ПСЖ цака Реал Мадрид за подписа на Пол Погба

Около бъдещето на футболистa се спекулираше много в последно време
18 юни 2019 17:22, Георги Пешев
6
ПСЖ цака Реал Мадрид за подписа на Пол Погба
Снимка: Ройтерс
ПСЖ изглежда лидер в битката за привличането на халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба, твърди "Индипендънт".
 
Около бъдещето на футболистa се спекулираше много в последно време, но все пак усилено се говореше, че той ще остане на "Олд Трафорд". Тези приказки обаче се обезсмислиха преди точно два дни, когато халфът излезе публично и обяви, че иска да напусне клуба.
 
И макар името му да е свързвано с Реал (Мадрид) и завръщане в Ювентус то парижани са отборът, който в момента има предимство пред останалите два тима.
 
 
От клуба са готови да извадят исканите от Юнайтед 170 милиона евро и са готови да "позлатят" световния шампион с Франция само и само да го навият да премине в редиците на отбора.
 
Очаква се битката за 26-годишния играч да продължи и в следващите седмици, като едва ли се очаква скоро да има развръзка около нея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо така гнусно плюе това момче? Що за снимка е това, деца гледат. Не ви е срам, утре така ще ни плюят по обувките в метрото. Те само това гледат, каква простотия да направят защото повечето са от селски произход и нямат възпитание.
4
2
 
4
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
По- гнусна снимка нямахте ли ? Нещо там като си вади шортите от цепката между двете полукълбета в ниската част на гърба или като си драпа ташунките ?Или това му е най-хубавата снимка а за другите по-добре да не питам ?
3
1
 
5
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
Халал да им е на ПСЖ. Тоя трябва да си плаща, да го пускат да играе.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Даноо го махнат печелбар. Такива нямат място във футбола. Развалиха футбола. Нищо не е доказал само за пари ламти. Така и ще си останеш, без никва история.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Супер ,там му е мястото на лекето.