След драматичен двубой: Лудогорец и Берое завършиха наравно

Гостите се спасиха в последната минута
3 май 2019 22:33, Нели Христова
5
След драматичен двубой: Лудогорец и Берое завършиха наравно
Снимка: Булфото

След драматиен двубой, Берое и Лудогорец завършиха наравно 1:1 в първа среща от 32-рия кръг на първата шестица на футболното първенство. И двата тима в Стара Загора пропуснаха куп шансове да стигнат до победата.

Домакините бяха съвсем близо до нея, след като в 85-ата минута Педро Еуженио откри резултата с прекрасен гол от над 25 метра, но в добавеното време Лудогорец изравни след изпълнение на корнер. Драгош Григоре насочи с глава топката към вратата на Берое, тя се удари в гредата, в гърба на вратаря Душан Перниш и влезе в мрежата за 1:1.

Равенството остави Лудогорец на първо място в класирането със 71 точки, докато Берое е на четвърто място с 51.

Още в началните минути домакините погледнаха към вратата на Пламен Илиев и в четвъртата минута Мешка отправи коварен удар, който обаче бе уловен от национала.

Малко по-късно гостите отговориха с удар на Клаудиу Кешерю, а Никита Баранов изтърва пред вратата на Лудогорец.

Последваха шансове за гол пред Педро Еуженио за домакините и Вандерсон за гостите, но Пламен Илиев и Душан Перниш се справиха и с тях.

През второто полувреме играта продължи да бъде двуостра, като имаше и серия от сблъсъци по терена, които доведоха до куп жълти картони.

В 75-ата минута гол на Джоди Лукоки за Лудогорец правилно бе отменен заради засада, а три минути след това топката кацна на гредата на Пламен Илиев след центриране на Иван Бандаловски.

Така се стигна до 85-ата минута, в която мощният далечен удар на Еуженио даде преднина на Берое. Голът накара гостите да се хвърлят отчаяно в атака и при последното си статично положение в мача те стигнаха и до изравнителния гол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
ЛЕВСКИ ДО КРАЙ преди 4 години
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАГЬОСНИКО!04.05
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо въобще си давате трудът да коментирате тези измислени отбори?В Бг няма отбор спосебен да футбол.Ако беше различно то нямаше в чужбина да ги бият аматьори по джапанки.
2
2
 
28
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Лайногорец са безумно слаби тази година, но още по-куриозно е, че ЦСКА и Левски са още по-слаби.
1
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко пада,грабежите превършиха,амфетите ще поеме друг а Киро става средняк като Марешки.Стадиона ще отиде за база на националите .Но със Киро и без Коро ,ЦСКА и Левски си остават все толкова слаби и жалки .Киро показа как се прави и ще се радвам да дойде в ЦСКА