Славиша Стоянович постави ултиматум на Левски

Настоява работа в клуба да започне Павел Колев
4 яну 2019 10:23, Веселин Коларов
10
Славиша Стоянович постави ултиматум на Левски
Снимка: Bulphoto.com

Славиша Стоянович продължава усилено да прави еквилибристики в опитите си да избяга от Левски. 

„Меридиан мач" научи, че сърбинът, който има словенски паспорт, сега е обявил пред шефовете на „Герена", че ще остане на поста си при едно условия - в клуба работа да започне като директор Павел Колев.
 
Припомняме, че Стоянович вече е приел оферта от националния отбор на Латвия. Той обаче е обвързан с Левски до края на сезона, а федерацията на балтийската държава не иска да плаща за неустойка.
 
Сърбинът вече пробва да си тръгне с оправданието, че има висок холестерол и ще се отдаде на почивка в родината си. „Сините" дори обмисляха да освободят треньора, за да се лекува, но точно тогава стана ясно, че това е бил трик заради оферта от Латвия, която е подкрепена с договор за 3 години.
 
Към днешна дата е ясно, че Славиша Стоянович ще пристигне в София за първата тренировка на Левски за годината, която е насрочена за 8 януари. Това обаче в никакъв случай не означава, че със сигурност той ще води тима до края на сезона.
 
От „Герена" разкриха, че към днешна дата сърбинът е бесен от факта, че настоящият оперативен шеф в Левски Красимир Иванов все още не се е разбрал с ненужните за прекратяване на договорите им.
 
На този етап е сигурно единствено, че Аймен Белаид ще си тръгне. В „черния списък" на Стоянович обаче има още няколко имена - Филипе Нашименто, Ривалдиньо, Антони Белмонт и един от вратарите - Мартин Полачек или Божидар Митрев. Те все още са част от Левски и няма изгледи да бъдат освободени преди първия лагер.
 
Иначе въпреки много разклатеното си положение на „Герена" Славиша Стоянович е дал и списък с футболисти, които иска в отбора. Голяма част от тях са българи от родното първенство, което е похвално, но и в тази посока Красимир Иванов не стреля особено точно, което окончателно отказало треньора от желанието до продължи да работи с настоящия изпълнителен директор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Добро сме играли, али сме пали" а дръжте си го този, да чуваме крилатата фраза по-често..:-)
9
4
 
2
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Роналдо е забелязан да се разхожда по площада в Етрополе, да влиза няколко пъти в кафенето и си поръчва капучино, докато чакал да отворят офиса на Цеска-Етрополе.
8
2
 
6
 
! Отговори
Не на капитализма преди 5 години
Това са интриги. Нищо от това не е вярно
7
3
 
11
 
! Отговори
Българин преди 5 години
До 6: По най-добър начин доказваш, че си *** и неграмотен! Браво!
6
11
 
9
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 5 години
До Цска умря А ,,Уевски,, умря няколко пъти ! Първо като ,,Динамо,, после като ,,Пощенец,, ,след това като ,,Уевски сПАТЛАК,, и накрая като ГМО ФК ,,Лаффчис,, 1992...Ай ,честито от есента у ,,А,, Окръжна !!!
5
11
 
15
 
! Отговори
Цска умря преди 5 години
По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
4
4
 
14
 
! Отговори
До Пената преди 5 години
Пена ти нали се припозна със Гриша Ганче бе ,стана ловчански зет.Хем ви драха с 8:0 пак му се дадохте.Единственният отбор в света победил ...сам себе си!?!?!?
3
2
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Що бе ,,Мировяне " у коя група е бре Пенчо?
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Внучката на Айше постави ултиматум на Путин
1
14
 
10
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 5 години
От есента у ,,А,, Окръжна !!!