Трансфер в Лудогорец? Араби вадят милиони за топреализатора Кешеру

Румънецът има договор и е обвързан с клуба до 2020 г.
Обновена: 21 юли 2019 11:41 | 21 юли 2019 10:22, Анисия Иванова
11
Трансфер в Лудогорец? Араби вадят милиони за топреализатора Кешеру
Архив: Булфото

Клуб от Арабския свят е пожелал топреализатора на Лудогорец за изминалия сезон Клаудиу Кешеру. Името на въпросния отбор се пази в тайна, но е ясно, че условията, които арабите предлагат на тарана, са повече от изкушаващи=

Ако румънецът отиде в Близкия Изток, той ще повтори своето приключение там през 2015 г., когато подписа с катарския Ал Гарафа. За въпросния тим Кешеру имаше стряскащ актив — 9 гола в 9 мача.

Той отиде в Катар след успешния си престой в Стяуа, а веднага след шестте месеца в Ал Гарафа, бе купен от Лудогорец за около милион евро, припомня „Меридиан мач“.

Кешеру бе оставен резерва и в двата мача с Ференцварош, като треньорът Стойчо Стоев предпочете да заложи на неговия конкурент Якуб Швиерчок, който пропиля дузпа по комичен начин в реванша.

Още в края на миналия сезон се появи информация, че 32-годишният таран не иска да продължава успешния си престой в Разград, ако Стоев остане начело на „орлите“.

В началото на 2018 г. беше последният път, когато се говореше, че Кешеру ще напусне Разград. Тогава оставаха 6 месеца до края на неговия договор, а „орлите“ тъкмо бяха привлекли Якуб Швиерчок. В крайна сметка румънецът реши да парафира нов договор и сега е обвързан с клуба до 2020 г.

Още за спорт четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
8
 
! Отговори
Наблюдател до Хасан преди 4 години
Разград населен предимно от християни, които са около 2/3. Предимно мюсюлмански са селищата от областта.
7
7
 
4
 
! Отговори
муспи преди 4 години
До Хасан от Разград - Разград не е ислямско градче, а еврейско. Исляма е създаден от евреите, за да бъде пуснат да лае и хапи християнството. Турция също е създадена от евреите със същата цел. Турците са същото племе което в момента е яхнало Америка и Европа за да владее света.
6
11
 
13
 
! Отговори
Хасан от Разград преди 4 години
Много мразите ЛУДОГОРЕЦ. Защо ли? Защото е отбор от едно малко провинциално градче, населено предимно с мюслюмани. Домусчиев направи много за този отбор и продължава, колкото и да не ви се иска. ЛУДОГОРЕЦ ще е шампион и тази година и догодина и подогодина... Още най малко 10 пъти. Докато Г-н Домусчиев е тук така ще е!!!
5
6
 
7
 
! Отговори
До Петров преди 4 години
мълчи,че от вас по-измислен отбор няматоя сезон сте във втората 8-ца
4
12
 
6
 
! Отговори
Петров преди 4 години
Колкото Швиерчок е реализатор, толкова и Кешеру - само с купени съдии и бездарни отбори.
3
10
 
17
 
! Отговори
Цесекар преди 4 години
Тази година говедата ще ги направят шампиони, директивите са спуснати Боце тиквата затова ги събра. Домуса целуна ръка на бащицата за второто място. ЦСКА тази година ще бъдат четвърти или пети, това са заповедите. Феърплей до откат. Най корумпираната държава с още по корумпирания футбол. Страната на ГЕРБ.
2
5
 
14
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 4 години
Швирчок, Свирчок прецака отбора !!! Ама и Стойчо е един треньор !!!
1
0
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Защо в заглавието е написан въпросителен знак след твърдение?