Върза ли му на Оле в Юнайтед? ПСЖ и Арсенал ще покажат

Следващите два месеца ще ще предначертаят бъдещето mu
Обновена: 10 яну 2019 11:06 | 10 яну 2019 10:37, Веселин Коларов
3
Върза ли му на Оле в Юнайтед? ПСЖ и Арсенал ще покажат
Снимка: Reuters

Кариерата на Оле Гунар Солскяер в Манчестър Юнайтед започна по мечтан начин. 

Едва ли и норвежецът е очаквал "червените дяволи" да постигнат пет победи от пет мача под негово ръководство. И въпреки отличните резултати, критиците не мълчат. Като основен аргумент те изтъкват лесната програма на 20-кратния шампион на Англия, съчетана с късмет във въпросните срещи.
 
Припомняме, че Юнайтед на Оле сломи последователно Кардиф (5:1),  Хъдърсфийлд (3:1), Борнемут (4:1), Нюкасъл (2:0) във Висшата лига и Рединг (2:0) за ФА Къп. Наистина съперниците не са от най-висока класа, но не бива да се пропуска фактът, че успехите дойдоха с голямо настроение в играта на отбора. Нещо, което при Жозе Моуриньо липсваше.
 
Дали Сосляер заслужава мениджърския пост на "Олд Трафорд" за постоянно, ще се разбере в следващите два месеца, които най-вероятно ще предначертаят сезона на Юнайтед. В тях отборът има много тежка програма и още тази неделя гостува на Тотнъм. Първият сериозен тест за норвежеца. До 16 март "червените дяволи" ще играят по два пъти с Арсенал (ФА Къп и Висша лига) и ПСЖ (1/8-финал в Шампионска лига), предстоят дербита с големите съперници Манчестър Сити и Ливърпул, които спорят за титлата.
 
Между трудните сблъсъци за Юнайтед има и по-леки, макар само на хартия. Но до средата на март трябва да има отговор на въпроса: "Има ли качествата Оле Гунар Солскяер да получи поста за постоянно".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонемен Алкохолик преди 5 години
Не му е вързало, просто мачовете им бяха срещу изпадащите.А и самите играчи бойкотираха Моу. Моу, колкото и лош тренер да беше, умееше да прави мачове срещу големите отбори. Ще видите Оле какъв резил ще бъде срещу топ 6
1
0
 
7
 
! Отговори
дядо ставри преди 5 години
много важно е винаги да биеш слабите