Шефът на БФС с официална позиция за драмите с Хубчев

Българският национален отбор вървял по правилен път
31 мар 2019 18:45, Екип на Dnes.bg
9
Шефът на БФС с официална позиция за драмите с Хубчев
Снимка: Булфото, архив

Президентът на БФС Борислав Михайлов разпространи чрез сайта на централата официална позиция, в която защитава селекционера на тима Петър Хубчев и постът му никога не е бил под съмнение.

Той нарича твърденията за смяна спекулативни и призовава да бъде дадено спокойствие за ползотворна работа, информира Gol.bg.

В писмото на Михайлов се казва следното:

"Във връзка с тиражираните информации от последните няколко дни, поставящи под съмнение бъдещето на националния селекционер на България, държа да подчертая следното:

Българският национален отбор има старши треньор и неговото име е Петър Хубчев. Оставането на селекционера на поста никога не е било поставяно под съмнение нито от страна на ръководството на Българския футболен съюз, нито лично от негова - а всички публикации, твърдящи обратното, бих окачествил като спекулативни.

Българският национален отбор върви по правилен, макар и труден за извървяване път, и призовавам всички представители на медиите, всички привърженици и спортната общественост като цяло, да му бъде осигурено нужното спокойствие и да му бъде гласувано необходимото доверие, за да продължи да се развива в положителна посока".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой е тоя на снимката?А тоя Хубчев кой е?Не ги знам тЕя.......Това не заслужава и да го публикуваш, камо ли да е "новина"!!!
7
1
 
4
 
! Отговори
казанджия преди 5 години
остави футбола, то ясно, че толкова години все по затъвате в батака.направи изявление за сръбската дюлевица, що ти стана лошо от нея.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога непредполагах ,че това вятърномомченце ще стигне дотук.Като поли-тика дава добра насока.Друга тема екъде потъват милионите и как секорумпират срещите.Чопли ме нещо,за батето и жена му...Няма как да ритнетолкоз високо топката,сам самичък.Лято 94 ще са довек.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кой са другите. Че не става ясно от коментариоте?
4
0
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Колко пъти седмично ще пускате тази статия?
3
3
 
4
 
! Отговори
смях преди 5 години
С косово немаше футбол полуфаб,,кат,опит за футбол.Хубчев да си ходи ...
2
0
 
16
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 5 години
Хубчев не ни притеснява !!! ТИ ни притесняваш,ТИ !!!
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво само Петър Хубчев.