ЦСКА спря устрема на "Лудогорец" с 1:1

"Орлите" обаче остават на върха с 45 точки
Обновена: 6 дек 2018 21:02 | 6 дек 2018 20:32,
22
ЦСКА спря устрема на "Лудогорец" с 1:1
Снимка: БТА

Лудогорец врътна реми 1:1 срещу ЦСКА при визитата си на „Българска армия” в голямото дерби от 18-ия кръг на Първа лига. Разградчани прекъснаха страхотната си серия от 11 шампионатни поредни победи.

По този начин "червените" не допуснаха да се отдалечат още повече от върха и след тази среща изоставането от шест точки си остава. "Орлите" са лидери с 45 точки, а отборът на Ел Маестро е втори в класирането с 39 точки.

Кешеру даде аванс на гостите в 29-ата минута, но Десподов изравни в 68-ата и така донесе ремито на тима си. Разградчани завършиха мача с 10 души, след като Сисиньо бе изгонен в 88-ата минута с втори жълт и червен картон.

Като цяло очакванията за футболен спектакъл се потвърдиха напълно и двата тима изиграха доста зрелищен и интересен мач.

Домакините пък показаха с представянето си, че изобщо не са за отписване и изиграха доста добър двубой, но изпуснаха няколко добри ситуации в които можеха да вкарат още голове.

Още за мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: мач
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
леефски шампоан преди 5 години
мачкай, лавина!!! или тва беше за темата за дистанцирането на феновете? деазнам мода ше си го копне къде требва.
13
0
 
1
 
! Отговори
Битката преди 5 години
Сбили се Едрю и Дребньо. Едрю ударил един шамар на Дребньо и той пет минути лежал ошашавен на земята. Едрю си заминал, а Дребньо станал, поотупал си праха и започнал да се хвали какъв голям бой направил. Един, не гледал боя, попитал: -А ти какво направи?- Скъсах му едно копче от ръкава! отвърнал Дребньо.
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 12А има и други отбори в БГ : Ботев Враца, Септември, а извън България Вадуц например....
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смешния Лицекс реве от реферите, а в този мач им спестиха няколко жълти, поне два червени картона и една 10000% дузка за лудогорец.После елате ми говорете за съдийство. Така е, докато Дришата и Киро са във футбола всичко ще е черно тото и купени мачове. България има един отбор и той е ЛЕВСКИ!Да не чувам грухтене от ловешката *** .
10
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бат Али ходи бързо си оправи зъбите, че домусагата ще раздава кренвирши на мача срещу Венци Шкембето..И не сме мръсни софиАнците( пише се правилно с Я), къпем се по-често от вас, а вие от делиормана само з..адниците се подмивате
9
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
този мач беше върхът за червените повече от това не могат докато лудогорец си играха спокоино без много да се напрягат
8
0
 
6
 
! Отговори
Мноо си тъп Сашеееее преди 5 години
Лудогорец "врътна"...... истински *** стои този глагол в случая. Какво е врътнал бре джурнаглисти /боряна/, бушона, хонолулу, ми-ми???
7
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде да видим другата седмица как СлаБия ще се хвърли да бие делиорманците, Венцо да ходи да се моли на Гришата за някой лев, както се подложи на агата
6
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дунав Славия 1: 1 днес, що не бихте бе бате шкембо Венци, ама Домуса срещу Дунав не плаща само срещу ЦСКА, продажни бели балерини.
5
16
 
14
 
! Отговори
Още от дете... преди 5 години
ЦСКА е шампион, а на Левски и Лудогорец *** от слон.
4
16
 
14
 
! Отговори
Умрете турци преди 5 години
Само ЦСКА СОФИЯ!!!
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ботев Враца и Септември - великани в Първа лига...😂
2
5
 
9
 
! Отговори
Драганчо преди 5 години
Обръщам се към БФС,изхвърлете тези препинателни знаци от първенството!Да си играят помежду си!Аман вече ,все те са прецакани!Не виждат ли,че ако не е Кирчо космонавтчето ,*** за зеле не стават!Ел педересто!
1
18
 
15
 
! Отговори
Спеца преди 5 години
Отново ЦСКА бе ощетен брутално от съдията!Докога тоя ненаситен делиормански мафиот Кирчо ,ще се гаври и издевателства в българския футбол?Отбора му през второто полувреме бе пълен *** , явно натежават, но когато играеш с 14 играчи си е по-друго!