"Дунав" отвя "Витоша", записа четвърта победа

Русенци се изкачиха на 10-то място във временното класиране на Първа лига
3
"Дунав" отвя "Витоша", записа четвърта победа
Снимка: Gol.bg

Дунав записа много важна победа - четвърта от началото на сезона, след като надви Витоша (Бистрица) с 3:0 на Градския стадион в Русе. Така русенци се изкачиха на 10-то място във временното класиране на Първа лига.

Тимът на Людмил Киров започна силно мача и още в шестата минута поведе в резултата. Попадийн пусна дълъг пас към Божидар Васев, a той подаде отлично към Ахмед Ахмедов, който вкара във вратата на Бистрица.

В 10-ата минута комбинация между Кутев и Котев завърши с удар на последния от границата на наказателното поле, но Станислав Антонов от Дунав спаси.

15-ата минута "драконите" вече водеха с 2:0 - Светослав Ковачев получи пас от Коконов, напредна в наказателното поле и с техничен удар преодоля вратаря на гостите Християн Василев.

В 24-ата минута Дунав направи резултата класически. Светослав Ковачев пусна пас по земя към Ахмед Ахмедов, който засече отблизо и вкара своя втори гол в мача.

До края на първата част русенският тим диктуваше играта, като пред Витоша се отвори една добра възможност в 42-ата минута, при която Ивайло Лазаров стреля, но Антонов безпроблемно спаси.

През второто полувреме Витоша се опита да намали резултата, но гостите не успяха да стигнат до чисто положение. В 75-ата минута Четин Садула подаде към Ивайло Лазаров, но ударът му бе неточен и топката мина високо над вратата на домакините. Така Дунав запази преднината си от първото полувреме.
 

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Витошадунавмач
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Туй кадър от Дунав - Лудогорец, ама както и да е. И Витоша играят с такива екипи.
2
1
 
6
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 5 години
Защо унижавате правителствения отбор ???!!!
1
14
 
1
 
! Отговори
Тунджата преди 5 години
дунав друсе в Б група!