Косово се изгаври с България насред София

"Лъвовете" с позорно представяне на "Васил Левски"
Обновена: 10 юни 2019 23:48 | 10 юни 2019 23:40, Веселин Коларов
390
Косово се изгаври с България насред София
Снимка: Bulphoto.bg

България продължава с безобразното си представяне в квалификациите за Евро 2020, след като загуби с 2:3 от Косово насред София.

 
Гостите създадоха по-чистите положения в мача от група "А" и спечелиха напълно заслужено на "Васил Левски". "Лъвовете" пък остават без победа в четири срещи и по всичко изглежда, че ще пропуснем осми пореден голям форум.
 
Косово поведе още в 14-ата минута, когато Страхил Попов сгреши и Милот Рашица с удар в долния десен ъгъл матира Николай Михайлов. Нашите изравниха в края на полувремето чрез Ивелин Попов, който се разписа след истински снаряд.
 
 
Десет минути след подновяването на играта България направи пълен обрат чрез добре познатата у нас комбинация между съотборниците в Ботев Пловдив Тодор Неделев и Кристиан Димитров. Първият центрира от корнер и защитникът, който влезе като резерва, с глава откри головата си сметка за националния отбор.
 
Радостта ни не трая дълго, тъй като в 64-ата минута Ведат Муричи с глава отново възстанови равенството. По-късно попадение на нападателя беше отменено за засада, но в продължението Рашави съсипа възпитаниците на Красимир Балъков. 
 
Така България остава с едва 2 точки от първите 4 кръга и Евро 2020 се превръща в мираж. В следващия кръг на 7 септември гостуваме на големия фаворит в групата Англия. Косово пък събра 5 пункта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още по темата: българияЕвро 2020
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
289
3
 
14
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
Вижте, такива са поколенията... Българите се израждат, и то яко. Не, че косоварите бяха силни, не, българите бяха плачевно слаби. Просто като единици, в тях няма мощ, няма хъс, да не говорим за професионализъм или изкуство с топката, което още при първият гол на шиптърите се видя. В днешните българи, я няма житейската идея за победата, да има професионална амбиция, но това е различно е и свързано с определен материален интерес. Това са поколения, лишени от идеята да бъдат борбени.
288
5
 
17
 
! Отговори
Фенъ преди 4 години
Ами нормално е, и те като тенисиста-пенисист са си Дришовци!!!
287
7
 
10
 
! Отговори
джо преди 4 години
По незнайни за мен причини, отново коментарите са драматични и всички реват, а никой не си дава сметка , в това число и медиите, относно ВЪЗМОЖНОСТИТЕ на нашия отбор. А те са повече от скромни. И тук "вездесъщите" медии и повечето "специалисти" внимателно трябва да подхождат към коментари преди мачовете, защото после срама е голям.В това състояние сме доста време и всички оптимистични прогнози са излишни. Просто играчите трябва да запретнат ръкави и да работят яко.
286
1
 
17
 
! Отговори
е ми преди 4 години
Англичаните ще ни гаврят, гаврят, гаврят, гаврят, гаврят.....чекай малко станаха ли 5, или още малко, че да им и за треньора.
285
1
 
36
 
! Отговори
българин преди 4 години
ФУТБОЛЪТ В БЪЛГАРИЯ УМРЯ ОТДАВНА !!
284
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-добре е,ЦСКА или Лудогорец,а може и Ботев-Пловдив да играят ролята на национален отбор,белким излагацията ще е по-малка.
283
3
 
13
 
! Отговори
Уики Лъвия преди 4 години
Лъвиците са ловците в семейството и осигуряват храната.Мъжките са по-тромави и имат грива,което допълнително ги затруднява при лова.По-голямата част от деня лъвът прекарва в сън,а ловува в хладните часове привечер или нощем.През най-топлите часове на деня лъвовете почиват в близост до вода, под сянката на растения или скали.Понякога дремят и по ниските клони на дър ветата.Лъвът спи по 12 18 часа в денонощието.Двойка лъвове може да се съвокуплява до 40 пъти на ден.Треньорът издава мощен рев.
282
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А не е ли свързано с тотото? Точно Косово, идеално пасва.
281
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При предишната загуба,оправданието бе,че чехите били високи и снажни и така ги надиграли.Ами намерете и вие високи,снажни мъже,а не мамини синчета,като малката перука например,а и останалите.Бяха толкова безпомощни,че чак ми стана жал за тях.
280
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия 7-8000,които се бяха излъгали да отидат на стадиона,сега да им върнат парите.Горките,деряха гърло с "българи юнаци"през цялото време,а "юнаците" се мотаеха на терена като мухи без глави.Такъв позор чак не сме очаквали.
279
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен турчоНОРМАЛНИТЕ ХОРА ВЯРВАТ В НОРМАЛНИЯ И ЧОВЕКОЛЮБИВ ИИСУС ХРИСТОС. НЕ ТОЛКОВА НОРМАЛНИТЕ В МОХАМЕД *** ДО ФИЛА И В АЛЛАХА ДЕМЕК В НАСИЛИЕТО НА ЧОВЕКА НАД ЧОВЕКА. ТА ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ДРАГИ МИ ТУРСКИ СМЕХУРКО. НЯМАШ НИВО ДА ОЦЕНЯВАШ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. УВРЕДИЛ СИ СИ ГЛАВАТА ОТ МОЛИТВИ С ГЛАВАТА В МИРИЗЛИВИЯ КИЛИМ В ДЖАМИЯТА
278
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Балъков не става за треньор на нац.отбор.Да подава оставка,а останалите чалгари да бъдат уволнени до един.Меки китки и колене не ни трябват.
277
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До турчинЗа теб важи поговорката - виждам сламката в окото на българите но не виждам гредата в турското си око. Много по-зле от нас сте в повечето отношения. И още по-зле ставате. Като цяло в спорта сме доста по-напред от вас. Къде ви е отбора по художествена гимнастика? Ааа нямате.
276
1
 
43
 
! Отговори
Хъммм преди 4 години
Само не разбрах как и кой успя да накара Красимир да става за смях на стари години.
275
1
 
34
 
! Отговори
Малиии преди 4 години
Малии, като ни фанат ингилизите-колко ли пъти ще ни гаврят....
274
0
 
33
 
! Отговори
Край преди 4 години
Фуутбола е ИГРА или БИЗНЕС. У нас е бизнес и понеже сме бедни е жалък бизнес.В Косово е ИГРА и понеже са надъхани момчета ни надиграха татално.Върнете ни играта.
273
1
 
12
 
! Отговори
petarziz преди 4 години
ЗБОРИХМЕ СЕ ОТЗАДЕ НЕ БЕХМЕ МНОГО ДОБРЕ АМА МАИ И ОТПРЕДЕ СИЛИТЕ НЕ НИ СТИГНАХА ЧАСТ ОТ ИЗКАЗВАНЕТО НА БАЛЪЧЕТО
272
1
 
31
 
! Отговори
Лисан преди 4 години
Остана ли спорт, по който не сме състояние да загубим от произволна държава? Рибата се вмирисва откъм главата. В случая главата е тлъста, голяма, с много гънки по врата - това е главата на корумпирания и некомпетентен министър на спорта Крадлев, който вече втори мандат го унищожава. Оставка!
271
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само не разбирам Балата, как го излъгаха да се излага?
270
1
 
16
 
! Отговори
амнеза преди 4 години
Не се вайкайте, че имало голям гавра! Още колко по-големи провали ще дойдат! Все пак е огромен успех, че паднахме с 3 гола от Косово!!Хайде, останете си със здраве!