Барса излъга Юнайтед с автогол, Юве оцеля срещу Аякс

Кристиано Роналдо се завърна с попадение след контузията
Обновена: 11 апр 2019 07:38 | 10 апр 2019 23:58, Веселин Коларов
8
Барса излъга Юнайтед с автогол, Юве оцеля срещу Аякс
Снимка: Reuters

Манчестър Юнайтед загуби от Барселона с 0:1 в първи 1/4-финален двубой на Шампионска лига, игран на стадион "Олд Трафорд".

Каталунците откриха резултата при първата си добра възможност чрез Луис Суарес, който засече майсторски с глава след центриране на Лео Меси. Уругваецът обаче отново остана капо този сезон, защото голът беше записан като попадение в собствената врата на Люк Шоу.
 
Това се оказа и единственият гол в лишения от зрелище мач, защото домакините бяха неточни при всичките си седем стрелби, докато гостите постигнаха общо три точни и два неточни удара, контролирайки топката в 61% от времето.
 
 
В другия сблъсък от вечерта Аякс и Ювентус завършиха наравно 1:1. 
 
Двата отбора изиграха хубава среща нa стадион "Йохан Кройф Арена" в Амстердам и в 45-ата минута завърналият се след контузия Кристиано Роналдо откри резултата. По този начин той вкара осмия си гол в шест мача срещу холандците в турнира.
 
Точно 31 секунди след подновяването на играта Давид Нерес изравни след грешка на Жоао Кансело, който преди това се отчете с асистенция. През по-голямата част от двубоя Аякс владееше инициативата, но опитът на "Старата госпожа" си каза думата и гостите си тръгнаха с добър резултат преди реванша в Торино, който ще се играе след шест дни. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Автоголът трябваше да бъде отменен поради засада съгласно въведеното от прославения българин Иван Леков правило.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много слаби грандове вчера.Ако това е ШЛ предпочитам Чемпионшип.
6
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз мисля, че тази година Ювентус ще спечелят финал с Роналдо.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Барса срещу Ливърпул ще е черешката на тортата това са фаворитите за мен.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От Манчестър много млади пишлемета, които Солсяр не ги е научил да си пестят силите срещу отбори като Барселона, защото тръгнеш ли да се надиграваш с Барселона чисто физически и си умрял. Барселона се побеждава с тактика, не с физика.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 2 Само Лионел Меси може да си позволи на този свят, когато всички бягат на терена от двата отбора, той да се разхожда! А когато трябва да спасява отбора- го прави. Затова е най-великият за всички времена.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е че Лео Меси съхрани сили за най-важните мачове до края на сезона. Просто си беше тренировка за него тоя мач... Иначе ме накефи как в триминутното продължение Барса си разцъкваше топката, а итощените до безкрай англичани само гледаха отстрани. Наистина им свършиха силите около 70-тата минута, но то се очакваше след бясното темпо второто полувреме което наложиха, но Барса в този мач показа, че да си класа не е да бягаш като ненормален по терена! Браво на двата отбора.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Барса си е Барса! А английският футбол си е Кончо, кончо. Коне, дето търчат като мухи без глави и разчитат на високи центрирания, белким топката се удари в нечия ръбата глава, па влезе у вратата.Не става само с тичане, трябва и малко техника с краката!