"Брат" на Бербатов към веганите: Оставете тревата на кравите!

Патрис Евра със странно видео с пуйка, навлече си здрави критики
23 ное 2018 11:45, Красимир Ангелов
39

Бившият съотборник на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед - Патрис Евра, който Митко често наричай своя брат, призова хората да не взимат толкова насериозно видео, в което той симулира любовна игра със сурова пуйка, като по този начин в шеговит стил честити Деня на благодарността в САЩ.

Патрис е известен с ексцентричните си прояви, с които бързо се превръща в любимец в съблекалнята. Последното му видео обаче здраво ядоса веганите по света, които са известни с крайните си прояви срещу консумацията на месо и животински продукти.

"Някои хора го намират за смешно, други за странно, трети за отвратително. Но всички сме различни и това е хубавото. Да, може би прекалих, когато започнах да смуча крака на пуйката. А за веганите, които ме критикуват - аз не казвам нищо, когато те ядат тревата в градината ми! Оставете тревата на кравите, те също трябва да ядат. Хора, наслаждавайте се на живота си, не бъдете скучни", каза Евра в поредното си видео в социалните мрежи.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някои вегани са по комунистически нагли и трябва да се поохлузват и вкарват в релси.Истинските вегани са тези които не парадират!
7
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веганството е хранителен хомосексуализъм.
6
3
 
37
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Искам да кажа, че аз нямам протир вегани, джендърри, геййове и т.н..., но както те искат от нас да ги уважаме и приемаме и те трябва да се научат да уважат хората с различните им от тях навици... така наречените "нормални" хора. Въпреки че в днешното общество е много трудно да се даде дефиниция за нормален човек, тъй като сам по себе си човекът е много сложен организъм и няма как да има еднакви разбирания за света
5
8
 
14
 
! Отговори
Свиреп Карнист преди 5 години
Ако тук има веган, който иска да играе с мен на канадска борба, да заповяда пред НДК, после може и да се сбием на юмручен бой!
4
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веганите трябва да бъдат съдени, че изяждат тревата и люцерината на дребните и едрите преживни чифтокопитни.
3
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този ми беше много противен като футолист, но тук е напълно прав .
2
4
 
27
 
! Отговори
Спиро Киров преди 5 години
Подкрепа и от мен за месоядните. Веганите представяте ли си ако вземат властта един ден. След мутрите идват рапърите, после идват веганите. Мислете му.
1
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много добре казано