Венци Стефанов: Това е истинският ЦСКА!

"Радвам се, че това се случи, защото полемиките бяха безкрайни"
12 окт 2018 10:37, Веселин Коларов
40
Венци Стефанов: Това е истинският ЦСКА!
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Това е истинският ЦСКА и плащането на емблемата ще обедини "червената" общност. Думите са на члена на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов в ефира на "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria.

От "Българска армия" вчера преведоха сума почти от 8 милиона лева, с които ще бъдат покрити задължения на фалиралото през 2016 г. дружество. Новината предизвика еуфория в Борисовата градина след дългото ходене по мъките.

"Това е нормалното нещо, което трябваше да се случи и се случи. Публиката вече беше избрала своя клуб, този, който е приет като истинския ЦСКА. Вече няма причина какво да разделя феновете от клуба. Дали ще е Гриша Ганчев или Петър Петров, няма значение. Важното е, че ЦСКА съществува и ще бъде този велик клуб, който е винаги е бил. Радвам се, че това се случи, защото полемиките бяха безкрайни. Тази емблема не е толкава важна. Важното е, че феновете припознаха този клуб, приеха го като свой", каза Стефанов.

Относно мнението на ФИФА и УЕФА по въпроса, той заяви, че не е наясно какви процедури следват, но смята, че няма причина и те да не признаят ЦСКА за наследник на фалиралото дружество.

"С купуването на емблемата се изплащат дълговете, които има предишното дружество. Нормално е този клуб да бъде правоприемник на фалиралото дружество", добави Стефанов.

Вижте в материала на Gol.bg видео с целия разговор. В него Венци Стефанов коментира и предстоящите мачове на националния отбор срещу Кипър и Норвегия от Лигата на нациите. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Левски Църковен преди 5 години
Малко го би кюстендилеца вашия ***, ама ви сте си такива пищите като *** цял живот без да знаете какво става. КЗЛ
28
0
 
0
 
! Отговори
Левски Европейски преди 5 години
доказа се, че не е славист, а *** на цецка! Жалки сте, смешници! От 1948г. изкуствено създадения отбор ЦДА насила е взимал всичко добро като футболисти бе Пена! Що не се съберете в едно "Свавия-Цда" . Жалко падение....Само Левски-Европейски
27
2
 
0
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 5 години
Едни от най-големите легенди на ,,Уевски ,, са взети от провинциални отбори чрез поставяне на милиционерски пагони : Павел Панов-,,Септември ,,София ...Тодор Барзов -,,Спартак ,, Плевен...Пламен Гетов -,,Спартак ,, Плевен ...Кирил Миланов -,, Марек,, Дупница ...Никола Котков - ,,Локомотив,, София....
26
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 5 години
ЦСКА е символ на комунизма, вкаран е 1948г. направо в А група както и миналата година. Това са единствените два случая в света - няма такова чудо в Африка, Корея и Амазония! Всичките им титли в музея са все давани с партийни укази, а сега е същата власт. Би било добре ФИФА и УЕФА да не пречат да си продължава фарса. Съществуването на цесекето вече не предизвиква омраза в българите, а смях!
25
2
 
8
 
! Отговори
ЦСКА преди 5 години
А кога гръцкото ГМО ФК,,Лафчис,,1992 ще плати 20 000 000 към НАП???!!!
24
4
 
15
 
! Отговори
ЦСКА за смях преди 5 години
За жалост България се превърна в страната на ЦСКА-тата, чичо Венци Стефанов (шкембето) и турските сериали...
23
3
 
13
 
! Отговори
Истината за ЦСКА преди 5 години
"За мен прословутите емблеми имат сантиментална стойност. Онова ЦСКА, истинското, за което истински се борих, вече го няма. Илюзия е, че купувайки емблемите, ще се наследи историята на 31-кратните шампиони", каза още Милева, постоянен синдик на истинското(фалиралото) дружество ПФК ЦСКА АД.
22
1
 
8
 
! Отговори
ПЛАТЕЖНОТО Е ФАЛШИВО преди 5 години
АБЕ МАЙ ОЩЕ НИКОЙ НЕ СИ Е ПОЛУЧИЛ ПАРИТЕ! ЗАЩО ? НА ПЛАТЕЖНОТО КЪДЕ Е РЕФ.НОМЕР,ЧАС И ДАТА? КАКЪВ Е ТОЗИ РИНГС МЕЖДУ ВЪТРЕШНО БАНКОВИ СМЕТКИ? ТОВА Е ИЗМАМА, А ПРАСЕТАТА СЕ ВЪРЗАХА, ЧЕ ВЕЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД! ДЖУДЖЕТО НЕ Е БАЛЪК И НЕ ОБИЧА ДА ПЛАЩА!!!
21
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е марка долнокачествено бренди!
20
1
 
0
 
! Отговори
ХаХа преди 5 години
До Футурологso delusional, much wow
19
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Левфски кога ще плаща , Сърце ДУША за НАП СОФИЯ , кога ? Я на Яблонски да му позакъснее заплаткат ада го видя колко е Лефскар ???
18
12
 
15
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
абе, кво стана с дълговете на #leevski към нап? че до сега само клеветят другите, да не се занимават с тях. дали фянувити от ляолин и подуями ще съберат стотинки от семки и кафево, ако се наложи да платат вересията на обора на народа?
17
23
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никакво Цска не е Литекс!Фифа и Уефа знаят шмекерлъците на бай ви *** и няма да признаят този мутант за ЦСКА!
16
23
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До вчера казваха, че са ЦСКА, сега се радват, че отново са ЦСКА. И не емблемата прави отбора. Тази емблема всеки с 8 млн можеше да си я купи. Можеше и да е Дунав Сливо поле, ако ги имаха. И кво? И те ли щяха да са "правоприемник" на ЦКСА сега? И 10 емблеми да купите и 15 тирета да махнете и да си ги сложите, където слънце не огравя, пак сте си литекс. Айде Ганчев е ясен, той е далавераджия, ама не мога да разбера колко жалък фен трябва да си, за да припознаеш чужд пребоядисан отбор.
15
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май имаше закон за забрана на комунистическите символи , при това положение тая емблема се явява незаконна.
14
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, само че УЕФА не ги признава за ЦСКА а си остават същото ГМО както преди с титлите на Литекс. Отборът ЦСКА бе окончателно закрит. Факт.
13
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха,ха,ха Литекс (Етрополе) били "платили" за еблемата на старата пукясаля комунистическа БРРАНТТИЯ ЦЕЦКА СЕПТЕМВРИЙСКА и това щяло да ги направи СОФИЯНЦИ ...Смях в залата...
12
8
 
16
 
! Отговори
Хахаха преди 5 години
Ко разпрааш! Истински бил...хсхсхаКолкото Марселиньо е Българин!
11
15
 
33
 
! Отговори
Джоко преди 5 години
Истинският ЦСКА отдавна отиде в небитието ! Новото отроче е една миМИКРЕя !
10
9
 
25
 
! Отговори
Ветрувианския човек преди 5 години
То стана още по зле.Защото вече имаме отбор и управа от Ловеч и стадион и емблема от София.Реално вече официално можем да обявим , че в българския футбол се появи първия футболен Франкенщайн.