Разкриха трансферния списък на Реал Мадрид

Варан, Одриосола, Кроос, Иско, Асенсио и Бейл са аут от "Бернабеу"
Обновена: 8 мар 2019 12:04 | 8 мар 2019 12:03, Веселин Коларов
4
Разкриха трансферния списък на Реал Мадрид
Снимка: Reuters

Ръководството на действащия европейски клубен шампион Реал Мадрид състави трансферен списък за лятото, съобщава Marca.

В него липсват конкретни имена, но е избран по позиции. "Кралският клуб" ще търси централен защитник, ляв бранител, двама халфове и един нападател.
 
Спряганите футболисти за "Сантяго Бернабеу" са безброй, като се очаква да има поне едно бомбастично име. Най-вероятно това ще е звездата на Челси Еден Азар, който не крие, че мечтае да играе за Реал. Килиан Мбапе, Хари Кейн, Кристиан Ериксен съща са свързвани с "белия балет". Новият защитник пък може да е Давинсон Санчес.
 
В Мадрид планират още да налагат и част от настоящите си млади играчи, сред които правещият отлично впечатление Винисиус. Трансферните цели ще бъдат окончателно определени след избирането на нов треньор. Фаворит за поста е свободният Жозе Моуриньо.
 
Новите попълнения ще сменят Рафаел Варан, Алваро Одриосола, Тони Кроос, Иско, Марко Асенсио и Гарет Бейл, които са с несигурно бъдеще. Някои от тях все пак могат да останат в Реал, но постепенно да изгубят титулярните си места.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Реал Мадрид
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Аз преди 5 години
От няколко години Реал Мадрид приключва шампионата и купата на Испания през януари , Ф.К.Барселона ги блъска както си иска. 2-6 , 5-0 , 1- 4 , 2-3, 5-1 , 0-3 . И всичко това е в полза на Барса . Комплекса го имат Мадрид и хора като теб. Ходи да миеш чиниите , че от футбол нищо не разбираш ***.
3
3
 
4
 
! Отговори
М.Г. преди 5 години
Каталунски комплект имат само Р?АЛ Мадрид *** селянин .От 10 г. Барса ги друса безмилостно . Сантиаго Бернабеу е тренировъчен стадион на Барса ***. Преди да пишеш информирай се от футбола в Испания. Без съдийте Реал Мадрид не са нищо в Испания и Европа.
2
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахах, ти познаваш ли някой със всичкия си, който е фен на каталунските комплексари от Уефалона?
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото повече разбираш какво е Реал, толкова повече ставаш фен на Барса.