Драма на "Армията" - ЦСКА – Етър 2:2

Мачът предложи голямо шоу за публиката
12 юли 2019 23:08,
35
Драма на "Армията" - ЦСКА – Етър 2:2

ЦСКА започна новото първенство с фалстарт, след като не успя да победи Етър Велико Търново на стадион "Българска армия". Двата отбора сътвориха истинско зрелище в София, което завърши 2:2, пише gol.bg

Гостите на два пъти изоставаха в резултата, но успяваха да изравнят чрез Даниел Младенов. Още в 4-ата минута Али Соу откри от дузпа. Тя беше отсъдена за нарушение на Александър Дюлгеров срещу опитния Петър Занев. В 57-ата минута Даниел Младенов изравни, възползвайки се от грешка на Тиаго Родригес, който тръгна да финтира в наказателното поле на Витаутас Черниаускас.


В 73-ата минута младият Митко Митков отново даде преднина на "червените". 18-годишният талант се разписа с фамозно изпълнение малко, след като се появи в игра на мястото на Греъм Кери. Гостите обаче не бяха казали последната си дума и 5 минути по-късно Младенов оформи крайния резултат. Той беше точен с глава след центриране като по учебник на Иван Стоянов.

Срещата започна с мило тържество и награждаване на рождения Димитър Пенев, който днес навърши 74 години. И армейците се понесоха в атаки, а още в 4-ата минута откриха резултата чрез точтно изпълнена дузпа от Али Соу. Тя беше отсъдена заради фаул на Александър Дюлгеров срещу Петър Занев.

В 13-ата минута етърци загатнаха, че ще търсят нещо повече и имаха шанс, но Даниел Младенов не сполучи. Само след пет минути пред Али Соу също се откри шанс, който обаче не беше завършен. Последното напрежение за виолетовата врата за първата част беше в 37-ата минута при свободен удар за ЦСКА. Кери центрира в наказателното поле, Соу се размина с топката, а бранител на Етър изби в корнер.

В 57-ата минута Етър изравни чрез Младенов, който отне топката от Тиаго пред наказателното поле. Тиаго се опита технично да изнесе топката, а Йордан Апостолов го затвори. Младенов премина през Бодуров и Чорбаджийски и вкара за 1:1. В 63-ата минута Чорбаджийски уцели страничната греда след меле при корнер, като нисичкият вратар на гостите беше затиснат някъде сред хората. Още една възможност имаше пред армейците десет минути по-късно, като този път Иванов спаси и Здравко Илиев душмански прати топката в корнер.

В 74-ата минута 18-годишната резерва Митко Митков наказа вратаря на Етър с чудесен изстрел от 25 метра и изведе домакините напред- 2:1. Но само 4 минути по-късно Даниел Младенов и Иван Стоянов сътвориха не по-малък шедьовър. Макар и без да се затичва, от своята половина Стоянов даде чудесен фалцов пас на главата на Младенов. Кюстендилецът само подложи челото и по диагонала забоде топката в долния ляв ъгъл на вратата на ЦСКА.

В последните 10 минути армейците опитаха някакъв натиск, но отново стихийно. Минута преди края на редовното време десният бек Здравко Илиев се включи по дясното крило и можеше дори да вкара, но стреля като бек високо в аут и пропусна шанс да направи пълен обрат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 4 години
До Шабан Шаулич - Питали радио Ереван на какво мисли за ЦСКА, отговорило - ЦСКА е много добър отбор, даже преди няколко години спечели турнира на УЕФА. - Не за тях бе, за ЦСКА София. - Такъв отбор няма, имате предвид Лече-Етрополе.
23
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 4 години
На срещата на Великите - ЦСКА, Лудогорец и Левски с Бойко Борисоф, всички се съгласили да играят фер-плей при условие че на ЦДКА ще се дават редовно дузпи, както си беше в доброто време.
22
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
долу бфс . киро убиеца на българския футбол.цска -шампион оле Само ЛУДОГОРЕЦ !
21
2
 
3
 
! Отговори
ЦСКА-Евроидиотът преди 4 години
На 3.10.1957 година отборът на ЦДНА загубва катастрофално с 6:1 от невзрачният унгарския Вашаш като за пореден път е изритан от турнира за КЕШ още първия кръг. Става дума за мач в Будапеща наблюдаван от посланика на СССР, който като гледал как ЦСКА повежда а след това им набутват 6 безответни гола, ядосано и демонстративно напуска стадиона с думите: "Вот такие евроидиоты". Та оттогава до наши дни този шеговит прякор е неразделно свързан с името на ЦСКА.
20
0
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Трябва Любо Пенев за треньор него ли вземете винаги да губите ВИНАГИ САМО ЛЮБО ПЕНЕВ ? КАКЪВ Е ТОЯ МИТОВ ---ВЪН МАХАЙ ?
19
2
 
7
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Трябваше ли да даде съдията още две дузпи да да спечели ЦСКА-София?
18
3
 
3
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 4 години
До Цска-Сф. за смяхПитали радио Ереван каква е разликата между милицията и ,,Уеффски Лаффчис,,1992 . НИКАКВА отговорили от Ереван !!!
17
1
 
3
 
! Отговори
Човек преди 4 години
Разбраха се да не се купуват мачове и ще стане интересно, но докога не е ясно?Дано разберем какво се случи през миналия шампионат?
16
6
 
6
 
! Отговори
Стойчо Младенов преди 4 години
Играли сме два полуфинала за КЕШ-с ,,Интер,, и ,, Байерн,, ! Никога друг български отбор няма да стигне до !!!
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С Осиек нещата ще си дойдат на място .
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано в Черна гора мъката да свърши .
13
20
 
5
 
! Отговори
Ицата преди 4 години
ЦСКА е горд наследник на офицерски спортен клуб АС23 !!! А не селско отборче от Подуенските ливади !!!Нашият стадион е на пъпа на София,а не в ливадите за частно ползване край София !!!
12
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Терето отдавна се мислят за Реал Мадрид на Балканите, ама нещо все не им се получава.
11
4
 
18
 
! Отговори
Цска-Сф. за смях преди 4 години
Попитали радио Ереван: Защо за оранжево-червените креетени от Цска-Сф. емблемата е толкова сладка? Оттам отговорили: Как защо? Купена е с откраднатите пари от ДеДеСето за захарта на Гришата!
10
18
 
6
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 4 години
,, Пощенец,, ,,Динамо ,,към МВР ,,, Левски към Спартак,, ,,Уеффски към Лафчис,, ....Колко много скръб при Подуенските ливади !!!
9
2
 
16
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Няма ли да дойде 48г.,та белким да станем служебни шампиони?То не бяха сливания,обединения,реорганизации и не става!
8
2
 
25
 
! Отговори
Балтача преди 4 години
Уж селекция, чужденци, у-апък тази година и трето място ще им е трудно
7
4
 
19
 
! Отговори
Kiko преди 4 години
Тая година на Литекс ще им напълним кошницата
6
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак г..оведарски писания след великата им победа над европейския шампион Ружомберок.....ще си говорим след мача с вас, ама да няма хъка мъка тогава
5
4
 
26
 
! Отговори
Тримата глупаци преди 4 години
По времето на соца имаше един рисуван филм от Доньо Донев казваше се Тримата ***, той сега е напълно актуален за тримата треньори на измисления отбор Цска-Сф.