Левски остава без Холмар за Лига Европа

Ще пропусне първите мачове за сезона, заяви Петър Хубчев
10 юни 2019 15:37, Веселин Коларов
5
Левски остава без Холмар за Лига Европа
Снимка: Bulphoto.com

Холмар Ейолфсон няма да бъде на разположение на Левски за първите официални мачове през новия сезон. Това заяви треньорът на "сините" Петър Хубчев. Той обаче подчерта, че последното мнение е на медицинския щаб.

Исландският национал скъса връзки през есента.
 
"Няма как да говоря в детайли. Разговарях преди тренировката с него. Той издържа бягането, но след такава контузия трябва да бъдем страшно внимателни. Може би медицинският екип ще има повече думата тук. Такава контузия продължава дълго и много се съмнявам, че за първия мач на 11-и юли ще бъде в максимална форма", каза Хубчев.
 
"От друга страна, чувал съм за характера на това момче. Говорих с него и се усеща, че е от народ, който се бори и не се предава", добави той.
 
Gol.bg припомня, че на 11 юли Левски ще изиграе първата си среща от Лига Европа, а реваншът е седмица по-късно. Съперникът ще стане ясен на 19 юни, когато ще се тегли жребият. Българското първенство пък стартира на 12 юли, петък. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Психиката ни винаги е била проблем - вкараем един гол и спираме да играем.Физиката също е проблем - поне 5 играча бяха над 30 години вчера и сес ринаха след 60-та минута
4
0
 
31
 
! Отговори
11 преди 4 години
Е па голем преззз.
3
0
 
32
 
! Отговори
Алекс Хънтър преди 4 години
До Цецо:На коляното. Моето ми го строши един защитник от Хановер, докато носех фланелката на Байерн. Тоя такава балтия направи, че 2 месеца се лекувах в Родната ми столица и гледах мачовете на Челси и Ман Юнайтед.
2
0
 
37
 
! Отговори
сем. Симпсън преди 4 години
Сега ще видят, че Холмар има топки!
1
1
 
34
 
! Отговори
Цецо преди 4 години
"... скъса връзки през есента" - какви връзки скъса, на обувките ли??? Да ви се не види и журналистите...