FIFA: ЦСКА по пътя към нова златна ера

Световната централа засне голямо видео за армейците
26 яну 2019 14:06, Георги Пешев
21
FIFA: ЦСКА по пътя към нова златна ера
Най-успешният български клуб върви обратно към върха на местния футбол. С този анонс магазинното предаване на ФИФА - "FIFA Football", започва своя 15-минутен филм, посветен на ЦСКА.
 
Световната централа засне голямо видео за армейците в края на ноември месец, което наскоро бе разпространено в интернет. Историята на ЦСКА е поместена в 188-ия епизод на FIFA Football, като той е разделен на две части - първата е за края на състезателната кариера на австралийската легенда Тим Кейхил, а втората е за червените.
 
Във филма за ЦСКА са интервюирани петима души - треньорът Нестор Ел Маестро, младата звезда Кирил Десподов, директорът на Музея на спортната слава на клуба Александър Манов, тарторът на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца и журналистът Деян Веселинов.
 
Показани са кадри от "Армията", където Велчев развежда екипа на FIFA Football. След това Манов отваря вратите на музея и говори за червените трофеи. Следват моменти от две тренировки на червените и интервютата на Ел Маестро и Десподов, както и разговорът с Деян Веселинов.
 
Филмът за ЦСКА започва с кадри от "Армията" и думи на тартора на червената агитка Иван Велчев-Кюстендилеца.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: футболЦСКАфифа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
5
 
! Отговори
Знаеме се преди 5 години
Пребоядисаните дали все още се представят за Литекс пред УЕФА?
16
2
 
5
 
! Отговори
помен преди 5 години
Праисторически филм след гибелта на цска.
15
3
 
6
 
! Отговори
лъжи преди 5 години
А заснеха ли как Литекс пътува към София ???
14
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЦСКА на игра в А окръжна в ъпреки 30 милиона дълг. ЦСКА спечели В група, но не игра Б група, а направо се пренесе в А, група въпреки че никой отбор с подобен дълг, няма право да играе в А група докато не си изплаги дълга - но какво пък , за ЦСКА преформатираха А група. ЦСКА си смени името, и не плати дълговете, но претендира за историята. ЦСКА-София се представя навсякъсе като ЦСКА. И пак твърдят че държвата не им помага. Това е НАГЛОСТ!
13
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държвата не е помагала на нито един отбор колкото на ЦСКА. Само за периода 1945 -1990 Тя почти всеки мач е виквала 7-8 души от Левски в казармата, точно преди важен мач с ЦСКА, за да не могат да играят, но не е правила същото с ЦСКА. Ако на Левски и ЦСКА се вземат титлите от периода 1945-1990 ЦСКА ще остане с има-няма десет титли и нито един сериозен успех от европейски турнир, а Левски - с над двадесет титли и купи с четвърфинал на Уефа и участие в трети кръг на ШЛ.
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обясни мис ледното нещо - как може Локо софия с дълг 800 000 лева да играе в А окръжна, а ЦСКА с дълго 30 милиона - да играе във В група. Второ - никой отбор който не си е платил дълговете няма право да играе в А група, дори да е шампион на Б група, но за ЦСКА - пак изключение. Това дали са футболни причините няма НИКАКВО значение - въпроса е, че отбора на бившите червени постоянно е бутан. Не може да не плащаш дългове, но да претендираш за история.
11
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъпанаре, ЦСКА отиде във В група а не в Б група поради НЕфутболни причини. Това можеш ли да го асимилираш с микроскопичния си мозък? Щяха да играят дори в зоните но заради неспособността на клубовете и полицията да подсигуряват срещите се започна от В група. Това е по желание на останалите клубове а не на ЦСКА. И държавата ако помагаше нямаше да иска по 1 милион на година за наем, такси , сметки и тн. за разлика от подуенския аматьорски клуб Лефски- Витоша- 1992 играеш на Виваком арена
10
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле ЦСКА не ги бутала държавата. Първо не отидоха във А окръжна като Локото а само в Б група, после след фалита не изплащаха старите дългове, но си запазиха историята, накрая си закупиха марката и си откупиха историята. Трябваше три години да не играят в евротурнирите а след една година им го опростиха. Таков бутане няма на друг клуб. Реално ЦСКА вече не съществува, съществува Литекс -2, но червените се припознават в тозик луб
9
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** вместо да мучите се скътавайте и си мълчете, че пак ви бута цялата държава. То не са спонсори, то не са собственици, само още Бойко дето не ви е станал собственик, но ако трябва и това ще стане не може отбора на ДС да го оставят да фалира.
8
14
 
7
 
! Отговори
пародия на отбор преди 5 години
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
7
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чавдар (Етрополе) - Литекс (Ловеч) - ЦСКА-СОФИЯ
6
8
 
14
 
! Отговори
..... преди 5 години
Муууууууу, муууууу !
5
10
 
24
 
! Отговори
леле преди 5 години
Като чуят ЦСКА комплексарите от смешното говеждо стадо започнат да пелтечат и псуват яростно ! Иначе мълчат от срам като се коментира футболна тема !
4
8
 
20
 
! Отговори
ох преди 5 години
Мученето на говедата е музика ! Кръв пикаят от яд ! Кога ще има такъв филм и за евроидиотите ? Не отговаряйте, не разбирам кравешки !
3
17
 
11
 
! Отговори
От Ловеч преди 5 години
Тези ако са ЦСКА Дунав-Русе са Барса
2
17
 
10
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
ЦСКА умре, але, але, але...
1
15
 
20
 
! Отговори
Ot Alaska преди 5 години
Само ЦСКА до края на СВЕТА!