Левски разкарва вратарите си от есента

Славиша Стоянович няма да вземе Митрев и Полачек в Кипър
8
Левски разкарва вратарите си от есента
Снимка: Булфото

Левски ще посочи изхода на вратарите Божидар Митрев и Мартин Полачек, които се представяха доста неубедително през есента.

Треньорът Славиша Стоянович не ги е включил в групата за зимния подготвителен лагер в Кипър, който започва на 10 януари. На Острова на Афродита новият наставник на играчите под рамката Димитър Иванков ще подготвя Николай Михайлов, Николай Кръстев и Петър Иванов.

Така топката вече е в полето на ръководството на клуба, което ще трябва да намери начин да се раздели с Митрев и Полачек. Те ще останат да тренират в София самостоятелно, пише "Тема спорт".

Подобна съдба ще сполети и бразилските нападатели Ривалдиньо и Луан Виана, които няма да се явят на първото занимание на сините за 2019 година. Тренировката започва днес в 10:00 часа на "Герена".

Очаква се да има още освободени, сред които ще е защитникът Аймен Белаид.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
хаштаг закривай? кокала варди по добре от перуци джуниър
7
0
 
8
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Митрев прави силни спасявания и глупави грешки, като представянето му е непредсказуемо и не може да се разчита на него. Полачек прави не по-малко глупави грешки и досега не е показал по-сериозно спасяване. Михайлов още по-зле и от двамата, от него не може да се очаква читаво спасяване, единствената причина за привличането му е осигуряване на съдийско рамо с помощта на баща му.
6
3
 
0
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 5 години
Е те за ,,А,, Областна група няма да им трябват...
5
0
 
12
 
! Отговори
... преди 5 години
Добре де що Николай Михайлов!? То тоя го изритаха ит всекъ възможен клуб в който е играл! Защо сега требе да е в Левски! Ааааа да бе ко се чудя и аз то баща му е там некъв шев на нео си във "футбола" в БГ! Да то друга причина да се изявява като футболист и вратар няма!
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Перуци сега няма да пусне гол.
3
0
 
3
 
! Отговори
Греек преди 5 години
Смях в залата. Левски разкарва вратарите си!!!! Толкова са Добри, че на вратата им няма да пази никой по време на мачовете им.😁😁😁
2
0
 
16
 
! Отговори
даг преди 5 години
Така е, трябва да осигурят мяссто на Перуци.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Юпи юпи йеее