Гришо отсвири Sofia Open, Джокович обаче идва

Водачът в световния тенис ще бъде гост за АТП турнира
56
Гришо отсвири Sofia Open, Джокович обаче идва
Снимка: Reuters

Водачът в световната тенис ранглиста при мъжете Новак Джокович ще пристигне в София като гост за силния АТП турнир в столицата през февруари, обяви министърът на младежта и спорта Красен Кралев пред bTV.

"Имаме обещанието на Джокович, че той ще посети турнира като гост. Ще дойде в България, ще има среща с българските деца, ще има среща с широката общественост", това е част от плановете ни за ATP турнира", каза спортният министър.

По повод неучастието на първата ни ракета Григор Димитров в турнира, Кралев отбеляза: "Не приемам думите му като критика, защото е имало много фючърси преди това, по времето, когато той е трябвало да играе в тях - той не е играел. Да не изместваме темата от това, че в България се организира един прекрасен ATP турнир, за който всички фенове мечтаят".

Според министърът на спорта точно тази е годината, в която този турнир е най-силен, защото едни от най-големите световни звезди са избрали да участват в София.

"Ние не правим турнир за един човек, който и да е той. Поканили сме целия световен елит, от топ 30 имаме 6 тенисисти, които сами си избират София, защото знаят, че условията тук са прекрасни, българските зрители ще могат да гледат тенис от най-високо ниво", заяви още Кралев.

Какво още каза той вижте в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДришУ вече НИКОЙ не го брои за жив.Орестанете да ни оливате с тая Пoмия!!!
5
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дайте му кинти и ще дойде. Първият път май му бяха дали $100000 за да дойде.То хубаво България, ама трябва и да се яде...В Монако палатите искат кинти за поддръжка.
4
6
 
15
 
! Отговори
Джони преди 5 години
Какви са тези "фючърси" бе,т.нар.журналист?:)))))))))))
3
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Срааааам!Дано остане в топ 50 ***. Несхвана, че това беше причината за слабата игра меналата година. Не хасковлия, монаковец е Гришо, принц!!!Евала на Джокера!!!
2
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ноле ще мине за един следобед на път за Белград и толкова. Няма да играе, не подвеждайте хората.
1
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този *** ще е аут от топ 30 много скоро, така че няма за какво да го канят.