Барса пръсна 533 млн. евро след бягството на Неймар

Каталунците по традиция са пасивни през януари, но...
26 яну 2019 12:06, Георги Пешев
20
Барса пръсна 533 млн. евро след бягството на Неймар
Колаж: "Marca"
Испанският шампион Барселона е похарчил 207 милиона евро само за последните два зимни трансферни прозореца. А настоящият още не е затворил.
 
След напускането на Неймар през лятото на 2017 година каталунския гигант е пръснал 533 милиона евро за нови футболисти, показват сметки на вестник "Марка".
 
Най-новото попълнение е холандецът Френки де Йонг, взет от Аякс за 75 милиона евро. С бонусите сумата ще набъбне на 86 милиона евро. 
 
Активността на "блаугранас" на пазара през зимата е нещо нехарактерно, макар да се случва за втора поредна година. Мадридското издание припомня, че Барса не взе нови играчи в първия месец от 2014, 2015, 2016 и 2017 година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
3
 
! Отговори
рп преди 5 години
до 12Я разкажи кого си спомняш от великите аржентиниц около Марадона когато става световен шампион и вице-шампион на СП ?Или пък в Наполи когато ги прави два пъти шампиони имаше ли някакви голями звезди около него,а при Меси и Масчерано(играч на Барса),Де Мария(играч на Реал), играч на Челси... .
13
1
 
2
 
! Отговори
рп преди 5 години
До 9Ти си повтаряш като изтръкана или счупена плоча втори пост подряд ,толкова си можеш -да ? Ако това само можеш да викаш -У лево ,то си ми ясен какъв петел си -смо кукуригането е от теб.Аре у лево,бе,петел! -Така добре ли е ,харесва ли ти ,***?))
12
2
 
4
 
! Отговори
рп преди 5 години
до 8Тики -таки е футбол създаден от Пеп Гуардиола,а футбола на Йохан Кройф е тоталният футбол на Ринус Микелс през 70-години.А дрийм -*** на Й Кройф няма нищо общо с тики-таки ,просто е събран отбор от звезди (идва от американския баскетбол)!
11
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Великите играчи като ПЕЛЕ И МАРАДОНА печелеха световни титли , Меси е джудже в сравнение с тях!!
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
8-ми..Меси до момента има 32 купи с екипа на Барса, не 30. Да кажа де..)))
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 7 Ми гледай последния мач какви асистенции прави Меси към дембеле и ела пак, ***! Иначе труден характер бил Меси затова се хвърля на врата на дембеле и се радва като малко дете??? Аре у лево, бе, ***!
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 7 Ако ставаше брат само с тики таки, Барса нямаше да я има отдавна на световния връх и Меси нямаше да има 30 купи през кариерата си. Тики-таки е стилът на Йохан Кройф моето момче и затова 1992-ра година цял свят каза за Барселона че е отборът мечта- Дрийм Тийм!
7
3
 
1
 
! Отговори
рп до №4 преди 5 години
Сработил ли се вече с Меси ,добре,щото преди не беше .Това е хубаво. Иначе не ги следя в последните мачове,защото не мога да търпя това тики -таки без вратаки 70-80 минути ( е ти си фен на тази тактика видимо и ти харесва такъв футбол -" тики-таки засипаки"),та затова и съм изпуснал ,че се прегръщат след гол-сори!Но Меси е много много труден характер-заради него доста напуснаха и изгониха и футболисти и треньори.Въпроси ако имаш-питай ,не се стеснявай, фен на "тики-таки-засипаки".)
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
5-ти Пич и аз съм така....фен съм на леката атлетика, но след като се отказа извънземния Юсейн Болт и спрях да я гледам. К'во да гледаш? Професионални спортисти в днешни времена спринтьори не могат да минат постижението на 100 метра на Карл Люис което е отпреди 30 години..жалка история.((((
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Жалост след 3-4 години като се откажат Джокович, Меси и Надал и ще спра да гледам моите любими 2 спорта- тенис и футбол. То няма нищо насреща като таланти.Само млади посредственяци със самочувствие без покритие.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 2 Че Меси с Дембеле много добре си взаимодействат, бе. Ти к'во си гледал? И след всяка асистенция на Меси към Дембеле му се хвърля на врата от радост, ***.
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 1 Ако не знаеш, шейховете от Манчестър Сити искаха да откупят Лионел за 250 милиона евро преди години- каквато беше клаузата в договора му, но Шефовете на Барса и самият Меси не искаше да отиде при тях, въпреки че му предлагаха почти двойна заплата- 70 милиона евро на година. Даже един от ръководството на Барса..забравих кой беше каза: меси и за 1 милиард пак няма да го продадем. Той е икона!
2
6
 
1
 
! Отговори
рп преди 5 години
Досега след Неймар не взеха нищо качествено,може би Дембелийски да стане добър,но видимо ще му трябва повечко време и да се "сприятели" с тартора на отбора Меси иначе ще бъде изритан от отбора.Меси е капризен и тщстлавен ,не е това което се показва по медиите.Не съм от Реал,харесвах Барса в последните години,но ... .
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лелеее..тия откачиха. За туй хюююмне на снимката са платили 75 милиона евро?Е то тогава Меси както е на 31 години да струва 1 милиард евро. Камо ли ако е на 25 години...там 2 милиарда.