Павел Колев: Божков покри 3 млн. лв. от дълговете на Левски

Евролицензът не е заплашен, заяви директорът на "сините"
20 фев 2019 10:42, Веселин Коларов
20
Павел Колев: Божков покри 3 млн. лв. от дълговете на Левски
Снимка: Levski.bg

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев разкри, че за последните дни новият собственик на клуба Васил Божков е покрил дългове за над 3 милиона лева.

Борчовете на 26-кратния шампион на България са над 32 млн. лв. и по думите на Колев, се е стигнало до тях заради некомпетентно управление на Спас Русев.

"Натрупани са с лекота. Парите са харчени погрешно, с меко казано странни решения – привличане на футболисти с високи заплати и неплащане на данъци. Не съм видял схема за източване на клуба. Трябва да се направи един много тежък оздравителен процес", обясни Колев в предаването "Тази сутрин" по bTV.

Той каза още, че Божков вече се е заел със задачата, но тя ще отнеме минимум година, за да може новото ръководство да се пребори за оцеляването на Левски. И след това ще се мисли за построяване на козирка на "Герена"

Колев гарантира още, че евролицензът не е заплашен и най-важният срок е 5 март, когато трябва да се изпратят документи до Нион. "УЕФА не допуска задължения към държавата под никаква форма", добави изпълнителният директор на "сините".

Вижте какво още каза Павел Колев в материала на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо ни занимавате с тези бандити и посредствени футболистчета, които петнят святото име на Апостола?!?! 6млн дългове към НАП и нищо... Ако аз не покрия задълженията си към НАП на време, някои дори авансово, искате ли да ви кажа какво ще се случи с мен и бизнесът ми? Един мърляч, който отдавна трябваше да гние в затвора се представя като спасителят на шайка некадърници, крадци и откровено глуповати хора, които свързват себе си с Левски. Отвратително и гнусно!
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И пак не е ясно КОЙ е собственика на гейрена, абе кажете КОЙ е, това че черепа е дал някакви пари вече прави ли го собственик?
15
2
 
4
 
! Отговори
Чоко преди 5 години
И на Божков му разпоредиха да покрие някои задължения на Уефски. Сега предишния отбор в познатата стилистика започна да се нарича ПРОЕКТ. Радвайте се на поредни проект на ДС.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Bg medii sa ortodoksalna mafia.
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Грозно заглавие , мръсно и подло- "дълговете на Левски"!!!Левски няма дългове, недоносчета!Физкултурниците имат дългове, защото са некадърни и мързеливи търтеи.
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ХАЙДЕ, ДА ГИ ИЗХВЪРЛЯТ ОТ ЕЛИТА ТЕЗИ ПРОСЯЦИ. ТАКА Е ЧЕСТНО, ВСЕ ПАК ТОЗИ МАЧ СЕ ИГРА ВЕЧЕ ЕДИН ПЪТ С ДРУГИ ОТБОРИ, ЗАЩО С ЛЕВСКИ ДА НЕ СЕ СЛУЧИ И ГИ ПАЗЯТ.
11
3
 
10
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 5 години
Няма ,, Левски,, !!! Има ГМО ФК ,,Уеффски -Лаффчис,,1992 ! Това е....
10
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виж в класирането ЦСКА съществува ли прасе.
9
7
 
6
 
! Отговори
Поздрави! преди 5 години
Важното е, че Цска не съществува !!!
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Божков не прави нищо друго освен заявка за закупуване на следфалиралото Левски! 3 млн. са едно, 32 млн. съвсем друго. Но ще видим докаде ще я докара подземният бос!
7
5
 
10
 
! Отговори
3 преди 5 години
АлоУУУУУУ, Левски няма дългове.......дългове има онова отборче селско с името леФски. Уточнявайте ги тези работи, че звучи някак си гадничко.
6
2
 
10
 
! Отговори
шматки преди 5 години
Я Левски имал дългове? Той не беше ли революционер, светиня , икона за България. Кво се оказа сега, че имал дългове. Дали не бил обесен заради дълговете си. Може би ако знаеха заптиетата, че някога някой ще му покрие дълговете, щяха да му дадат още парички.
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Левски с Божков, ще влезе в схемите на черното тото и не само в черното. Сега ще се започнат едни схеми едни залагания и накрая, тоя ще си хване шапката и ще ги зареже прасетата във В група някъде.
4
2
 
14
 
! Отговори
Мияч на чинии преди 5 години
"Божков покри 3 млн. от дълговете на Левски" !!!!!!Футболни клубове с имената на Ботев и Левски - една на изключително перверзна, лукава и българофобска идея на продажните комунисти-русофили за унижение и осквернавяне на най-светлите и свидни национални герой на България и обезличаване на нейната История !народе ????
3
1
 
11
 
! Отговори
Готино преди 5 години
Николета има повече акции в клуба дори и от Божков..
2
4
 
12
 
! Отговори
не става преди 5 години
Ауууу колко е добър господин Божков като плати част от дълговете на Лески.Ама като беше собственик на ЦСКА, беше бандит, мутра, купил първенството и др.подобни квалификации :)
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Божинов си е платил за да играе за Левски 1914.