Неймар с обвинение за изнасилване, жертвата му - анонимна

Футболистът отрече да е бил агресивен, било капан
35
Неймар с обвинение за изнасилване, жертвата му - анонимна
Снимка: Reuters, архив

Бразилският нападател Неймар бе обвинен в изнасилване от жена, която подаде жалба срещу него в Сао Пауло. Според обвинителката насилието е станало в Париж, предаде Франс прес, като се позова на бразилския сайт Уол.

Самият Неймар описа ситуацията с обвинението за изнасилване като урок.

"Ел Мундо Депортиво" публикува изявление на 27-годишния футболист, което той направи на своя профил в социалната мрежа "Instagram".

"Отсега нататък ще трябва да разкривам всички моменти от личния си живот, за да докажа, че всъщност информациите, които се появиха по-рано, са измамни. Това, което се случва насаме между мъж и жена, често се случва между двойки. В деня след нашата близост продължихме да общуваме. Аз съм обвинен в изнасилване. Много е болезнено и трудно. Тази информация ме изненада. Много съм тъжен да чуя такива неща, защото тези, които познават моя характер и моята честност, никога няма да повярват на тази информация. Никога не бих направил такова нещо. Това беше капан, в който попаднах. Надявам се това да ми бъде за урок. Има хора, които искат да се възползват и измъкнат нещо - това е много тъжно и болезнено", каза Неймар.

Самоличността на жената не се съобщава.

Редица бразилски сайтове публикуваха пълния текст на жалбата й. Тя обвинява футболиста на Пари Сен Жермен, че е бил агресивен към нея и че прибягнал до сила, за да има сексуални отношения с нея без нейното съгласие.

Според сайта Уол жалбоподателката е пребивавала три дни в Париж от 15 до 17 май, но е изчакала едва миналия петък, за да подаде жалбата си, след като се прибрала в Бразилия, защото била емоционално разтърсена от случилото се.

Тя влязла в контакт с Неймар чрез социалната мрежа Инстаграм и асистент на футболиста й платил хотела и самолетните билети до Париж.

"Вечерта Неймар е дошъл в хотела видимо пиян. Двамата започнали да разговарят и да разменят ласки. В даден момент обаче той станал агресивен и прибягнал до сила, за да има сексуални отношения с жертвата без нейното съгласие", пише сайтът Уол, като се позовава на подадената жалба.

Неймар се прибра в Бразилия на 25 май, за да започне подготовка за Копа Америка в тренировъчен център Терезополис близо до Рио де Жанейро. Шампионатът започва на 14 юни и продължава до 7 юли./БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: изнасилваненеймар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Predi 2godini v Ispania sled dobrovolen keks s mestna sudiat 4-ma poliaci za iznasilvane.Deloto e PRED zavurshek,kato ocakvanite prisudi sa za dosta dulug srok.Ta v poslednia moment ednoto poliace vadi ZAPIS ot skrita kamera na masovkata.Tova i gi spasi.A za kiflata ne se cu dali poluci nesto za luzesvidetelstvuvane.A bi triabvalo da poluci TEHNIA SROK za takova merzko dejanie.
24
0
 
2
 
! Отговори
Dublin преди 4 години
Zatova tuk,v selo Dubovo kato dokarave takvaz za one night stand,kolkoto i da sme pijani,ne zabraviame za edna malka kamera ot Eur 50.. I ne,ce sme pervert,a prosto dokazatelstven za pred suda pri eventualna slucka...Stana si nuzno pocti kolkoto prezervativa.Pri tolkova alcni xxxx...
23
4
 
0
 
! Отговори
Аматьор преди 4 години
Не взимам страна, а само обяснявам на нетазбралите. Разликата е много тънка. Заиграват се, тя отива при него и много добре знае защо, но той става агресивен и я изнасилва. Демек правят сегз по начин, който тя не иска или в момент в който тя не иска.
22
2
 
2
 
! Отговори
Алекс Хънтър преди 4 години
До 13:Наистина. Обаче не мога да разбера защо се представи не много добре на клубно ниво, защо се отказа от националния отбор на Бразилия преди 13 години и защо не гледах Бразилия - Франция от световното през 2006-та? Велик човек, велик Бразилец, жива легенда. Само ФК Челси, Левски и Байерн, ама от Мюнхен, не от Силистра.
21
2
 
