Левски не може да се разбере с Митрев

Вратарят може да бъде пратен и под наем
29 яну 2019 10:37, Красимир Ангелов
9
Левски не може да се разбере с Митрев
Снимка: Булфото

Левски още не може да се разбере по какъв начин да се раздели с Божидар Митрев, пише "Тема спорт". Вратарят не бе взет на лагер с отбора в Кипър, тъй като не влизаше в плановете на Славиша Стоянович и екипа му.

При Георги Дерменджиев вратарят също няма да получи шанс за изява, тъй като през пролетта титуляр ще бъде Николай Михайлов, а кадрите от школата Николай Кръстев и Петър Иванов ще са съответно втори и трети избор.

Проблемът е, че Митрев има договор с Левски за още година и половина. Предишното ръководство му предложи като компенсация за предварително разтрогване на контракта 2 заплати, които очаквано Божката отказа.

Съществува опция столичани да преотстъпят вратаря под наем в друг отбор, но това може да стане, само при положение, че клубът, в който отиде, поеме половината от заплатата му.

Не е тайна, че Ботев (Пловдив) има интерес към Митрев, но "канарчетата" искат да вземат бившия капитан на Левски без да плащат трансферна сума.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: ЛевскиБожидар Митрев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 5 години
Малката Перука ще помогне на ,,Уефски,, да се адаптира по-лесно кум ,,А,, Окръжна...
8
1
 
6
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Единствената причина за привличането на Михайлов е осигуряване на съдийско рамо покрай баща му. Родословното дърво е единственото му качество.
7
0
 
5
 
! Отговори
vlady преди 5 години
До СледМитрев прави безумни грешки, но и силни спасявания. За съжаление е непредсказуем и не може да се разчита на него. Михайлов надали изобщо може да направи по-сериозно спасяване.
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ами има една приказка "кьорав карти не играе". След като са подписали договор за 1,5 години, сега явно ще му плащат като попове. И не само на него, ами и на други, които имат такива договори. Няма как да се "разберат", когато става дума за толкова пари, да не е без акъл, че да се съгласи само на 2 заплати? Като не искат да му плащат, най-вероятно ще ги осъди и пак ще им се наложи
5
1
 
21
 
! Отговори
След преди 5 години
Като Малката перука застане на вратата, Митрев ще им се стори като Буфон
4
1
 
4
 
! Отговори
Митко Банцера преди 5 години
Най-неприятното от цялата история е че неговия мениджър заведе иск за обявяване на Левски в несъстоятелност именно, защото не взеха Митрев на лагера в Кипър. Това си е чиста проба извиване на ръце и ако на мениджъра тарикат това би му отивало, на Божидар Митрев не му подхожда. От друга страна 2 заплати компенсация си е подигравка. Трябва да има по-мъдро и взаимно изгодно положение за двете страни.
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със Синковеца съвсем ще затънат...Явно някои си мислят,че ще имат "едно рамо" от Таткото
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бори се със зъби нокти за вратата и правиш пари и ние правим пари!
1
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Божка божка от черното тото за половин година дето потопи Левски не изкара ли достатъчно бе мишкар