Голям скандал! УЕФА разследва България заради "Убий шиптъра"

Може да затворят "Васил Левски" за домакинството на Англия
14 юни 2019 10:35, Веселин Коларов
156
Голям скандал! УЕФА разследва България заради "Убий шиптъра"
Снимка: Bulphoto.com

УЕФА е стартирала дисциплинарна процедура срещу България заради расистко поведение на публиката на мача с Косово, се съобщава на официалната страница на евроцентралата, цитирана от "24 часа".

Това означава, че част или целия стадион "Васил Левски" може да бъде затворен за най-итересния ни мач в евроквалификациите срещу Англия.
 
Причината за процеурата е, че делегацията на Косово се е оплакала на дежурния делегат от Естония Олег Харламов, че в 28-ата минута е скандирано "Убий шиптъра" от местата, където седят феновете на "Левски".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прекалено много станаха "патриотите" в България и това е причината за наказанието и тези наказания които ще последват. Време е да се замислят върху поведението си както самите "патриоти" така и техните тартори най-вече.
106
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Националният отбор е крайният продукт от работата на БФС. Футболистите ни най малко са виновни,тези момчета са расли във корупция и уговорени мачове,как да се научат,кой да ги научи,по два три мача на сезон имат истински,другото е порно като Лудогорец -Черно Море,Лудогорец-Ботев .Лъгаха ,че Неделев е футболист от класа,заблуждаваха момчето и какво се оказа във истински мач ,МЕНТЕ.СТИЛЪ НА ОТБОРА Е ПИЯНАТА ПЕРУКА
105
1
 
0
 
! Отговори
Присмехулник преди 4 години
сорос,като един "нормален" психопат,преди да умреш продай часовника си на наследниците си!!!
104
1
 
6
 
! Отговори
Присмехулник преди 4 години
а сега да видим как подкупното уефа ще признае, че косово е шиптърска държава. Какъв Кеф, чичко Сам, а? а !не мой да триеш Истината. във война сме съ тебе, ***!
103
1
 
3
 
! Отговори
СС преди 4 години
До Тинев. Еййй вярно бе, защо не вземат да направят един приятелски мач между нашите национали и женските национали на Германия или Франция примерно. То ще е цирк невиждан, защото жените ще ги ступат като тъпани. Тъкмо съвсем да се видят колко са зле и дотук да им е, разпускане на отбора и кой откъде е.
102
0
 
4
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Ако ще говорим за футбол, нещата са ясни, много сме зле,хората ни надиграха тотално, и не само те, а всеки, който ни хване. НО, ако ще говорим за политика нещата стоят по друг начин, т.е. той е един - ДЪРЖАВА КОСОВО НЯМА, ТОВА Е ИЗМИСЛЕНА ОТ САЩ ДЪРЖАВА, ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА ДА СЕ НАГНЕТЯВА НАПРЕЖЕНИЕ! ТОВА Е!
101
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Расистката публика и просташкото не умее да ръкопляска а крещи като стадо *** уууууууууууу или мууууууууууу :)))))))
100
6
 
17
 
! Отговори
ДНД преди 4 години
Нищо лошо не виждам в това скандиране , а като чета май и повечето са на това мнение.За съжаление след шиптърите всяка цивилизация изчезва. Даже турските султани са пращали армията да ги избие когато броят им е нараствал, За справка Веселин Кънчов "Македония"
99
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шиптърите са като ***- нанасят се в дома ти и го обявяват за свой.
98
2
 
22
 
! Отговори
Тинев преди 4 години
Аз тъй и тъй българските РИТНИТОПКОВЦИ не ги гледам.Когато ми се гледа футбол гледам чуждоземски спорт.П.П.В момента върви световното за жени във Франция. Тия женуря ако ни хванат ще ни СКРИЯТ ТОПКИТЕ. ФУТБОЛНИТЕ ТОПКИ, защото отдавна българите сме без таша*ци.
97
5
 
