Косово се изгаври с България насред София

"Лъвовете" с позорно представяне на "Васил Левски"
Обновена: 10 юни 2019 23:48 | 10 юни 2019 23:40, Веселин Коларов
390
Косово се изгаври с България насред София
Снимка: Bulphoto.bg

България продължава с безобразното си представяне в квалификациите за Евро 2020, след като загуби с 2:3 от Косово насред София.

 
Гостите създадоха по-чистите положения в мача от група "А" и спечелиха напълно заслужено на "Васил Левски". "Лъвовете" пък остават без победа в четири срещи и по всичко изглежда, че ще пропуснем осми пореден голям форум.
 
Косово поведе още в 14-ата минута, когато Страхил Попов сгреши и Милот Рашица с удар в долния десен ъгъл матира Николай Михайлов. Нашите изравниха в края на полувремето чрез Ивелин Попов, който се разписа след истински снаряд.
 
 
Десет минути след подновяването на играта България направи пълен обрат чрез добре познатата у нас комбинация между съотборниците в Ботев Пловдив Тодор Неделев и Кристиан Димитров. Първият центрира от корнер и защитникът, който влезе като резерва, с глава откри головата си сметка за националния отбор.
 
Радостта ни не трая дълго, тъй като в 64-ата минута Ведат Муричи с глава отново възстанови равенството. По-късно попадение на нападателя беше отменено за засада, но в продължението Рашави съсипа възпитаниците на Красимир Балъков. 
 
Така България остава с едва 2 точки от първите 4 кръга и Евро 2020 се превръща в мираж. В следващия кръг на 7 септември гостуваме на големия фаворит в групата Англия. Косово пък събра 5 пункта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още по темата: БългарияЕвро 2020
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Следващият треньор или селекционер на отбора ще бъде Илияна Раева, а не Сираков. Ще им подобри физическата подготовка като ще им дава да трениратс бухалки. Може и топка да им даде. Тогава България е възможно да стане и световен вицешампион по футбол за мъже.
248
0
 
73
 
! Отговори
къв отбор бе преди 4 години
Брадясали, татуирани до безобразие ритни топковци. Стават само за бостански плашила.
247
3
 
45
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Крайно време е целия спорт да се закрие заедно с министерството. Ше се спестят пари. Япония и ю кореа не са спортни страни но пък са наблягат не на тичането а на бачкането и ученето. Нашият спорт вече е антиреклама за страната ни. България, страната с всякакъв спорт, но пък не им се отдава нито един. Това затвърждава качеството на матриала в световен мащаб.
246
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може би ни биха защото косовските мюсюлмани не пият алкохол а нашите са като герои от чалга клип
245
5
 
30
 
! Отговори
Българина преди 4 години
Видимите резултати са навсякъде.... Нека купим ф16 на двойна цена сега, за да е ясен хоризонта на герб, без компромати и съд и и присъди. За 2 млрд бб ще се откупи от цру. Както купи Гергов за 43.2 млн лв с цел разбиване бсп отвътре и коалиция със станишев на следващите п избори, тъй като няма избор вече с кого!
244
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойкооо тиквооо, виж си страната която управляваш, по всичко сме на последно място вече дори и във футбола. Какво трябва да стане че да осъзнаеш че твоята партия е съставена от крадци и некадърници, и че всичко в тази страна се руши.
243
3
 
45
 
! Отговори
dmx преди 4 години
Футболът у нас е играчка за мафиоти. И забавление за наистина най-глупавата част от обществото.
242
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наште продадоха мача за по 5 бона на калпак егати срама и резила
241
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нашите играят така, както другите от нас работят.
240
7
 
26
 
! Отговори
Берлин преди 4 години
Като ме питат от къде съм, казвам Полша или Латвия, защото се срамувам.
239
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има банани.
238
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все по-надолу и все по-назад следвайки девиза на партията.
237
6
 
21
 
! Отговори
titoti преди 4 години
Наистина, крайно време е Бойко Борисов да се стегне и поведе националите.Най-малкото е, че в Б-то нищо не става, ако той не даде благословията си. Е, с малки изключения, като: Успееш да чопнеш / обезкостиш / някой фонд или направиш далаверка с недвижима собственост........
236
0
 
33
 
! Отговори
Краси Каръков преди 4 години
Чакайте да започнат мачовете от Евротурнирите да видите тогава срам какво е :)))))))))))
235
3
 
13
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До грубиян 277 Без футбол може , но без тоалетна хартия не може.Вестник Работническо дело го няма.
234
1
 
39
 
! Отговори
Фенъ преди 4 години
Рибата се вмирисва от към перуката. Закривай БФС и А-домуз група /трупа/
233
0
 
39
 
! Отговори
4 преди 4 години
Аз , както и хилядите лъбители на футбола съм дълбоко наранен от позорящата ни загуба от една полупризната територия ! Откъдето и да погледнеш играта ни - слаб ДВЕ ! Физическата подготовка , косоварите имали трима в топ състави ...и ред други простотии изръси Балъков . Той както и другите футболисти не виждат вина у себе си ! Просто Балъков си е балък като треньор , а футболистите като че ли са случайно хванати просто да изритат един мач , а вратаря имаше поглед на наркоман . Кръгли нули ...
232
2
 
33
 
! Отговори
Цветан преди 4 години
Отбора винаги е бил слаб.Просто при Хубчев имаше късмет в няколко поредни мача в турнир на резервните отбори.И той и Балъков са от един сок дренки,т.е.нищо не става,както и от всички от "златното"поколение.Става дума за футбола-вдички са кръгла нула.
231
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много бяха смешни
230
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Закривай!Толкова по темата за тия некадърни *** облякли националната фланелка.