Лошо! 13 национали висят за мача със Словения

Причината е натрупани жълти картони от играчите
18 окт 2018 10:07, Красимир Ангелов
10
Лошо! 13 национали висят за мача със Словения
Снимка: БТА

Цели шестима футболисти на България получиха жълти картони в мача с Норвегия в Осло. Добрата новина за селекционера Петър Хубчев е, че нито един от тях няма да бъде наказан за следващия двубой с Кипър в Никозия на 16 ноември. Причината е, че никой от тях не бе предупреждаван официално в предишните три срещи.

Нещата обаче може да се променят коренно и сериозно за последния сблъсък със Словения на 19 ноември в София, който може и да се окаже решителен за класирането ни.

Цели 13 футболисти, при жълт картон в мача с Кипър, ще изгорят за решителния мач със "скиорите" накрая.

С едно предупреждение към днешна дата са Петър Занев, Божидар Чорбаджийски, Николай Бодуров, Тодор Неделев, Иван Бандаловски, Кристиян Малинов, Георги Костадинов, Антон Недялков, Пламен Илиев, Ивелин Попов, Мартин Райнов, Симеон Славчев и Кирил Десподов.

Така ако някой от тях получи жълт картон срещу Кипър, ще бъде наказан за Словения. Това ще създаде сериозни затруднения пред националния селекционер Петър Хубчев, който при изпращането на повиквателните трябва да мисли и върху евентуалното неучастие на някои от титулярите в последния мач от груповата фаза на Лигата на нациите.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
5
 
! Отговори
на футбол преди 5 години
До къде стигнахме да се сравняваме с Норвегия и да треперим от Кипър дори от Словения.
9
1
 
6
 
! Отговори
инж. Андреев преди 5 години
България на Европейско!Има кой да ги замени - няма страшно. Да играят нападателно, а не дефанзивно и сме напред. Но този турнир ни е шанса. На баш квалификациите ще е по-трудно.
8
0
 
7
 
! Отговори
10 преди 5 години
Има ли някакво значение кои ще отпаднат,след като всички са за отпадане,во главе с треньора им!По-слабо националният ни отбор да е играл не помня!Декларираха ,че били голям колектив.Ама за дискотеки,пиячки,мацки и пр.кръчмарски изяви.В Норвегя бяха една боксова круша,ритаха като махленски отбор,без връзка помежду си...На мястото на Хубчев бих си подал оставката веднага след този позор.Не става дума за резултата,а за играта!Същото да направят и някои от футболистите!Две победи няма да има-отпада
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе хайде стига сте ни занимавали с тия смешници и жалки чаглгари.Излишни са напъните да ги превръщате в някакви национални герои.
6
0
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Ако и Словения на националния не можем да бием къде сме тръгнали без значение кои ще играят?
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изключително посредствен отбор и представяне. Норвегия не са нищо особено, Кипър още по-малко, но и срещу двата отбора България се представи изключително слабо. На моменти изглаждаха дори жалки. Не заслужават никакво класиране. Дори нещо повече трябва да отидат да играят с отбори от тяхната класа в D потока
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубчев ще финтира кипърците както финтира и норвежците с рокади. Половината отбор и без това е за гонене.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Махнете цялата защита и чорбажииски последния мач бяха под критика един десподов нее слънце да грее навсякъде да смени половината отбор
2
2
 
13
 
! Отговори
А 2 преди 5 години
Заклех се, повече да не гледам мачове на т. нар. "национален" отбор. Сбирщина от охлюви !!!
1
3
 
9
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
Няма значение, те вече се сринаха. Колко познато.