Левски бори вратарската криза с... юноши

Димитър Шейтанов може да дебютира за "сините"
12 ное 2018 11:07, Красимир Ангелов
5
Левски бори вратарската криза с... юноши
Снимка: Булфото

Спортно-техническият щаб на Левски обмисля да даде шанс на някой от младите си вратари до края на първенството, пише "Тема спорт".

Причината е, че словакът Мартин Полачек и бившият капитан Божидар Митрев правят много слаб сезон и се надпреварват да грешат. В момента на “Герена” са още Николай Кръстев, Петър Иванов и Димитър Шейтанов. Само последният няма официален мач за Левски. Възможно е обаче това да се промени.

“Имаме вратарски проблем и ще трябва да го решим с Валентин Захариев, който отговаря за играчите под рамката”, каза след двата последни мача на тима Славиша Стоянович.

Ясно е, че през зимата Левски ще трябва да извади средства и да привлече класен страж, тъй като е видно, че Полачек и Митрев не се справят. Ще е интересно да се види на кого "сините" ще гласуват доверие в спаринга по време на паузата в шампионата.

След подновяването на първенството тимът приема Ботев (Враца). Мачът е на 25 ноември от 17:30 часа на “Герена”.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
6
 
! Отговори
ЦСКА(Литекс)-история преди 5 години
Чавдар от Етрополе купува Литекс от Ловеч. Докато ЦСКА бере душа, етрополци пребоядисва Литекс на някаквъв ЦСКА-София (една дума, без интервал) и го дават на Гриша Ганчев (собственик на Литекс) и рода за стопанисване. Министър Кралев, като вижда един нов отбор с инициалите ЦСКА (т.е. т. нар. "термин"), решава да му хариже базите на закрития ЦСКА, защото изглежда като умен ход. Следва Европа, където УЕФА не дава на Литекс да препари, заради фалшификации. В България Литекс няма проблеми, защото собственикът му е на ръководен пост в БФС, а за президента му ЦСКА-София си е Литекс всъщност. Та ти к
4
8
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Няма го отборът на Черепи,Титани,Лупита, а ЦСКА е пред говедата в класирането и никога няма да изчезне щом цесекар като Гришата е негов собственик.
3
6
 
2
 
! Отговори
Сериозно преди 5 години
На този нов син "талант" миналата година -11.03.2017 г. на мач на юношите до 19 г., вратаря на ЦСКА /Слави Петров/ му прави гол от неговото наказателно поле..... сигурно от 80 м.!
2
7
 
9
 
! Отговори
Поздрави! преди 5 години
Важното е, че Цска не съществува !!!
1
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега идват мачове със сателитни отбори като Ботев Враца, Септември , Дунав и може без вратар да играят, защото няма да има кой да ги безпокои. Може Костов да го оставят спокоен да вкарва , защото в напечените двубои не може.