Гол в края свали "Черно море" от върха

"Моряците" вече се виждаха като лидери, но завършиха 1:1 с Ботев Враца
Обновена: 9 авг 2019 21:20 | 9 авг 2019 20:02, Камелия Цветанова
5
Гол в края свали "Черно море" от върха
Снимка: Черно море

Черно море пропусна възможността да излезе начело в класирането на efbet Лига, след като в първи мач от петия кръг завърши наравно 1:1 като гост на Ботев Враца, съобщи Gol.bg.

Варненци водеха почти до самия край на срещата след гол на Исмаил Иса, но две минути преди да изтече редовното време Георги Вълчев изравни.

Срещата на стадион "Христо Ботев" във Враца започна с домакински натиск, който се изрази в няколко удара от далечна дистанция и няколко опасни центрирания, които обаче така и не създадоха реална опасност за вратата на Иван Дюлгеров. Пропуски при тези центрирания направиха бранителят Венцислав Керчев и нападателят Валери Домовчийски

Към средата на първата част Черно море успя да се отърси от първоначалното напрежение и започна да бъде по-дейният тим на терена. Така се стигна до 28-мата минута, в която самостоятелен пробив на Исмаил Иса по крилото завърши с подаване към непокрития Мартин Минчев, но младият нападател отправи слаб удар и той бе избит в последния момент от вратаря Красимир Костов.

По-добрата на Черно море доведе до гол в добавената минута на първото полувреме. Изчистена напред топка даде шанс на Исмаил Иса да надбяга ветерана в отбраната на домакините Апостол Попов и след това безпроблемно да отбележи за 1:0 в полза на варненци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: маччерно море
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ПЬРВА АТОМНА КОЗЛОДУЙ ДА СЕ УЧАТ НА ФУТБОЛ УСПЕХ НА ИВАЙЛО НИНОВ
2
1
 
2
 
! Отговори
град козлодуй преди 4 години
БРАВО БОТЕВ ВРАЦА
1
4
 
3
 
! Отговори
Дъно преди 4 години
Щото са еклери.