2
 
! Отговори
Алекс Хънтър преди 4 години
А Месут Йозил поиска данъчните и жените да го погнат, а Левски и Шалке да бъдат обвинени във футболно изнасилване, като доказателствата са победите съответно срещу Ц(*КА със 7:1, 7:2 и 5:0 и срещу Борусия Дортмунд за БАЙЕРН Е ШАМПИОН!
20
0
 
6
 
! Отговори
Така преди 4 години
Изнасилване се доказва само с медицински преглед и кръвна проба за упойващи вещества. Всичко останало е "мижай да те лъжем". Ищцата има ли извадено медицинско свидетелство, или не?
19
2
 
9
 
! Отговори
Хахахахахаха преди 4 години
До ... Е,и?След всичко това не може ли да я е изнасилил?След като:1. Той дори не знае, че тя съществува, тя го търси и му пише през Инстаграм2. Той й плаща 2К евро самолет Бразилия-Европа-Бразилия3. Той й плаща хотела и ресторанта в ЕвропаИ накрая - той я ИЗНАСИЛИЛ ???Що не ходиш да се прегледаш, честно те питам, наистина имаш нужда от помощ!
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Затова, без извънбрачен секс! Първо в гражданското, после в кревата!
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ега ти! Какви времена! Проститутките да обвиняват клиентите си в изнасилване!
16
3
 
13
 
! Отговори
Пффффф преди 4 години
1. "Жертвата" влязла в контакт с Неймар чрез социалната мрежа Инстаграм - инициативата за контакта е от нейна страна, не е преследвана, не е принуждавана да общува с Неймар2. асистент на футболиста й платил хотела и самолетните билети до Париж това са 3-4 ХИЛЯДИ щатски долара за самолета само3. едва ли е спала в хостел за 50 евро, по-скоро е било луксозен хотел за минимум 500 евро на вечер4. ресторант в Париж само виното е 200 евро бутилкатаИ накрая - ама той ме ИЗНАСИЛИ ???
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още ли е на мода това #metoo бе? Не се ли поизноси като начин за лесно забогатяване?Такива престъпления се доказват много трудно, твърденията на някоя златотърсачка се приемат за истина априори - хайде *** доказвай после, че не си камила.Всяко подобно обвинение трябва да се приема като клевета - нека златотърсачката ДОКАЖЕ обратното, в противен случай трябва да й се търси наказателна отговорност по служебен път.
14
3
 
17
 
! Отговори
OFF News преди 4 години
това било на ,,сушито'' брачедката
13
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно вече тези известните трябва да подипсват пред нотариус договор за взаимно съгласие за секс и едвам след това да спят с когото и да било, че става сложно. Аман от ***
12
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Роналдо си плати и делото срещу него се спря!Роналдо е пич!
11
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евреите направиха така,че мъжът да го е страх да пипне/целуне жена,защото го грозят огромни глоби и затвор... всички идеолози на феминизма са еврейки
10
2
 
3
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 4 години
как ще е неизвестна , нали тази сутрин Елан Дъдижин се похвали че като малка са я насилвали и затова се извратила.
9
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблема е, че феминистките успяха да прокарат твърде много закони, които узаконяват техните кражби. Нещо повече - улесняват ги и ги подпомагат. Трябва със всички сили да се борим за отменянето на тези закони и за криминализиране на всеки опит за тяхното повторно налагане. В противен случай равновесието в правата на хората е силно изкривено в полза на феминистките. Което си е крайно недемократично и нарушава човешките права из основи.
8
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Основната цел на феминистките е да отнемат плодовете на труда на мъжете по какъвто и да е начин. Причината е, че те нямат какъвто и да е капацитет да постигнат нещо. Тази, например, се е надявала на нещо по - задълбочено, докато пича само и е платил екскурзията и са си прекарали добре. А тя, понеже не е успяла да се докопа дългосрочно до парите му е решила да вземе каквото може. Трябва да забранят феминизма със закон. А това, което тази прави си е чист феминизъм, тоест кражба.
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако тя лъже тоя може да и съсипе животът от дела и обезщетения.
6
2
 
15
 
! Отговори
Няма лошо преди 4 години
Да внимават спортягите къде и с кой го правят и колко нежно става.