Лудогорец излиза за престиж срещу Байер Леверкузен

Ще има ротации, увери треньорът Антони Здравков
28 ное 2018 14:23, Красимир Ангелов
9
Лудогорец излиза за престиж срещу Байер Леверкузен
Снимка: Булфото

Треньорът на Лудогорец Антони Здравков ще направи промени в състава за утрешния мач от Лига Европа срещу Байер Леверкузен. Разградчани заминаха днес за Германия от Варна, а предпоследният мач на тима от груповата фаза на Лига Европа срещу Леверкузен е утре от 19.55 часа на "Бай Арена".

С отбора пътува левият бек Натанаел, който обаче е наказан и няма да играе. "Има хора с леки контузии. Със сигурност ще има ротации, като се има предвид сгъстения цикъл. Ще има хора, на които ще дам почивка, защото се натрупаха много мачове", каза Антони Здравков преди заминаването на отбора.

"Ще играем за престиж. Всяка точка е ценна", добави специалистът. Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев също се надява на добро представяне срещу германския отбор.

"Отиваме да изиграем един хубав мач. Надявам се да спечелим точки за клубния коефициент. Не е невъзможно да спечелим нещо в Леверкузен. Лудогорец е способен на всичко", коментира Петричев.

В 17.00 часа днес Антони Здравков ще даде официалната пресконференция преди мача, а тренировката на Лудогорец на германска земя е час по-късно - в 18,00 ч.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
възмутен преди 5 години
След като загубиха авторитета си, ще играят за престиж или за чест и слава. Въпреки че в България все още ги считат за най силни от всички. Първенството ни започна добре но сега губи от качествата си, защото челните отбори играят слабо. Лудогорец както и да завърши срещу Байер Леверкузен, ще бъдат само спаринг партньор. Дано да спечелят някоя точка защото заслужават. Много ще им липсват треньорите; Ивайло Петев и след него Георги Дерменджиев. Когато човек загуби нещо тогава го цени.
8
0
 
1
 
! Отговори
казанджия преди 5 години
Сливи, захар, ферментация. Чаша, мезе, дегустация. Разговор, спор, демокрация. Улица, мрак, денивелация. Чело, паве, реанимация
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
5:0 за аспирините.
6
1
 
11
 
! Отговори
vlady преди 5 години
За съжаление в евротурнирите Лудогорец не може да разчита на най-добрите си състезатели с черни екипи като Георги Кабаков, Волен Чинков, Станислав Тодоров и т.н. Ще им е много трудно срещу Байер. Посочените по-горе носят на отбора важни точки в първенството и помагат много в борбата за титлата, но за съжаление на Лудогорец няма как да участват за тях в международни мачове.
5
1
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Лудогорец излиза за престиж - т.е. за загуба с малко голове...
4
1
 
3
 
! Отговори
Васил Василев преди 5 години
До кирчо ако му плати джендера КиКи , , ,
3
5
 
11
 
! Отговори
К преди 5 години
Само Леверкузен !
2
0
 
5
 
! Отговори
отзад Кирчо преди 5 години
Кирчо не е обратен,
1
1
 
8
 
! Отговори
кирчо преди 5 години
А съдията, съдията пак от нашите ли ще е ???