Футболът в България окончателно потъна в тресавището

Този тим на Попето, Никито и останалите е пълна разруха
11 юни 2019 17:37, Георги Пешев
101
Футболът в България окончателно потъна в тресавището

 Националният отбор на България по футбол окончателно потъна дълбоко в тресавището след позорното 2:3 от Косово насред София.

Този тим на Попето, Никито и останалите е пълна разруха и евтина чалготека. Това е някаква абсурдна дружинка от футболни карикатури и комедианти.

България не е участвала на финалите на голямо първенство от 2004 година и на този етап тимове като Косово могат да ни служат само като учебник по футбол. Ние сме изпаднали в десета глуха, но това едва ли вълнува много Боби Михайлов. 

Истината е, че в България тази велика игра дълбае дъното от поне десетилетие. Да не говорим пък за недалновидното, налудничаво и тотално сбъркано управление на БФС.

Явно на "Бобитата" това е изгодно, защото във всяка една нормална държава биха им забранили със закон да ръководят и да заемат висши длъжности.

Прочетете целия коментар в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
ромчето балаков,още ни си ли е подал оставката,
89
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ники Михайлове е на вратата, на националният отбор и на вратата на Левски. Правете си сметка що за футбол. Подигравка !!! Перуката вън от БФС. Друг начин няма.
88
2
 
11
 
! Отговори
Дельо Хайдутин преди 4 години
Ние от 30 Години!!! Сме в тресавището, не само футбола!!!
87
2
 
10
 
! Отговори
vlady преди 4 години
До виновни нямаХубчев все пак взимаше по-читави футболисти в защита и играеше по-защитно, което е по-добър вариант при ниска класа. Примерно Бодуров, Антов, Занев, Лясков са поне 1-2 класи над Горанов и е уместно да са титуляри в националния отбор
86
2
 
17
 
! Отговори
Професионалист преди 4 години
Хубчев е треньор, Балъков - треньорско недоразумение, а Михайлов и Лечков - престъпници.
85
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Закривай БФС , закривай първенството , закривай държавата ! Маскари само останаха на ръководни длъжности , начело с Министър председателя !
84
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нито съм член на БФС, нито участвам в събранията им като имащ право на дума, глас и т.н.Така че, да правят каквото си искат. Но като Данъкоплатец, смятам, че федерацията не оправдава очакванията, и не развива спорта на европейско и световно ниво, следователно финансовата и поддръжка от държавата, е неоправдано висока.
83
2
 
15
 
! Отговори
виновни няма преди 4 години
Дори и тук не става ясно - вина или заслуга има ръководствата на Б Ф С за тая разпасана команда ? ? ? Хубчев поне някакси ги добутваше до равенства - а сега при Краси Балъков сякаш ги спъва някой с букаи преди да стъпят на терена . . . . . .
82
2
 
21
 
! Отговори
аланкоолу преди 4 години
малката перука въпреки че беше с черен екип беше най малко 102 кила и не можеше да си вдигне дупарата на повече от 30 см от тревата
81
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко е точно...Това е бял кахър за всеки обикновен човек...Има доста по-важни неща за оправяне в България. От муха да правите слон е нелепо...
80
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Също като държавата.
79
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Перуката не е единственият на когото не му пука за бг футбол. На мен също не ми пука :)
78
2
 
25
 
! Отговори
Балък преди 4 години
Като отбор без вратар,двете загуби са достойни
77
5
 
24
 
! Отговори
Проклятие на перуки! преди 4 години
Двете перуки са виновни, особенно по-старата !
76
2
 
11
 
! Отговори
ss преди 4 години
До Антрополог: Така де, идеята ми беше, че нашият футбол, като цяло си остана на онова ниво отпреди 30, да речем, години!! А нещата се промениха доста!
75
2
 
13
 
! Отговори
Антрополог преди 4 години
До ssКосово бяха много по-бели, направо руси в сравнение с наще.
74
2
 
17
 
! Отговори
ss преди 4 години
Футболът, както много други неща, се промени глобално! Ако някога това беше играта на бедни бели момчета - звездите бяха Й. Кройф, Бекенбауер, Герд Мюлер, А. Пиола и т.н. Еузебио, Пеле и другите допълваха общата картина! Сега, братче, некви зомбирани тАмни типове световни звезди вече на по 20 години! В тоя спорт вече, ако не си с различен цвят си обречен!!
73
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мародона дори със шкебе и на твърди наркотици, навремето печелеше мачове сам, днес ако Меси или КР7 си позволят подобно отпускане, директно отиват в историята. Така че теориите как футбола днес и преди бил един и същ, е някаква тотална глупост.
72
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има нещо друго, което пропускаме в картинката. Странно е какъв голям контраст наблюдаваме в играта им през тези квалификации спрямо Лигата на нациите. Не че там бяха на топ ниво, ама в момента са просто безобразни и безидейни. И бавноразвиващ да е на терена, ще загрее, че игра няма и ще подобри представянето си и ще си взаимодейства по-добре с отбора. Сякаш нарочно не играят, никой не може да ме убеди, че тези 11 души на терена не знаят как се играе футбол.
71
3
 
9
 
! Отговори
До 66 преди 4 години
И чак като равни с големите футболни сили не сме играли никога, имали сме епизодични избухвания и толкова. България няма ресурса за да се конкурира с Бразилия, Аржентина, Германия, Италия и т.н.