Лудогорец зацикли срещу Берое в Разград

Двата отбора завършиха наравно в мач от първата шестица
Обновена: 30 мар 2019 20:27 | 30 мар 2019 20:24, Александър Попов
17
Лудогорец зацикли срещу Берое в Разград
Снимка: Булфото

Отборите на Лудогорец и Берое дадоха старт на първия кръг на първата шестица с нулево равенство. След серия от негативни резултати, отборът на Томаш изигра много правилно тактически мача и заслужено си тръгна с точка. В отбора на старозагорци изпъкнаха Александър Василев и Александър Цветков, а с няколко ключови намеси се отличи и вратарят Душан Перниш.

Именно за тях беше и първото положение. В 11-ата минута Рафаел Форстър направи груба грешка, но Берое не успя да се възползва. Бранителят спря нескопосано топката, която мина под крака му и се озова право в Мартин Камбуров. Нападателят шутира от чиста позиция право в обсега на Ренан, който изби.

Първото положение бе доста слабо, Лудогорец имаше няколко шанса, но далеч от т.нар 100-процентови.

Второто полувреме бе далеч по-нтересно. В 49-ата минута Александър Цветков отправи мощен шут от въздуха, но Ренан демонстрира добър рефлекс и изби в корнер.

Минута по-късно домакините организираха атака, при която Марселиньо изведе Кешерю на чиста позиция. Нападателят шутира право в тялото на Перниш и така резултатът остана непроменен.

Отборът от Разград вдигна оборотите и последваха положения за Марселиньо и Лукоки. Най-чистата ситуация се откри в 77-ата минута, когато Анисе не успя да се разпише с глава от няколко метра, след отлично центриране на Адриан Попа.

В 90-та минута Кешерю поиска дузпа след като Алкан му се качи на гърба, но съдията правилно не посочи бялата точка. В следващата атака пък Марселиньо пропусна да донесе победата на Лудогорец, след като ударът му от малкото наказателно поле излезе в аут.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: БероеЛудогорец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.