Футболът в България окончателно потъна в тресавището

Този тим на Попето, Никито и останалите е пълна разруха
11 юни 2019 17:37, Георги Пешев
101
Футболът в България окончателно потъна в тресавището

 Националният отбор на България по футбол окончателно потъна дълбоко в тресавището след позорното 2:3 от Косово насред София.

Този тим на Попето, Никито и останалите е пълна разруха и евтина чалготека. Това е някаква абсурдна дружинка от футболни карикатури и комедианти.

България не е участвала на финалите на голямо първенство от 2004 година и на този етап тимове като Косово могат да ни служат само като учебник по футбол. Ние сме изпаднали в десета глуха, но това едва ли вълнува много Боби Михайлов. 

Истината е, че в България тази велика игра дълбае дъното от поне десетилетие. Да не говорим пък за недалновидното, налудничаво и тотално сбъркано управление на БФС.

Явно на "Бобитата" това е изгодно, защото във всяка една нормална държава биха им забранили със закон да ръководят и да заемат висши длъжности.

Прочетете целия коментар в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
ДО 52 --Вчера по обяд - отидох до Еврофутбола и сложих 100лв за 2--Косово- защото съм реалист и знаех че така ще завърши- така че,,, мълчанието е за ВАС- аз съм реалист- гелосани хумнета няма как да са спортисти! колкото и да ми е тъжно да го кажа!Сега съм с 300лв напред ,,,
49
5
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 4 години
до 47Не си прав !Вярно, че никога не сме били футболна сила, но биехме редовно държави като Гърция с по няколко гола разлика ...Сега падаме и от Косово, а скоро от Андора, Малта и Фарьорските острови ...По-зле никога не сме били !Да не говорим, че преди години освен САЩ94 имахме успешни клубни изяви на клубните отбори в евротурнирите. ЦСКА и Славия са стигали до полуфинал в КНК.Това е все едно днес да стигнеш до полуфинал в Лига Европа.Държавата ни загива. Футболът също !Отворете очи !
48
1
 
13
 
! Отговори
до Ф.С.В. преди 4 години
Не ти ли стигат 90-те минути мълчание вчера?
47
1
 
12
 
! Отговори
Ицо преди 4 години
Те до сега къде бяха. Перуката само краде.
46
1
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Моля да запазим ЕДНА МИНУТА мълчание !!! в памет на българският футбол ! Нека бъдем уважителни все пак!!-- и християни все пак !!
45
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прокуратурата трябва да влезе в БФС и да не излиза оттам без арести.
44
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не го покровителстваше Боко Тиквата, Перуката отдавна да е аут от БГ футбола.
43
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никога не е бил другаде.Просто около САЩ 94 беше създадена митология .
42
2
 
7
 
! Отговори
Фа преди 4 години
Да бягам като луд за какво като знам че друг ще избират. А сега кой е виновен че държавата на се развива? В България има паевдо демокрация няма аяобода на словото няма държавни ръководители. На ваички им ае изсира мм в устата
41
3
 
8
 
! Отговори
Фа преди 4 години
*** вие какво очаквате е хора забравете думата демокрация. В България такова животно няма ! Министри секретари нагласени общински съветници кметове регинални, шефови на полиция прукорори следователи Съдии нагласени, шефове на болници данъчни испектори енергетика туризъм транспорт митници Нагласени журналисти бити убити нагласени данъчни нагласени шефове Фалит Фалит беден народ бягат хората от няма и къде .По пешеходни пътеки бити убити.И аз да искъм да стана футболист. Да бягам като л
40
2
 
13
 
! Отговори
Варан преди 4 години
Не случайно корумпираните шефове от БФС изгониха Стоичков-да не им се бърка много в техните игрички,а след това и голмайстор N:1 на националния Бербатов.С тях футболът в България щеше да просперира.
39
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубчев с тази жалка банда успяваше да бие отбори като Холандия и Швеция, изкара ги от блатото на четвърта урна. В края на предния месец обясни защо е напуснал, цитирам:"Официалното изказване от футболния съюз беше, че съм раздвоен. Това не е истина. Твърдо бях убеден, че както се развиваха нещата, не мога да работя повече там. Хората го знаят. Не е било на Великден, а е било много преди това. За мен нещата приключват. Бих ви помолил да не коментираме тази тема, защото нищо добро няма да излезе
38
1
 
10
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 4 години
Някои ще бистрят програмна стратегия за развитие ,други ще започнат да създават комисии ,които да разследват причини и обстоятелства за провалите.Всъщност у нас в коя сфера на живота имаме нормална среда за развитие на каквото и да е .
37
1
 
21
 
! Отговори
професионалист преди 4 години
Попето поне се стара,а малката некадърна перука не става и за селски отбор.Но не са виновни те,а чалгаря перукан и наглия вицепрезидент Лечков,който за нищо не е виновен.Имайте малко морал и си подайте оставките,начело със министърът ***!
36
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако искат и Мауриньо да вземат за тренер от тези тююфлеци футболисти няма да излезат.
35
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това трябва да се забрани с постановление. За фалшификация на футбола и въвеждане в заблуда на обществото, че такъв цирк има нещо общо с футбол. А може да се помисли и за принудителен труд, да копаят тунела под Шипка, за опетняване на националните символи
34
1
 
25
 
! Отговори
ПиПи преди 4 години
От чалга поколение няма как да очаквате нещо повече освен разруха у падение по всички фронтове !
33
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато има кой да дава пари - ще има и кой да ги взима.
32
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен футболистите дават сигнал към обществото, че не желаят повече това ръководство. Ама заспало общество. Освен да пише по форуми за друго не ставате.
31
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лечков има наглостта да каже след мача, че БФС нямало вина!!Докато не се излезе масово на протест срещу Перукан и Сливенския марихуан няма да сдадат властта.