След загубата от Берое: В Левски се готви чистка

Славиша Стоянович недоволен от голям брой чужденци
17 дек 2018 15:00, Красимир Ангелов
19
След загубата от Берое: В Левски се готви чистка
Снимка: Булфото

Треньорът на Левски Славиша Стоянович иска да се раздели с голям брой футболисти, които са го разочаровали. Повечето от тях са чужденци, гръмна "Тема спорт".

Сред тях са вратарят Мартин Полачек, централният защитник Аймен Белаид, халфовете Антони Белмонт и Фелипе Нашименто, нападателите Ривалдиньо и Луан Виана.

Раздялата с легионерите обаче няма да е лесна задача, защото повечето от поставените в черния списък играчи имат дългосрочни контракти. Изключение е Аймен Белаид, който е обвързан с клуба до лятото. На него вече е съобщено, че не попада в плановете на треньора Славиша Стоянович за пролетта и може да си търси нов клуб.

С тези, които не пожелаят да разтрогнат контрактите си, ще се търси вариант за преотстъпването им. Такъв е случаят с португалеца Фелипе Нашименто, за когото преди година бяха платени 200 хиляди евро на Динамо Букурещ. Висящ е въпросът с тримата играчи, които се дърпат да преподпишат контрактите си - Милош Цветкович, Давид Яблонски и Жерсон Кабрал.

Ако Левски не удължи споразуменията им до края на годината, то те ще могат свободно да преговарят с други клубове от началото на 2019-а, а през лятото да преминат в тях като свободни агенти. Затова няма да е изненада, ако в клуба се получи оферта за някого от тях, той да бъде продаден.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
2
 
! Отговори
Поздрави! преди 5 години
Важното е, че Цска не съществува !!!
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам ама на мен ми намирисва на нов клуб Лескигорец.....:-) и узаконяване на синьо-зелената любов
17
0
 
8
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисара преди 5 години
Цска-р съм и тук има 2/*** колеги от ЦскаНе мога по/никакъв начин да коментирам неща с ЛевскиНека всеки да си носи кръстаСамо,че на едно общо събрание проведено със привържениците на Левски/собственик Спас Русев/ се оказа ,че са събрани 84 000лв. за годишнина на Гунди.Толкова са отчетени в касата/по заявление на фин. директор/.Да, де ама собственика е бил дал 50 000 лв, а 20 000 лв. са постъпили от БСФС. Гунди, Котков и др. са нац. играчи и са за уважение. Та,тези дето милеят за Левски де ги?
16
1
 
4
 
! Отговори
Стар преди 5 години
Славишата май е слаб тактик!Пример -ненавременните смени и игра без видима агресия!
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде сега кой ще прави шпалири на домусагата в делиормана ?
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С този тренер ще има само: ''Добро сме играли, али сме пали.....''
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така беше и с фалита на ЦСКА, всичко се разпродаде и на село.Дааа аз помна, Сашето Томов щеше след продажбата да копува нови играчи, купи селския...бек!
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има да харчат още 30 милиона за да стигнат цска пък после ще се припознаят;
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В интерес на истината някои играчи играха по-добре при Делио Роси, а други- при Стоянович. Пример- Кабрал- абсолютна дупка при Роси, звезда на отбора сега. Как може играч, пред подпис с Динамо Москва да е слаб!? Няма шанс. Друг пример- Паулиньо- без настроение играе сега. В Левски играчите са качествени, подбрани добре- не са като далаверите на Стойчо Младенов в ЦСКА (ЦСКА-р съм, между другото). Всичко е въпрос на настроение в съблекалнята, на мотивация. Треньорът създава тези неща.
10
1
 
8
 
! Отговори
Инжилеро с осми клас преди 5 години
Спас ще ги закрие напролет и после обединение със Септември.....Чандъров ще е президент (те отсега го гласят) и така....
9
5
 
9
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Ахаха, тъз година ша има пак калъфки за Левски. Да са закрива тоя клуб. Само петнят името на Апостола
8
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ейййй кравите даже и във фалита са ВТОРИ :)))))))))))))))))))))))))Вечно да си втори, вечно да си втори...................
7
4
 
11
 
! Отговори
ЦСКА преди 5 години
Фалит за гувядата! Да не мислят, че някой ще извади ей така 20 мил. евра?Може би, на Коледа стават чудеса - Хохохохохоооооо!
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така беше и с фалита на ЦСКА, всичко се разпродаде и на село. Интересно е Уефски кого ще припознае-може би Миньоро!Да видиш умрела кокошка да проходи, голЕм....майтап!
5
1
 
13
 
! Отговори
НАП преди 5 години
Май ще се разделят с ,,А,, елитна и ще играят в ,,А,, Окръжна...
4
0
 
8
 
! Отговори
Софиянец преди 5 години
Браво на Краси Балъков!
3
5
 
6
 
! Отговори
c4n0puS преди 5 години
и чорбата и говедарника... са пълна излагация!!! Селски отбор ги бие ли бие, добре че не ги *е поне, че резила щеше да е пълен!!! Ама е редно сега феновете да влязат и да прошамарат управата на Левски, да ги питат как я докараха до това дередже...
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
първо да видим как ще си платят 20-те милиона еврро дългове и дали няма да ги обяват във фалит и после да мислят кой да продадат и кого да купят.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Закриваааайййййй