Зинедин Зидан сменя Сари в Челси?

Ще получи 200 млн. паунда за селекция, тръбят в Англия
23 фев 2019 09:45, Александър Попов
8
Зинедин Зидан сменя Сари в Челси?
Снимка: Reuters

Бившият треньор на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан е горещият фаворит да замени Маурицио Сари начело на Челси от лятото, твърди в ексклузивен материал британското издание "Сън", цитирано от gol.bg.

Големият проблем пред "сините" е, че отборът е със забрана да прави трансфери, но изданието твърди, че ръководството на лондончани ще обжалва забраната и ще се пребори да може след края на сезона да купува и продава футболисти.

Самият Зидан пък ще получи 200 милиона паунда, за да може да стегне отбора, така че "сините" да могат да се конкурират с най-добрите не само във Висшата лига, но и в Европа.

В момента тимът се представя катастрофално слабо в някои от срещите под ръководството на Маурицио Сари и именно поради тази причина италианецът е толкова усилено спряган с уволнение от отбора.

Зидан не е поемал друг отбор, откакто напусна "Бернабеу", където беше начело на Реал (Мадрид).

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: челсиЗинедин Зидан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зизу!!!
6
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя Абрамович отначало го разбирам да инвестира в Челси, понеже му беше хоби, но не му ли омръзна да блъска милиони в тоя клуб от 15 години и накрая само една спечелена ШЛ.
5
2
 
2
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Това е професия и се практикува срещу заплащане, а не само за кеф на феновете!Ти да си видял някъде да споменавам думата "фенове"?? Не мога да правя никакво сравнение между Моуриньо и Солскяер. Единият веднага след като напусна МЮ взе да "плюе" по негов адрес, а другият си остава сърцето на Олд Трафорд!
4
0
 
7
 
! Отговори
до гледна точка преди 5 години
Значи полицай от Първо районно в Пето районно може, а от футболист от Левски в ЦСКА не може? Или треньор? Това е професия и се практикува срещу заплащане, а не само за кеф на феновете!
3
1
 
3
 
! Отговори
UFC преди 5 години
каква селекция като 2 ГОДИНИ имат забрана, та със спестените за 2г пари може и 400милиона да му дадат за трансфер някъде през 2021
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето защо все повече уважавам Атлетико Мадрид .
1
2
 
4
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Тези треньори вече нямат морални ценности. Как Зенедин Зидан от Реал Мадрид ще отиде в Челси. Същото направи и Мауриньо. А пък въобще не ми се говори, че Клоп от Борусия Дортмунд стана треньор на Ливърпул??И в нашето първенство имаме подобни случаи Любко Петрович - Левски и ЦСКА, Сержио Буш също???