Норвежците пищят: В ДНК-то на българите е да се тръшкат!

Лагербек: Те се опитват да оказват натиск върху съдията!
15 окт 2018 13:15, Веселин Коларов
106
Норвежците пищят: В ДНК-то на българите е да се тръшкат!
Снимка: Reuters

В лагера на националния отбор на Норвегия са притеснени, че футболистите на България ще се опитат да бавят играта по всички възможни начини в решителната среща между двата отбора в Осло от четвъртия кръг в Лигата на нациите във вторник.

Възпитаниците на Петър Хубчев са лидери в класирането с пълен актив от 9 точки, а скандинавците заемат второто място с 6 точки. 

Българите спечелиха с 1:0 през септември на стадион "Васил Левски", а нов успех на "Улеваал" утре почти ще гарантира на "трикольорите" първото място и продължавате в плейофите за класиране на Евро 2020.
 
"След като те ни поведоха с 1:0 в София, видяхме нещо съвсем различно от футбола. Българските играчи се хвърляха и лежаха на терена, бавеха времето по всякакъв възможен начин, опитваха се да влияят на съдията. Това поведение е в тяхното ДНК", коментира старши треньорът Ларс Лагербак.
 
Той очаква подобно поведение на българите и в утрешния мач, тъй като и равенството е добър резултат за гостите.
 
"Говорихме с играчите ми за това. Предупредих ги да не се влияят от поведението на съперника, а да се концентрират върху себе си. Казах им, че не трябва да правят нарушения и да получават жълти картони заради нерви", каза още Лагербак.
 
Бившият нападател на Литекс (Ловеч) Бьорн Маарс Йонсен познава добре българския футбол.
 
"Те обичат да падат. Това определено не е норвежкият начин. Искаме да спечелим като покажем качествата си на терена, а не с бавене и лежане. Но трябва да бъдем много внимателни, защото в срещите си досега България показа много добра ефективност при отбелязването на голове. Но ние сме домакини и смятам, че сме фаворити, още повече с оглед на статистиката на мачовете ни на "Улеваал"", заяви Йонсен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
2
 
! Отговори
пси преди 5 години
от кръвосмешението се състаряват на трийсет години и изкукуригват тотално
82
1
 
0
 
! Отговори
To6ko56 преди 5 години
Оставете човечецът да се оправдава. Ко ви пука !
81
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нопрвегия е сбъркана държава. Мъжете са алкохолици, жените само гледат да забременеят и си напускат мъжете, съдят ги за издръжка и после не мислят за пари. Живеят в усамотение и без слънце и психясват още на 30 години.
80
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледах през уикенда Норвегия- Словения и честно казано, мача беше по-голяма мъка от А група. При това словенците бяха без сигурно 10 играчи и особено Облак и Кампъл. Въпреки това, норвежците бяха пълна скръб. Днес ще ги бием отново, нищо, че се водим аутсайдери и искам да видя с какво пак ще се оправдаят, сигурно с грубости, съдията и късмета.
79
1
 
3
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Лагербек да не се прави на ощипана мома, симулации има във всеки мач по света, а колкото до бавенето, това си е тактически прийом! Съвсем нормално е нашите да се опитват да се противопоставят на тези добичета така, както могат, надявам се и довечера да ги бием!!! Напред, лъвчета!!! :)
78
1
 
3
 
! Отговори
Jon преди 5 години
В ДНК на скандинавците има много алкохол и тоя юнак забравил да си изпие водката.
77
3
 
1
 
! Отговори
АзВечеСъмТе преди 5 години
ми прави са си хората, нашите клоуни в това са майстори да губят време...Сега се прилага тактиката - бий самара, да се сеща магарето.
76
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дойде момента за наша шпионска атака като тази на гоуемия Путин.Ще внедрил под примирие на истински футболист агент Божиавтогол и той ще си накове в собствената врата поне 19 автогола докато накрая го извадят от игра.Пък защитата на врага ще бъде напълно блокирана защото ще е заета да пази вратата от автоголът на Божиавтогол и няма да има време да гледа къде идва българското нападение а че ще се тръшкаме много ясно няма само Роналдо да се въргаля като разгонено магаре я де ми
75
1
 
2
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...Lars,taktika be ! Ama kakvo ti razbira nateb tikvata ot taktika ?!?...Shte vi skinem nervite ! A I vie kakvo revete ?!?...Nali orevahte sveta za "tolerantnost " ?!! Taka ,che utre ..nie vi kinem nervite ..a vie tolerantno ! Vie po modata ...a nie kakto si znaem !!!
74
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако пази великия Жоро Петков норвежците директно ги пращаме на Байконур, след мача ще реват като вдовица за ...
73
2
 
8
 
! Отговори
ТОР ОДИНОВ преди 5 години
Защо не сигнализираме UEFA за расистко изказване? Вероятно се готвят да играят изключително грубо и настройват общественото мнение. Ко да прайш нале са по-европейци от назе....
72
3
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
ако беше така, барЦелона да е съставена от звезди на "септемврийска слава" с тренер човека с мустаците. xюмне.
71
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Те обичат да падат. Това определено не е норвежкият начин."Явно "норвежкият начин" е да хленчиш след мача като ощипана мома, вместо да приемеш мъжки загубата.
70
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Футбалер, обяснява генома на Българина пред медии.Виц, при това кратък.Ако има претенции, си има канален ред. Другото е оправдания, ако паднат отново.
69
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Норвежците пищят: В ДНК-то на българите е да се тръшкат!"В ДНК-то на норвежците са депресията и самоубийството, затова са и на челни позиции в Европа по тези показатели.
68
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изказване на дребнаво и злобно човече, на което не си струва да се обръща особено внимание.
67
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И да паднем и да бием,пак ще се напиеееем!ДНКаря да цунка ду пето на българските футболисти!И той вече "разбирач" от рибонуклиинова киселина,да го е!Ами да върви в медицината,какво търси в спорта?Сега го осъдете за обида и си докарайте някой лев допълнително.
66
5
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Норвежците определено грешат! Не е от ДНК-то, а от гликирания хемоглобин!
65
4
 
16
 
! Отговори
Батков преди 5 години
Правилно, само Гошо вратаря ще ги оформи. Още на полувремето Лагербек може да си среже вените от нервен срив :)))))))))))))))))))))))))))))))
64
5
 
22
 
! Отговори
ДНК-то преди 5 години
Г-н, Лагер'ФейкБият ви с 1:0 лежейки, а представяш ли си да бяха играли..Та затова пак ще се тръшкат за да не стане баскетболен резултат...