"Лъвовете" се пребориха! Националите биха Кипър с 2:1

България остава лидер в групата
Обновена: 14 окт 2018 08:12 | 13 окт 2018 23:39, Елка Василева
38
"Лъвовете" се пребориха! Националите биха Кипър с 2:1
Снимка: Reuters

България обърна Кипър на стадион "Васил Левски" и записа трета поредна победа за Лига на нациите.

"Лъвовете" са лидери в лига "С" на група 3 с пълен актив от девет точки. Зад нас са Норвегия с 6 пункта, Кипър с три и Словения без спечелена точка.

"Островитяните" поведоха в резултата след гол на Кастанос (41), но родните ни национали направиха пълен обрат с попадения на Десподов (59) и Неделев (69).

Така България продължи успешната си серия срещу Кипър и ще чака с приповдигнато настроение гостуването си на Норвегия след три дни в Осло.

"Трикольорите" победиха Кипър, но трябва да се отбележи, че допуснаха твърде груби грешки в средата на терена и в защита, които може да се окажат фатални срещу норвежците.

Все пак едно голямо "браво" за националите ни, които се раздадоха и направиха страхотен обрат за крайната победа.

Подробности за мача четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: кипърЛига на Нациите
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
2
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Има и по важни удоволствия. Играе се вече на празен стадион - не малко публика, а въобще няма. С тази игра вече започваме да раздаваме точки. Идват мачове с Норвегия, а българите симпатизират на тази страна, защото мразят BGR повече и от сащ и изсраел. Нашите национални предатели са по мразени и от окупаторите!
31
1
 
3
 
! Отговори
БС преди 5 години
Най - важното, което на мен ми направи впечатление в този мач:1. Браво, не се предадоха и проявиха борбен характер.2. Два качествени гола от нашите. Това бяха голове в стил USA 1994, това е много важно. Браво, желая ви да го направите запазена марка, 2-3 бързи и точни паса и гол.
30
1
 
1
 
! Отговори
РККА преди 5 години
Какви островитяни мари ,хората ще си помислят че сме треснали англичаните,пиши си статии за московците и не си навирай гагата по мачове.А за характера на момчетата ни браво ,и ако сте гледали интервюто на Хубчев след мача и там браво,никой си не вири носа и не си прави някакви илюзии.Трябва да слезем на земята /говоря за феновете/не случайно сме заедно с такива отбори,да се радваме и да подкрепяме при неуспех...
29
2
 
6
 
! Отговори
До 123 преди 5 години
Да напомня на особено интелигентните участници тук, че първите три от6ора в Кипър имат сумарен бюджет колкото цялата ни Първа лига. А БВП на глава от населението е близо два пъти по-голям от българския. Толкова за "джуджето" и великанския ни ръст.
28
9
 
1
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Гробокопач,а срещу еврейския отбор,имаше едни ромчета като десподов,и няколко ганчофци,които се правеха на велики.
27
12
 
11
 
! Отговори
обръщача с лопатата преди 5 години
тези на трибуните са с обърнат мозъкда гледат такава пародияна терена обърнати татуирани чалгарибез никаква играанти-футболда победиш Кипър все едно да обърнеш шамар на дете от забавачкатаобърнато изнасяне на топкатасега Кипър вече ще е обърнат остров
26
4
 
23
 
! Отговори
Бирено мече преди 5 години
Българи юнаци! Иначе на мача бяхме около 7-8 хиляди души, като на касата казаха, че в деня на мача са продали около 1000 билета, но все пак пяхме и дори обърнахме и победихме! Отдавна не бях виждал такъв дух и такава борбеност от момчетата! Браво!
25
4
 
18
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 5 години
Като искате красота идете да гледате Болшой театър, във футболът се побеждава с отбелязани голове и нашите бяха с един повече. Истината е че ако треньорът съумее да вкара малко тактика в играта , може да скалъпи доста сносен отбор юнаци, носещи някоя победа , сегиз-тогиз
24
5
 
14
 
! Отговори
СЪ НАМИ БОГЪ преди 5 години
БРАВО ЛЪВОВЕ!!!
23
14
 
9
 
! Отговори
123 преди 5 години
Как така се "пребориха" ...с футболното джудже - Кипър?!?Това да не би да беше Бразилия или Франция, примерно, за да се преборваме за нещо???УЖАСНО зле играха! Головете яха красиви - това е вярно, но...само 2 красиви положения за 90+мин !?Първите 2 мача бяха надъхани и ми изглеждаха поне мотивирани, ама този мач - гола вода! Може би толкова си и могат, засега, но, ако така играят занапред, ще си одтанем само с три победи.
22
7
 
6
 
! Отговори
CSKA преди 5 години
А ГМО ФК ,,Лафчис,, 1992 кога ще издължи 20 000 000 към НАП ???
21
9
 
13
 
! Отговори
горд бг преди 5 години
Такъв гол като този на Десподов не се вижда често дори на световно първенство.
20
3
 
26
 
! Отговори
Аспарух преди 5 години
Отборът е от млади и неопитни,но се раздават и за това имат успех.Така се изгражда отбор.
19
2
 
13
 
! Отговори
гого преди 5 години
до 17дааа разбрах те, ти си от тези които лайкват и сиидват, рефрешват и релаксират, е затова и оценяват с пунктове....продължавай с криворазбраната си циливилизация....
18
1
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Шанса ни е да сме в четърта урна и от там да се класираме на европейското като първи отбор. Ще е постижение, ако успеем от трета урна.
17
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Лига на нациите" е абсолютно безсмислен турнир между световното и европейското първенства. Големите във футбола не си дават зор и най-много някой като нас да издрапа за квота за европейското.
16
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какви са тез пунктове беПункт, е навлязло в българският език, от немски, както много други английски чуждици. Не винаги е удачно да се ползва българският еквивалент. Например за кибрит, трябва да се ползва "драсни, пални клечка".
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стадион кога?
14
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е не беше симитлийскио депутатин - рефер, та затова.
13
6
 
3
 
! Отговори
бб преди 5 години
Очертава се кокетно стадионче.