ПСЖ приземи Ман Юнайтед с 2:0 насред "Олд Трафорд"

Кимпембе и Мбапе осигуриха триумфа и парижани гледат към 1/4-финалите
Обновена: 13 фев 2019 01:11 | 13 фев 2019 00:04, Веселин Коларов
19
ПСЖ приземи Ман Юнайтед с 2:0 насред "Олд Трафорд"
Снимка: Reuters

Приказката за Манчестър Юнайтед при Оле Гунар Солскяер приключи. ПСЖ удари "червените дяволи" насред "Олд Трафорд" с 2:0 и направи важна крачка към 1/4-финалите на Шампионската лига. 

Макар че играха без Неймар и Кавани, парижани изиграха отличен мач, като в началото на второто полувреме нанесоха и своя удар с два гола, а след това можеха да вкарат и повече. 
 
Домакините стояха добре до почивката, макар че през целия не стигнаха до кой знае колко добри положения. Гостите чакаха своя момент и го използваха, за да нанесат първа загуба на съперника след идването на Оле Гунар Солскяер през декември. 
 
В края Пол Погба беше изгонен и това прави задачата на Юнайтед за реванша да изглежда почти невъзможна. Истината обаче е, че като цяло гостите надиграха опонента си и заслужено спечелиха. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Vive la France преди 5 години
Парижани разгромиха англeтата насред дъждовното село Манчестър и казаха довиждане на блекзитърите. Allez PSG!
14
2
 
0
 
! Отговори
манчесбезСър юнайтед преди 5 години
Има и следващ тираж.
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една среща с предизвестен край, далеч преди нейното начало. Защитата на Ман е отчайваща и лично аз не мога да разбера от къде идва тови мухлясъл оптимизъм от всички. На такъв етап от напреварата с толкова класни отбори е несериозно да играеш по този ленив начин. ПСЖ играха стегнато и без много да се напъват заслужено победиха. Резултата можеше да е далеч по-отчайващ за Ман. Тази вечер смешниците бяха Ман, а не ПСЖ. Само погледнете жалкият пас на Лингард от първото полуверме. Ето това е смешно
12
2
 
11
 
! Отговори
+ преди 5 години
Един смислен коментар не прочетох,може би 1 ,но с това не трябваше помощ на съдията ....досега не бях забелязал да помагат на ПСЖ в ЛШ ,точно обратното.Да, във Франция съдиите "подпират" ПСЖ,но онзи футбол с този от ЛШ са различни.За мача:Много добър мач и двата отбора се стареха да играят футбол,но във второто след смените ,то МанЮ се изгуби и се видя,че ПСЖ е по-класен отбор отколкото МанЮ с Мата и А Санчес.Погба си заслужи червения картон с помощата на Д Алвес.Хубав мач!
11
2
 
11
 
! Отговори
хах преди 5 години
Е що ПСЖ да са смешници ? МЮ не са машина за пари и играят за удоволствие ли ?Смешници са англетата, дето я карат на стара слава и стават само за местна консумация на острова ,а редовно се осират като се срещнат с някой нормален отбор поне от средна класа по турнирите.
10
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе ПСЖ на са отбор а машина за пари. Обират стари кримки с милионите на арабчугите - Буфон, Ди Мария, Тиаго Силва, Дани Алвеш и правят отбор. СмеЩници
9
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Юнайтед са непредвидими ,след 2 седмици може да победят с 3 :1 и да се класират .Не ги отписвам .
8
18
 
9
 
! Отговори
Манафчестър.... преди 5 години
Манафчестър Говнайтед, Лузърпул, Челсишит и Гейгънър Парценал и тая година ще вземат от трите най-дългото, Ман.Сити ще са на първо Тотнъм на второ или обратното...
7
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гербавите кaтили съсипаха и Юнайтед!
6
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Туи ПСЖ колко европейски титли има ? Не мога да си спомня. Дали скоро не беше за първи път на осмина или четвърт хахаха . Вчерашно отборче пълно с памуции.
5
2
 
18
 
! Отговори
Ми преди 5 години
Мн си повярваха, ама срещата с ТЖВто яко ги натърти, а то не караше на мах.
4
1
 
31
 
! Отговори
Стар запалянко преди 5 години
Солскяер просто ги освободи от примката в която ги беше стиснал Моуриньо и те като добри футболисти заиграха по освободено,без притеснение от треньора/Като нашите в Щатите/.Но това е до време-едно е да играеш с Хъдърсфийлд,Бърнли,Борнемут и Кардиф,друго е да спориш за европейската корона.Трябва си тактика и добър треньор,но не тиранин.
3
0
 
18
 
! Отговори
БелитеНеМогатДаРитат преди 5 години
Всякакъв коментар е излишен.
2
5
 
11
 
! Отговори
оревоар МУар преди 5 години
Плодовете на Мауриняшката пролет се берат през февруари.Сега ще чакам Моуриньо да каже: нали видяхте, нали разбрахте защо непосках Погба. Като човек той е конфликтен, подъл и безотговорен, и за какво ми е като бил добър футболист.. Погледнете как разхвърля ***-лепенки с които си бе омотал китките.И ще му повярвам на Портукалеца. Френската фиеста в МУ завърши,
1
3
 
23
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 5 години
Безупречно проведен от парижани мач,помощта на съдията даже беше ненужна.