Преди мача: Легенда на Кипър отписа България

Няма от какво да се притесняваме, заяви Михалис Константину
13 ное 2018 15:52, Красимир Ангелов
7
Преди мача: Легенда на Кипър отписа България
Снимка: Reuters

Най-добрият реализатор в историята на кипърския национален отбор по футбол Михалис Константину смята, че островитяните няма от какво да се притесняват преди предстоящото домакинство на България в петък в турнира Лига на нациите на УЕФА.

"Определено не смятам, че има от какво да се притесняваме за мача с България. По мое мнение Словения е най-качественият отбор в групата, с най-много талант в състава си, но от значение все пак са резултатите. Желанието ни е да победим. Никой не знае как ще завърши срещата, ще видим на стадиона. Искам да призова феновете да дойдат и да подкрепят момчетата", каза бившият голмайстор на гръцките грандове Панатинайкос и Олимпиакос.

"Атмосферата в националния отбор в момента е много добра. Просто е невероятно колко приятелски са отношенията между играчите. Те са дошли, защото наистина го искат. Дълги години съм бил в националния отбор и това не винаги е било така. Затова тези момчета се нуждаят от подкрепа и от малко късмет", допълни той.

Още новини преди мача между двата отбора четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
37
 
! Отговори
с преди 5 години
Истината е че Кипър ще ни бие с два три гола разлика и отсега Хубчев купува памперси .
3
2
 
40
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Докъде ни доведе демокрацията - да се мерим с Кипър, Люксембург и Фаварските острови.
2
4
 
38
 
! Отговори
тоти преди 5 години
naшите са пълно нещастрници и ако и сега нищо не направят по добре да се разформирова тоя отбор и залудо да не се дават пари.
1
2
 
38
 
! Отговори
Загрижен преди 5 години
След това изявление, да играят приятелски мач с нашите са дали известие Мавритания, Бурунди и Науру. Само да спомена, че следващата година в Науру ще се сформира първият футболен ***, но от страната са категорични, че още в първата им среща срещу нашите лъвове, ще имат победа. Имали малък проблем, т.к. все още не можели да съберат 11 играча, но се надявали да им разрешат и с пет да играят, при положение, че толкова им стигали, за да победят нашите! Ай, честито!