Цървена звезда ошамари Ливърпул в Белград

Барселона изпусна Интер в Италия, двата отбора врътнаха 1:1
27
Цървена звезда ошамари Ливърпул в Белград
Снимка: Reuters

Ливърпул допусна неочаквана загуба с 0:2 при гостуването си на Цървена Звезда в мач от група С на Шампионската лига във вторник вечер и ще трябва да си осигури класирането напред в оставащите си два мача.

Два гола в средата на първото полувреме дадоха аванс на сърбите, които след това удържаха съперника, макар и да имаха късмет в няколко ситуации. По този начин хората на Юрген Клоп останаха с 6 точки в актива си, като в следващия кръг ще гостуват на ПСЖ, а след това ще приемат Наполи, като и двата срещи се очертават изключително важни.

Звезда е с 4 точки и без съмнение записа една от най-големите победи в историята си, за да зарадва хилядите си фенове, които видяха вдъхновено представяне от своите любимци.

В очаквания с най-голям интерес мач снощи, Интер и Барселона завършиха 1:1 и поделиха точките.

Пред погледа на легендарния мотоциклетист Валентино Роси, футболистите на треньора Ернесто Валверде постепенно поеха инициативата в мача, като Луис Суарес и Усман Дембеле не спираха да притесняват защитата на домакините, но първото полувреме завърши без голове.

През втората част динамичното темпо на игра продължи и двата отбора се скъсаха от атрактивни пропуски пред вратите на Марк-Андре тер Стеген и Самир Ханданович. Влезлият като резерва Малком успя да даде аванс на гостите секунди, след като влезе в игра в в 83-ата минута, но малко след това Мауро Икарди изравни. Суперзвездата на гостите Лионел Меси пък не бе записан дори сред резервите, след като е контузен.

Така Барселона вече гледа към 1/8-финалите на турнира, след като тимът остава на първото място с актив от 10 точки, с 3 повече от втория Интер. Тотнъм е с 4 пункта, а ПСВ е последен с 1.

Всички новини и резултати след срещите от Шампионската лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мачкай Гришоооо !
25
0
 
5
 
! Отговори
багату иванко преди 5 години
Скоро и в Лудогорието ще има ошамарване.
24
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сърбите са били винаги по-добре и по-напред във всичко от ганчовците.
23
6
 
10
 
! Отговори
ЦСКА-р преди 5 години
Бият, браво! И ние биехме, и то повремето, когато в Ливърпул играеха англичани, а и в Нотингам. И други сме били. Но никои не затри по престъпен начин спортния си символ, никои не бутна детската школа и не постори отгоре концертна зала. И ЦСКА Москва взе точка на Реал!!! А ние къде сме, прест.пници?
22
10
 
10
 
! Отговори
Зоя преди 5 години
Поредният нашенец от Западните покрайнини. Родът му 100% е от Ниш насам. Вместо да се гордеят с този факт и да недолюбват сърбите и техните великошовинистки терзания, нашите псевдо *** от софето се изпотрепват да хвалят и превъзнасят сърбята...А ЦСКА като би Ливърпул на Анфийлд? Лудогорец като завърши наравно с тях и като би Ц.звезда с 4:2 в Белград??? Тогава защо нямаше такава врява??? Продажници. Дребни български душици, които подценяват българското за сметка на чуждото..
21
15
 
6
 
! Отговори
koko тайсъна преди 5 години
Айде сега сърбоманите пак се събудиха.Голяма работа станала. И наш отбор сравнително скоро е побеждавал Ливърпул и то на Анфийлд.Нашите софийски журналистчета отдавна се прехласват по измислените сръбски отборчета,в повечето случаи неоснователно.И коментари от рода - "повечето играчи били сърби" са отдавна изтрито клише.Там играят много чужденци, а за Павков - мога да кажа със сигурност, че той или родителите му са родени от Ниш на изток,т.е. от нашите Западни покрайнини. Поздрави на сърбоманите
20
3
 
6
 
! Отговори
Марксиньо преди 5 години
Футболът е опиум за народите!
19
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ливърпул е всъщност смехотворен отбор щом го биха сърбите !Дано ПСЖ и Наполи се класират !
18
3
 
15
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
Браво на сърбите !!!
17
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честита победа, но Лузърпул не са точно еталон за световен гранд ....
16
3
 
17
 
! Отговори
Опа преди 5 години
Браво на сърбите
15
1
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
2:0, а не 0:2 и Тотнъм има 4 точки, а не 4 пункта, о, неграмотнико!
14
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някакви млади не-гелюсани и не-татуирани сръсбки момчета от местното първенство бият Лливърпул в ШЛ. Звезда дори нямат световни знаменитоси в отбора си като Божигол, Благой Джизъса, или Ники синчето. Как е възможно?
13
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълният егоист Стоичков е доказателство за потопа!Навсякъде аз ,аз ,Христо Стоичков !*** ,който се срамуваше т нас ,а сега иска да купуваме парцала му !Не ,аз няма да си я купя още по малко ме интересува биографията му !
12
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази победа я няма дори в Топ 10 на Цървена Звезда. Мачкали са наред едно време. За който и да е гранд се сещате днес, Звезда са ги били с разлика.
11
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Звезда без съмнение записа една от най-големите победи в историята си"За последните 20 години може би важи това изказване. Преди това Звезда са били европейският клубен шампион (ШЛ от едно време), както и световният клубен шампион. Така че... славни победи имат доста, само за информация.
10
3
 
13
 
! Отговори
БФС преди 5 години
Това с нашите отбори няма как да се получи, защото сме малка държава.
9
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Четвъртите в света унищожиха футбола !И почнаха да пишат книги !
8
1
 
23
 
! Отговори
Перука от БФС преди 5 години
Това е защото Сърбия е най-богатата и развита държава в Европа с територия от Шотландия до Гибралтар и на изток до границата с Грузия. Населението на Сърбия е 200 милиона, затова имат повече шанс да намерят качествени местни играчи. Бюджета за националният им отбор е 2 трилиона евра. От САЩ до Русия се учат на държавничество от Сърбия. Средната заплата в Белград е 25 000 евра
7
23
 
3
 
! Отговори
Еврогей преди 5 години
Сърбите са извратени хетерасти,мразя ги...