Лудогорец аут от Лига Европа след равенство с АЕК

Двата отбора врътнаха самоубийствено 0:0 в Разград
9 ное 2018 06:30,
30
Лудогорец аут от Лига Европа след равенство с АЕК
Снимка: Булфото

Лудогорец и АЕК Ларнака не успяха да се победят и завършиха наравно 0:0 в двубой от Група А на Лига Европа, игран на стадион "Арена Разград".

Футболистите на треньора Антони Здравков действаха много несигурно и тотално бяха надиграни от гостите от Кипър при първите 45 минути. През втората част разградчани леко вдигнаха темпото и започнаха да владеят малко повече топката, но въпреки това "зелените" трудно успяваха да стигнат до чисто положение.

Така самоубийственото реми между Лудогорец и АЕК ги остави извън играта за финалите на турнира. Двата отбора заемат трето и четвърто място в групата с актив от 2 точки, със 7 по-малко от лидерите Байер Леверкузен и ФК Цюрих.

Домакините имаха сериозни проблеми още в началото на срещата. В 3-ата минута лошо върната топка към Ренан накара стража да играе рисковано срещу Апостолос Яну. Вратарят елиминира противника си, но прати кълбото към Акоран. Испанецът обаче не успя да насочи удара си към опразнената врата.

Три минути по-късно Асубре остана сам срещу вратаря на разградчани. Този път обаче Ренан демонстрира сериозна увереност и успя да спаси "зелените" от попадение.

Развоят на срещата вижте в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е какъв отбор да се гради около предателчето Недялков, който тръгна да прави кариера в разград и вече два паса не може да върже, халал да са му препраните мръсни пари на агата
24
0
 
3
 
! Отговори
Домус преди 5 години
Разтурвам некадърния отбор и бягам от България
23
0
 
2
 
! Отговори
vlady преди 5 години
До vladyГрешка, Септември завърши на десето място.
22
1
 
2
 
! Отговори
vlady преди 5 години
До никиЖадното не е удачно решение за отбор с амбиции за титла в първенството и успехи в евротурнирите. С него Лудогорец може максимум да вземе измъчено трето място. Жадното може да постигне прилични резултати с посредствени или откровено слаби футболисти - с Левски взе трето място, със Септември миналия сезон завърши на осмо , като на практика подсигури оставането в А група още преди плейофите, но не да работи ефективно със звезди и в отбор с амбиции.
21
1
 
10
 
! Отговори
Кубрат преди 5 години
Всичко има начало и край, особено изкуствените неща!Е, започва началото на края! Парите долу- горе се "препраха"!
20
3
 
3
 
! Отговори
СЕМ преди 5 години
Срам за БНТ пак даваха Ларнака вместо Левски, Ботев, Тервел или Кубрат.
19
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Киро Гела плаче, сега ще мазен и мокър.
18
0
 
10
 
! Отговори
ники преди 5 години
А и един съвет, Сухия явно не става за треньор. Време е да вземете Жадното.
17
1
 
13
 
! Отговори
ники преди 5 години
Смешногорец... жалко, че един приятел си загуби залога заради тия. Позна 5 мача и 6тия беше на Лудогорец и там изяде дървото.
16
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма групи, няма европа, само зелена тишина
15
3
 
12
 
! Отговори
вик преди 5 години
До АнонименС остарели румънци и вече изхабени бразилци-няма бъдеще за лудогорец в европа! къде са добрите поляци, българите в отбора? Със сметкаджийство- няма резултати- необходимо е тотално опесняване на отбора!
14
11
 
12
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Нещо им куца играта в последните една-две години,може би ротацията на състава си дава думата. Това е единственият бг отбор който казва на Европа ,че има футбол у нас. А останалите Левски,ЦСКА,бОТЕВ ПЛОВДИВ И ТЕМ ПОДОБНИ БИВШИ ведомствени отбори вече нищо не става от тях=за съжеление,но това е Истината ,която много у нас не искат да я видят.
13
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудесна новина за българския футбол.И най-хубавото е,че няма постоянно да слушам за зеленото делиорманско извращение,и то точно по Коледните празници.
12
8
 
23
 
! Отговори
Иво- Разград преди 5 години
От отбор за Шампионска лига заради некадърни треньори стигнахме до посредствена и безлична игра. С Дерменджиев и Херо щяхме да излезем от групата.
11
4
 
25
 
! Отговори
Безгелев преди 5 години
Като ги няма съдийските аванти от опороченото от гелосаната *** Бг първенство им лъсна голият *** в Европа!
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
вече се усеща силно почерка на сухия с палеца на левият му крак
9
0
 
33
 
! Отговори
Лудогорец преди 5 години
Не ме интересува,но БФС разбраха ли колко време са мъчили младежките национали с този кух треньор.
8
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
здравков е последният пирон в ковчега на лудогорец реакцията на посредственоста е тръгнала с голяма сила единственото което може да се направи да се изгонят вкупом всички ояли се дърти звезди и да се гради нов отбор около шверчок и антон недялков като за треньор бъде повикан отново дерменджиев
7
2
 
22
 
! Отговори
Чикън преди 5 години
Една грешка не трябва да се повтаря. Не спряха да гонят чичо Гошо и после следват цели сезони на игра наподобяваща другите "грандове" в евротурнирите.
6
1
 
27
 
! Отговори
гого преди 5 години
смешно отборче, черно бял миш маш много безсолен...