"Спри" и "Не", Роналдо не послушал, обрат в делото

Признал си пред адвокатите, те пък променили някои неща
Обновена: 1 дек 2018 16:33 | 1 дек 2018 16:15, Камелия Цветанова
30
"Спри" и "Не", Роналдо не послушал, обрат в делото
Снимка: Reuters, архив

Проблемите на петкратния носител на Златната топка – Кристиано Роналдо, за изнасилване, могат да добият нови измерения.

До момента звездата на италианския хегемон Ювентус категорично отричаше да е правил секс с американката Катрин Майорга против волята й. Случката датира от 2009 г. и се разиграла в Лас Вегас. По думите на красавицата, португалският ас й платил 375 хиляди евро, за да мълчи, но наскоро тя отправи нови обвинения срещу него.

Полицията в САЩ води разследване, а самият Роналдо се закани, че "истината ще излезе на бял свят". Но нови разкрития на Football Leaks могат да утежнят положението на Кристиано. На страниците на германското списание Der Spiegel хакерите твърдят, че нападателят може сам да си навреди.

Той признал в анкета пред адвокатите си, че Майорга многократно била употребила думите "Не" и "Спри", но футболистът не я послушал и след края на акта само се извинил, пише Gol.bg.

"Тя каза, че не е готова да прави секс, тъй като тъкмо сме се срещнали, но въпреки това ме сграбчи за половия орган. Сношавахме се, а тя бе на разположение в леглото. Проникнах отзад и не променихме позицията 5-7 минути. Каза, че не иска, но въпреки това бе на разположение. Може би е получила няколко синини, докато я обръщах в бързината. Накрая заяви: "Ти ме насили, не съм като другите". Аз се извиних", разказва Роналдо във въпросника на адвокатите му.

От Football Leaks разполагат с цялата кореспонденция между Роналдо и адвокатите му, която датира от 3 август тази година. В 41 страници Кристиано е отговарял писмено за случилото по минути във вечерта. Информацията гласи още, че юристите на нападателя променили няколко думи във въпросника, за да не го изкарат виновен. Именно това може да утежни положението му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
5
 
! Отговори
Разбирко преди 5 години
На всички е ясно,че Майорга е искала да се получи точно тази ситуация и през цялото време тя е имала план какво как да направи и каже.Целта и няма на кого да не е ясна.
20
0
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
разгледах и снимки на тази Катрин Майорга :) .... незнам дали ви харесва на вас,но ако си пийнал за една врътка с извращения става. Иначе женицата одъртява видимо и сега и е паднало да захлеби както се казва.... Не била такава .... м*ръсница ли е имала предвид....жалко,че не осъзнава, че е по-голяма от колкото жалкото и въображение може да и представи. Да си беше взел платена женица - по-евтино пък и какви неща ще ти прави с кеф... колко можеш да издържиш не 5-7 мин.
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
само не разбрах 5 или 7 мин :)
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
> "Тя каза, че не е готова да прави секс, тъй като тъкмо сме се срещналиХаха. 100% е много морално момичето, като съм и гледал снимките.
17
1
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ЕТО ТАКА СТАВА КАТО СИ ЛЯГАТЕ С ЖЕНИ САМО ПРОБЛЕМИ :D
16
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веднага щом го видяла го хванала за половият орган...Тва малко не ви ли се струва лъжа.Дори и в порно филмите като се видят веднага не се хващат за половите органи.И какви са тия обяснения-можела да има синини защото я бил въртял..Абе нещо има много гнило с тоя човек.Платил и е тогава за да не го издаде на полицията но нея още я боли защото я е изнасилил.Ако се бяха разделили след сексът като приятели щеше още да си звънкат за да прекарат хубаво време заедно.За мен той е изнасилвач.
15
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази вероятно не е успяла да си намери подходяща партия, а и не очаква да успее. Поради това се опитва да изсмуче колкото може нормален човек. За единия секс никога не бих платил 300 000. По - точно, никога не съм плащал и няма да плащам за секс. Но все пак, тази си е измамничка и ако някой съд и помогне, то това вече не е съд, а организирана престъпна организация. Съответно към съда трябва да се отнасят като към организирана престъпна организация.
14
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо пропускате първата част от изречението му? Още се запознали и тя го хванала за ч*па. После "ама аз не искам". Айде стига с тия "изнасилени" шафрантии. Ясно е че е свършила парите и иска още. Между другото, след като се е разприказвала, не трябва ли първо да му ги върне?
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хванала го за патока и след това - "ти ме насили, аз не съм такава"... На тази от самото начало целта и е била обезщетение. Ако нещо и бъде платено изобщо ще си бъде абсолютно нарушение на човешките права и подкрепа на измама и рекет от страна на който и да е съд... Такива трябва да се преследват със закон и да им се налагат ефективни и тежки присъди, защото причиняват изключително сериозни щети не само на потърпевшия, ами и на цялото общество!
12
1
 
6
 
! Отговори
Foodballs преди 5 години
Ако продължава така, ще му останат само златните топки и златния ...
11
1
 
16
 
! Отговори
Azi преди 5 години
- Отзад? Ами романтиката.....Романтиката е изчезнала когато тя го е гепила за ***, а не когато е разтворила гостоприемно бузи.
10
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде не му се прехласвайте толкива на скапаният изнасилвач.Тва че може да рита топка не го прави над закона.Платил и 300 хиляди.Ми той тия пари ги печели всеки ден без да играе.В ЮАР чернокожите така казват като заразят бяло момиче със спин."извиних и се и после се изкъпах"
9
3
 
29
 
! Отговори
Ххх преди 5 години
Ако не беше известен в леглото до нея,е щяла да го върти жяла вечер и да иска още и още в задния двор.Но след като му е дала за малко си е направила сметка,че е навъртяла за 7 минути 375 000 ! Wow
8
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки мъж правил такъв секс знае, че няма как така лесно да проникне там, ако жената не иска. Така, че това обвинение звучи налудничаво.
7
1
 
37
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
От горепосочените факти става ясно, че вагиналният секс е доброволен, а аналният е изнасилването.
6
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казала, че не иска, но хванала за...После били в леглото пак казала не...На мен това не ми звучи като НЕ
5
2
 
42
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Изнасилване на задна прашка ми се вижда технически сложно, ама карай.Това са циркове за размяна на пари, жалкото е че съдебната система ги допуска.Изнасилване трябва да се разследва само ако се докладва веднага, а не след 10 години.
4
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ясно е, че изнасилване не е имало. Просто тази иска да смъкне пари и да стане известна.
3
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По думите на красавицата, португалският ас й платил 375 хиляди евроЕто къде е заровено кучето тази ламти за още пари, ама както се казва пито платено у лево.
2
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички знаем,че той е пед.. и ,че тая иска още пари нито тая ще получи пари нито педа.. е правил нещо с нея най-много тя да му плати той няма да и плати