16
 
! Отговори
lYl преди 4 години
Нашите отношения със сърбите са между любов и омраза, като двама братя дето се обичат и мразят, но знаят, че са кръвни братя. Докато чалм,арите за нас са кръвни врагове! Във всички войни където застанат сърби среще мю.сюлмани, винаги ще съм за сърбите!
96
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като шиптърите убиват - всичко е наред. Нито звук от кашерните медии. Виж, ако българин каже нещо, тогава се сезират всякакви инстанции, вскякакви организации... Малко ви остана. Всички ви разбраха кои сте, за какво и най-вече срещу кого се борите!
95
1
 
2
 
! Отговори
Водна София????????? преди 4 години
До Елена ЕфремоваТо БЕНТА на София от Лом е урепан отдавнаНяма да допуснеш Земята да е кръгла ли?Бригадирите на Сталин замалко да потопят цяла София под водаТа е ясно че Тодор Живков поне на 75% е СТАЛИНИСТ щом толкова е упорствал Рейс 88 да минава покрай А1 и от там по бригадирската венецияЧе Трамвай беше планирал Тодор Живков от Дружба 2 където имаше и жици и релси през Горубляне от другата странна на Младост 1А където също Живков 1989 вече би беше сложил релси в пущинака
94
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не значи, че са зовяли за смърт, в България във футболния жаргон има изрази включващи думата "убий" по смисъла на това да разгромиш противников отбор с игра и резултат.
93
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щели да накажат националния с мач без публика... АХАХАХхахАХхахАХха
92
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Голям скандал! УЕФА разследва България заради "Убий шиптъра""Голям скандал било агитките да си подвикват обиди, вие на кой свят живеете бе журналистически марионетки? Сакън да не погледнеш накриво домашния любимец на САЩ и веднага изпълзявате с гръмките заглавия, слуги такива.
91
3
 
2
 
! Отговори
Петър с.Каменское 11 преди 4 години
Полковник Хрушчов е изкарал цялата 2 св. война по фронтовете с обикновенните войнициОт фронтовата линия се е пръкнала омразата на Хрушчов към Исимуса СталинАма има и испански ИСИМУСИма и западен любимец 13 и т.н.Източни и Западни ОБЕДИНЕНИЯ и прочиеТо си има официален ИСПАНСКИ ГенералИСИМУСТа се чудя на оранжевия осмак Пинедоносчев от Чили защо е забъркал тая каша с големите играчи та са да правят фелацио на МадуроРейс 88 Гара Искър до Зоологическата градина е село Ботаническо
90
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Като чета се убеждавам че сме жалки.Футбол нямаме ,а се дърлим.Отишжл от глад в гжрция ,а Албанците му виновни,че побивали цената на труда му. Ами стои си в България тук няа никой нито Албанци,нито никой друг - само жалки "патриоти" -на Влен,на СИмионов, на Шкебе войвода даже изпратихме двама да ни бранят о т Господ.Жалки сме!
89
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пацифиста и борец за мир Бойко Методиев от БанкяЗащо не се занимаваше с политика на 11.09.2001?А защо на 21.12.2001 вече беше Главен секретар на МВР и съпартиец на Делян Пеевски в НДСВ когато умряха седем момичета при "Индиго"?Сигурно защото Евгения Живкова и Евгения Калканджиева са адашки с име на британска расистка наука7 ноември е болшевишката Петербургска революция на Ленин и ден рожден на Лев Троцки и Евгения Живкова....дет 1965 там и 1975
88
2
 
2
 
! Отговори
Ивайлисимус 88-21 преди 4 години
След преврата на Брежнев от село Каменское изпаднал в немилост Никита Хрушчов сигурно 1968г. минава покрай бившето село Никита и с изненада установява че е преименувано на село БотаническоеАвтобус 88 май че водеше от жк Дружба до Зоологическата градина у нас покрай Младост А1 то покрай Младост А1 Сталин е копал бригадирски венециански лодкарски канал и от там по план Живков си строеше трамвай свързващ Дружба-Горубляне-Младост А1 и тъй нататъкОруел е писал 1984 и Фермата та тъй