Трагедия: 10 млади футболисти на "Фламенго" загинаха в пожар

Огънят избухнал тази сутрин в обща спалня в тренировъчната база
8 фев 2019 13:20,
3
Трагедия: 10 млади футболисти на "Фламенго" загинаха в пожар
Снимка: Twitter

10 души са загинали след пожар  в младежкия тренировъчен център на най-известният бразилски футболен клуб “Фламенго”, съобщават от BBC, цитирайки местни медии.

Пожарът е избухнал около  5.10 ч. местно време в една от общите спални докато играчите на футболният клуб са спяли. Причините за пламъците все още не са ясни.

В резултат са загинали 10 души, но тяхната самоличност все още не е известна. Жертвите са на възраст между 14 и 17 години. При инцидента са пострадали и още трима души, които са били откарани незабавно в болницата.

Пожарните екипи, пристигнали на място, са се борили с пламъците в продължение на повече от два часа. Огънят е бил потушен едва към 7.30 ч., а от снимки в социалните мрежи се вижда и колко сериозен е бил пожарът.


Нанесени са сериозни материални щети на цялата база в Рио де Жанейро, която според информация от “Ройтерс” е била обновена и разширена едва преди два месеца.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не би фирми на ГЕРБ да са ремонтирали тази база?
2
2
 
7
 
! Отговори
Българка преди 5 години
Какво става в тоя свят?Всеки ден някъде голям пожар и загинали хора.Дали Бог не иска да ни каже нещо?Лека им пръст на всички!
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Bog da gi prosti tova e goljama tragedia mladi deza