Левски взима 1 млн. за Станислав Костов до дни

Голмайсторът на "сините" напуска до края на седмицата
14 яну 2019 11:52, Веселин Коларов
8
Левски взима 1 млн. за Станислав Костов до дни
Снимка: Bulphoto.com

Левски ще продаде голмайстора си Станислав Костов до края на седмицата. 

Националът ще премине в турския Акхисар, който ще плати 1 милион лева за правата на стрелеца. Трансферът вече е договорен на ниво клуб-клуб и се очаква единствено Костов да приеме офертата на южните ни съседи, пише "Фанатик".
 
През този сезон Акхисар се бори за спасение в турския елит. Отборът се намира точно над чертата на изпадащите, с 1 точка пред Фенербахче, който е в опасната зона.
 
През миналия сезон Акхисар спечели Купата на Турция, след като на финала победи с 3:2 Фенербахче, а преди това елиминира Галатасарай. Тимът завърши на 11-то място в първенството.
 
В групите на Лига Европа през настоящата кампания Акхисар спечели 1 точка и остана на последната позиция в компанията на Стандарт Лиеж, Краснодар и Севиля.
 
Костов привлече вниманието към себе си с отличната есен, която направи. Нападателят наниза 16 гола в 20 мача, което му осигури дебют за националния отбор.
 
    

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Продажбата на Станислав Костов е съмнително решение - показва добри изяви и има 15 гола от 21 мача при сравнително ниска заплата. В Левски има куп чужденци с пъти по-високи заплати с епизодични добри изяви за сметка на голям брой посредствени такива и е уместно да се търси тяхната продажба. Примерно Цветкович, Обертан, Яблонски досега не оправдават високите си заплати - епизодични добри изяви са крайно недостатъчни.
6
1
 
3
 
! Отговори
НАП преди 5 години
Остават ви още 19 000 000...
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещастни, парцалиливи, безмозъчни мухльовци са всички в смехотворното ръководство на ФК Левски. Продават най-добрият си играч за жълти стотинки в някакъв мърляв, мухлясъл турски отбор, без бъдеще. Това момче, което има качества, няма да може нито да израстне, нито да постигне нещо запомнящо се в кариерата си. От друга страна смешният треньор реве, че няма нови попълнения. Както е тръгнало скоро във ФК Левмски ще играят само с юноши и едва кретащи старци. Целта на отбора е да остане в А група ?
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Първа професионална лига" се превърна в едно безобразие, ама тотално безобразие.
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те си правят бизнеса, аз да ходя на Герен, и после - дайте да дадете, големите мераци и надежди. А мерси. Там евра на килограми, Делио бил виновен, сега тоя фърфалак дето не знае кого ще тренира - Левски или Литва. Продават си сега що годе най-успешния нападател за момента, после пак обичайните напъни. Напънала се планината и родила мишка.
2
2
 
9
 
! Отговори
чекист преди 5 години
От вечния опонент съм, но не се радвам на подобна глупава политика. Обертан взима 50000евро месечно и играе на ниво , три, четри мача на сезон. С това темпо може да изкара до 50години. Костов е с усет на хищник и е с голямо бъдеще , ако не го повали сериозен здравословен проблем-контузия имам предвид, за което рискът в турция е голям.ЦСКА ще засили без време Десподов. Утре можем и двамата да видим в ЛудогорецЛудогорец е лидер защото играе с обигран състав
1
1
 
10
 
! Отговори
Спасчо преди 5 години
Айде народе, юруш на разпродажбата, на промоция ги давам, днеска има, утре нема! Айде, че имам към 20-30 милиона дългове, ако требва и чистачката ще продам!