Лудогорец и ЦСКА не се победиха, завършиха 0:0

И двата отбора обаче създадоха отлични положения за гол
11 авг 2019 22:44,
29
Лудогорец и ЦСКА не се победиха, завършиха 0:0
Снимка: БТА

Лудогорец и ЦСКА завършиха 0:0 в голямото дерби от 5-ия кръг на efbet Лига.

Сблъсъкът в Разград беше много интересен, като и двата отбора създадоха отлични положения за гол.

Те бяха повече за разградчани, които доминираха след почивката, но така и не намериха пътя към вратата на Витаутас Черниаускас. В самия край пък Тиаго Родригес пропусна да донесе успеха за гостите.

По този начин "орлите" в четвърта поредна среща не успяха да вкарат гол на ЦСКА във всички турнири – 0:1 за Купата на България и три поредни нулеви равенства за първенството.

Лудогорец все пак се изкачи еднолично на върха с 11 точки, благодарение на победата на Берое с 3:1 над Левски насред София. "Армейците" пък събраха 8 точки и заемат 5-та позиция.

Четете подробности за мача в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
6
 
5
 
! Отговори
Цска умря преди 4 години
По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
24
7
 
6
 
! Отговори
Футуролог преди 4 години
ЦСКА от София винаги е бил отбор на просъветския червен елит и БКПКакто знаете няма вече СССР и БКП унищожен от некадърноста на елита на ЦСКАВърхът в кариерата на безмочъчния червен интелектуалец е да стане сръбскичалгар клоун тип Станислав Трифонов или Титомировянец като Бойко Методиев БорисовТо и преди имахме не французина Шуман,не германеца Шуман ами онзи от Шумен та до тамАко вложа глобалност целият геноцид в Източна Европа и бившия СССР се дължи на червения елит без мозък от ЦСКА
23
7
 
6
 
! Отговори
Футуролог преди 4 години
фк"Левски"София покрай 24 май е отбора на интелектуалният елитЛевскарския национализъм с интелектуалността си се родее с Чърчиловия и Израелския и по принцип е висша интелектуална форма на национализмаЕдинственния монархист от офицерите на Борис Трети направил нещо свястно за България е игралият във фк"Левски"София Димитър Списаревски като случайност нямаЯна Язова,Николай Хайтов....всякакви левскари има дори от интелектуална точкаКарл Маркс изплагиатства Чарлз Дарвин та с АС-23 същото
22
7
 
3
 
! Отговори
7:2КА преди 4 години
ЛЕВСКИ -ЦУЦА 7:1 ,7:2 , 5:0 ,5:2 ,6:3, 4:0, 3:0 и още много победи докато стигнем до 50, а "пържолите" имат само 40 победи над Левски. Откакто падна комунизма ЦУЦА е жалка работа...
21
5
 
8
 
! Отговори
,,Вадуц,, преди 4 години
И за да не са сами в България ,ние готвачи,масажисти, шофьори от Вадуц отстранихме един отбор със смешното име ,, Пощенец Динамо Левски Спатлак Витоша Уеффски-Лафчис 1992...
20
5
 
6
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 4 години
До 19: А ,, Уеффски-Лафчис,, фалира още като стана ,, Пощенец,, с президент членът на Политбюро на БКП Цола Драгойчева..
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лудогорец и ЦСКА не се победихaИнтересно какъв ще е резултата ако се бяха победили!За някои българския е загатка!Само с мозъчна ампутация си в час с новините
18
7
 
7
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 4 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
17
10
 
5
 
! Отговори
ЦСКА-Евроидииота преди 4 години
На 3.10.1957 година отборът на ЦДНА загубва катастрофално с 6:1 от невзрачният унгарския Вашаш като за пореден път е изритан от турнира за КЕШ още първия кръг. Става дума за мач в Будапеща наблюдаван от посланика на СССР, който като гледал как ЦСКА повежда а след това им набутват 6 безответни гола, ядосано и демонстративно напуска стадиона с думите: "Вот такие евроиидиоты". Та оттогава до наши дни този шеговит прякор е неразделно свързан с името на ЦСКА.
16
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Туй, Литекс - голям отбор бе.
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И двата отбора имаха решаващи положения, но футболистите са леваци. Всеки можеше да отмъкне победата. Тирето в последните минути си изпусна победата.
14
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Балтача,ЦСКА вече няма. Има разни оранжеви и зелени хибриди в А и Б Група, но те не са истински. ЦСКА оммре.
13
5
 
8
 
! Отговори
ЦОЛА ОТ МИРОВЯНЕ преди 4 години
Червената партизанка от БКП Цола Драгойчева от село Мировяне роди цесекарчета на всеки километърВярно е!Мировянската цолова дупка е комунистическа квантов двигателИстинското име на кръстения на партизанската бригада на Добри Джуров:"ЧАВДАР Драгойчев е МИРО Драгойчев сменено чак след червената победа"Не Ви ли се струва че този кървав комунистически МИРОВАНСКИ номер се е вече поизтъркал от прекаленно много употребяванияМИРОВЯНЕ е другото име на Карл Маркс от 5 май то ест ЦСКА Драгойчев
12
5
 
11
 
! Отговори
Лесни Евроидиот преди 4 години
до ЛеснияАбе *** ти кой мач си гледал бе, виж статистиката на ударите и после говори глупости. А Тиаго можеше да сложи край на спора в 90 минута. А сините *** какво направиха вчера бе, едни приятели от Антверпен, Вадуц и Ларнака питаха ? Гледайте си жалкото отборче а не в канчето на големите.
11
4
 
14
 
! Отговори
Балтача преди 4 години
Седем Лаврака им набутаха,после ДВА Камбурака ги затапиха,и сега Говедата мучат под статия за ЦСКА
10
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен до Микре преди 4 години
Вчера на Лесни нещо като гангбаг им направиха на самата Гейарена. Всеки се гаври със синия ***, всеки им го слага.
9
6
 
8
 
! Отговори
До Лесния преди 4 години
Слушай, тире жалко, ще ги отнесете ама друг път. Със седем в защита само смрад ви чака. Осиек ви отърваха, но сега питатс ли ме дей Зорята :)
8
9
 
10
 
! Отговори
Микре преди 4 години
От Ботев до Морето всички гаврят се с Тирето.
7
8
 
16
 
! Отговори
Лесни Евроидиот преди 4 години
А говедата вчера ги изпраскаха отзад, Камбуров им го сложи два пъти ха ха ха. Тази вечер момчетата от ЦСКА играха много добре, можеха да вземат мача. Надявам се на Армията да ги отнесем.
6
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добър мач за ЦСКА Ловеч!