Стоичков между Златната топка и автобиографията си

Футболистът ни се срещна със стотици фенове в НДК
12 дек 2018 20:45, Петя Славова
13

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Христо Стоичков представи биографичната си книга в НДК. Творбата се появи преди около месец, а футболистът тръгна на турне в пет града, за да я представи. Заедно с  "Христо Стоичков. Историята", в НДК бе и оригиналната статуетка на Златната топка, която списание "Франс Футбол" му връчи през 1994 г.

Автобиографята е написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков. Така освен автографи от своя кумир, феновете имаха възможност да се снимат за спомен и с най-голямото индивидуално отличие, което български футболист е печелил.

Срещата със Стоичков бе в Зала 6 на НДК. Книжният тур ще продължи на 13 декември от 17.30 часа в хотел "Тримонциум" в Пловдив, а след това Христо Стоичков ще посети Ямбол на 15 декември (събота) за среща в зала "Диана" от 18.00 часа. Последните засега събития от турнето са в Бургас в Гранд хотел и СПА "Приморец" на 16 декември и във Варна в "Гранд мол" на 18 декември, като и двете са с начален час 18:00, предаде БТА.

Издателите са се погрижили да има книги за всички желаещи не само на срещите с Христо Стоичков, но и навсякъде, където се продават книги. След като, въпреки впечатляващия си тираж, първото издание на "Христо Стоичков. Историята" се изчерпа за броени дни след излизането си в средата на октомври, от печат вече излезе и второто, разширено издание на биографията. Новите 20 000 копия от книгата са допълнени с още снимков материал за наслада на почитателите на футбола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Христо Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Стоичков – много кух преди 5 години
Футболните качества на Стоичков са обратно пропорционални на интелекта му. Имайки предвид, че е печелил Златната топка представете си колко е кух Стоичков, ама много кух
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Четвъртите в света .Трябва да се напише книга как съсипаха футбола за следващите 100 г .
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как му викаха че бил "тъпо парче", а? Ама, те майничката от Пловдив и тиквата от БанкИ са си приятели, на един акъл са си... Единият "Доктор хонорис кауза" на Пловдивския университет, другият Доцент по "Пожарна безопасност" на милиционерския...
6
6
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Тоя що не си стои в америката????какво прави тук????пълен ***!!!
5
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре че има една"златна топка"ако имаше две смятай какво чудо ще ше да е ...
4
2
 
12
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
По *** от тоя е само чичоуту Пенев . Сложиха го да играе в ДиСи Юнайтед като вече беше куцо магаре, вместо да покаже лидерство той взе че чупи крака на 18 г младеж на тренировка. Даже не го пишат в списъка на звездите играли за клуба. Изнесе се тихо като пръдня из *** поне не лежа в затвора, чипик нещастен.
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до BurzumМозък, да не мислиш, че Стоичков е написал и един ред в тази книга? За целта си има хора, смешен.
2
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм фен нито на ЦСКА,ни най-малко пък на Барселона,но книгата като футболен фен и фен на Стоичков я изчетох на един дъх.Много любопитни истории има разказани,които някакси те връщат през 80те и 90те.
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Закъсал е за парици и барем събере някой лев от книгата или реклама.