Гришо отсвири Sofia Open, Джокович обаче идва

Водачът в световния тенис ще бъде гост за АТП турнира
56
Гришо отсвири Sofia Open, Джокович обаче идва
Снимка: Reuters

Водачът в световната тенис ранглиста при мъжете Новак Джокович ще пристигне в София като гост за силния АТП турнир в столицата през февруари, обяви министърът на младежта и спорта Красен Кралев пред bTV.

"Имаме обещанието на Джокович, че той ще посети турнира като гост. Ще дойде в България, ще има среща с българските деца, ще има среща с широката общественост", това е част от плановете ни за ATP турнира", каза спортният министър.

По повод неучастието на първата ни ракета Григор Димитров в турнира, Кралев отбеляза: "Не приемам думите му като критика, защото е имало много фючърси преди това, по времето, когато той е трябвало да играе в тях - той не е играел. Да не изместваме темата от това, че в България се организира един прекрасен ATP турнир, за който всички фенове мечтаят".

Според министърът на спорта точно тази е годината, в която този турнир е най-силен, защото едни от най-големите световни звезди са избрали да участват в София.

"Ние не правим турнир за един човек, който и да е той. Поканили сме целия световен елит, от топ 30 имаме 6 тенисисти, които сами си избират София, защото знаят, че условията тук са прекрасни, българските зрители ще могат да гледат тенис от най-високо ниво", заяви още Кралев.

Какво още каза той вижте в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
10
 
8
 
! Отговори
До 22 преди 5 години
Харесваш Джокович, бил такъв, бил онакъв, а гледал ли си видеото какво прави след като загуби от нашия Гришо в Мадрид? Изгледай го и пак пиши какъв е като човек, като спортист, ... Гришо никога не си е позволявал подобна изцепка..
25
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Григор ДУША ДАВА за тази надпревара, НО по това време ще е на финала на Мастърс 1000 и няма как .
24
16
 
18
 
! Отговори
c4n0puS преди 5 години
Григор Димитров е позор за България! Това че се срамува да се нарече Българин ме обижда, обижда цяла България! Да върви по-дяволите, и ако го извикат да представлява България на Олимпиядата или нещо от сорта е - ПОЗОР ЗА ИНСТИТУЦИИТЕ В БЪЛГАРИЯ!
23
4
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
*** ИГРАЕ САМО ЗА ПАРИ И ПРЕДИ И СЕГА А СЕГА ВЕЧЕ Е НА ДОИЗЖИВЯВАНЕ !!!АКО НЯМА ПАРИ ТОЙ НЕ ИГРАЕ СЪЩИЯ Е КАТО ДРИСКО!
22
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, Джокович ще мине през София напът за Белград, но ще поиграе с деца, ще ги надъха, ще се снима с фенове. Реклама си прави, но така се става добър и печеливш атлет! Защото знае, че феновете са инвестиция! Защо Джокович, Фед и Надал имат фенове по цял свят? Защото обръщат внимание на феновете! А нашето е велико, трябва да му се кланят! Бе нали след 5 години като се откажеш, ще искаш да правиш академии бе, Дришко! Или си мислиш, че още 40 години ще си много велик!
21
2
 
29
 
! Отговори
до мнение преди 5 години
Ако ще и стринка му да го води, винаги може да откаже. А нашия от Хасково играе пред собствена публика, излиза тук и там и голям българин. Братята Пулеви ако се бият в чужбина ще им дадат повече пари, но за тях е въпрос на чест да проведат някой мач тук, така се популизира името на страната. Този да си се въргаля с мъжествената си приятелка и да не се нарича българин, а там както възпят Хасково
20
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Без значение е дали Новак Джокович ще играе или не, без значение е дали чичо му е шеф на турнира в София.По-важното е че този голям тенесист, който е и 1 в света ще уважи с присъствието си нашата държава. Така се прави.Харесвам Джокович като спортист, а още повече и като човек.Още един път потвърждава казаното от Б.Бекер, че Новак е момче с голямо сърце. Що се отнася до Григор Димитров - той е талантливо момче с огромно его, но му липсва възпитание.Желая му успех,но не го уважавам.
19
21
 
18
 
! Отговори
мнение преди 5 години
Джокович идва, щото турнира се ръководи от чичо му новият директор на тенис турнира Sofia Open Горан Джокович !!!!!!!!!!!!
18
3
 
5
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
До министърО:Джокович нема да играе бе тиквво дебелла!!! Аре готви се там за СП 2030, че нали се засили, че имаме повече шансове от Аржентина/Уругва и Испания/Португалия :D :D :DБе мое ли министър на СПОРТА да е такъв дебеллак... тва все едно министър на образованието и науката е некой *** :D :D :D некакси не ти вдъхва доверие, че знае защо е там...
17
8
 
26
 
! Отговори
Хасковския Пъпеш преди 5 години
е гражданин на света, той говори само английски и заеква на родния му език
16
5
 
25
 
! Отговори
Сестра Малеева преди 5 години
На София Оупън няма място за посредствени тенисисти!
15
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той Федерер е много ***, че ходи на домашният си турнир всяка година.Какво разбира Федерер от тенис? Ще ми ходи на някакви си частни турнири.
14
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аз и 10 лева няма да дам за Грегор, камо ли 1 милион, организаторите като искат да пилеят пари по асковския ***, да пилеят
13
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предпочитам Григор да не идва, за да не препълнена залата с *** с татуировки, скандиращи като на футболен мач. е всъщност не са по-различни като манталитет от тези, които го хулят по форумите, с цел да си озмислят деня и да се почувстат значими. Нека кажа само, че имаме повече от десет деца (по спомен пиша) в топ 100 на световния тенис, което е най-вече заради ефекта "Гришо".
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДжониПетролните фючърси най-вероятно.
11
2
 
15
 
! Отговори
До 6 преди 5 години
През 2017г. организаторите се изтърваха,че са платили 1млн.лв.за участието на Григор,Гофен и Тийм.Миналата година нямаше тенисист от топ 30 и е много вероятно хората около Григор да са поискали почти цялата сума(бонус участие) да остане за него.Точно затова имаше шикалкавене от негова страна цяла седмица.Правили са пазарлъци и не се разбраха
10
5
 
19
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Джокович идва заради майстор Миро,да апне сръбска скара.
9
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Грушо е под нивото на турнира и за това не идва,да е жив и здрав.
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДжониКое не е ясно от класът турнири Фючърси, бе, селски отворко???
7
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя е свършен вече! Да слага перуката и пинсия.