Тежка загуба за Левски, АЕК Ларнака победи сините на "Герена"

Така Левски приключва с участието си в Лига Европа
1 авг 2019 21:32,
116
Тежка загуба за Левски, АЕК Ларнака победи сините на "Герена"
Снимка: БТА

Левски приключи с участието си в Лига Европа. "Сините" отнесоха ужасяваща загуба с 0:4 от АЕК Ларнака в реванша от втория квалификационен кръг и с общ резултат 0:7 напусна турнира.

Срещата започна кошмарно за 26-кратните шампиони. Един от ключовите играчи Хали Тиам бе заменен принудително след 5 минути игра, а малко по-късно Иван Тричковски (8', 29') даде аванс за гостите, след като се разписа от дузпа, а след това успя и да удвои.

През втората част "синята" агония продължи, след като домакините нямаха отговор на стабилната игра на кипърците. Тричковски пък (75' 82') наниза още две попадения.

Taка АЕК ще се изправи срещу Гент в третия кръг, Левски ще насочи сили към родното първенсто, където към момента се представя обнадеждаващо. В понеделник (5 август) тимът ще се изправи срещу Царско село.

Четете подробности за мача в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
4
 
! Отговори
Владо преди 4 години
На Левски им трябваха 4 гола, за да продължат - имат ги, ама не продължават ... Регламентът е виновен ...
80
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левски загуби от една шепа селяни от Ларнака. Ууууууууу Левски уууууу
79
0
 
8
 
! Отговори
Стар Левскар преди 4 години
По-голямо наказание от това да си верен фен на Левски няма !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Радвам се за ЦСККА че продължават !
78
1
 
7
 
! Отговори
до кико преди 4 години
ако това ти помага да го преживееш слагай епитети на цска
77
0
 
6
 
! Отговори
до калеко алеко преди 4 години
опс и едни говедари от Казахстан, Павлодар ли бешииии.
76
9
 
4
 
! Отговори
Кико преди 4 години
Левски винаги ще си бъде Левски ! За разлика от хибрида....
75
0
 
12
 
! Отговори
цс преди 4 години
загубата е зарад фанелките ..я надписа показва... 7 ... / гола от 2 мача/ да бяха сложили .. О2 .. Само нула на два щеше да бъде
74
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да паднеш от Ларнака с 7:0... и да твърдиш, че си отбор от международна класа...Ларнака.......Това само на Герена и Пудуене го могат!
73
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Калеко АлекоСмешко, темата е Уевски! А кой е ЦСКА е друга тема...Не губи надежда, все някога ще разбереш!Ти обясни снимката - това единственото положение на Уевски с топка на този мач ли е?
72
1
 
22
 
! Отговори
Абе... преди 4 години
Откога казвам да се забранят имената на национални герои...не Левски се е..о акал с 0-7.. а..ритни топковци със син екип. Витоша да си е името..или Под Х уене..Абе тия с Барселона или Ливърпул ли играха??? ( Ето отбори с имена на градове) никъде в европа няма с имена Гарибалди или Чърчил...Поредният евро- гаф за синята мъгла
71
25
 
7
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Като наричате ЦСКА "евробоец", кой точно визирате, отборът на ЦСКА който сега играе във "В" група на родното първенство или пребоядисания в червено Литекс ... Ако настоящия ЦСКА е "евробоец", то отборите на Черно море и Етър са екзекуторите на "европейските величия" ... !!!
70
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Кипър ви пречеше жегата,съдията провокациите на публиката,тук какво ви пречеше не разбрах?
69
1
 
33
 
! Отговори
Айде на маслините преди 4 години
А просто трябваше след първия мач в Ларнака тия нещастници да ги оставят там да берат маслини до края на лятото,та да видят как се изкарват пари по честен начин и с труд! Хубчев може да им стане бригадир ,да им следи там нормите! Така държавния бюджет щеше малко да се пооправи-и вместо милиони давани всеки месец за тия мухльовци-ей ти пари за новите самолети на шкембе войвода например.Или за пенсиите,или за кувьози,или просто за дупки по пътищата..
68
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ейййй! Този Венци Стефанов много точен! За определението което им даде преди години. Ами в чужбина не можеш да принудиш съдиите да ти дават дузпи докато не изравниш. А при купуването на мачове е много трудно да се конкурираш с премиите давани от УЕФА. Гадно. На вън лъсва всичко.
67
5
 
39
 
! Отговори
Силвестър преди 4 години
Защо ЦСКА е известен като евробоец, а Левски като - евродиот? Дайте малко история за подрастващите....!
66
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сините в атака, атака... Това е резултата от безкрайните безмислици на Герена, от прехвърлянето на собственост а на тоя, а на оня, активи на клуба и не знам си какви още простотии(май далавери).А феновете да си пият бирата преди мач и да си ходят на стадиона, лошо нема.
65
3
 
35
 
! Отговори
2 преди 4 години
Не съм левскар , но много ме заболя от загубата , защото това е единбългарски отбор . При такъв резил , незапомнен в историята , цялата треньорско ръководство подава оставка ! То беше срам и позор за всички българи ! И така е в много области на държавата ! Такива провали ще докарат чалгаря на власт !
64
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левски е - герберасти на избори извън България! Хората там не ги знаят за много велики, по скоро ги припознават като евродиоти и ги тупат регулярно, за резил! А тук големи ласки, голямо перчене и грижи лично от Тиквариата! Вчера например едно от заглавията бе - ,,Мачът на Левски с АЕК е от най голямо значение". Защото е Левски. Сякаш мачовете на другите наши отбори не са от същото значение в същия етап на турнира.
63
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на отборчето от Подуене трябва да му се забрани да играе в евротурнири, докато не им се излекува евроиди...зма. Както и да им се смени името само у нас има отбори носещи името на национални герои.
62
0
 
31
 
! Отговори
Резил преди 4 години
Времето как беше? Пак ли жега? Как ви знаят по света-футболните и-д-иоти на Европа? Но едно не ми е ясно-защо дължава,прокуратура стоят е дремят като пред очите им се извършват такива тежки престъпления от години-да се прахосват пари за тотални мизерници ,които ни резилят от Вадуц,Лихтенщайн,Косово, някви скиори,трактористи,а сега и от Кипър!? То на всички ни е ясно,че футбола е една" перачница"на пари-ама не ги ли изпраха вече тия пари? И като "перете" пари-поне ги насочете към други спортове!