ЦСКА загуби с 0:1 гостуването си на Зоря, отпадна от Лига Европа

Спорни съдийски решения спряха червените да продължат напред
15 авг 2019 22:07,
141
ЦСКА загуби с 0:1 гостуването си на Зоря, отпадна от Лига Европа
Снимка: Архив, БТА

ЦСКА отпадна от 3-ия квалификационен кръг на Лига Европа, след като загуби с 0:1 гостуването си на Зоря Луганск. Така украинците се класираха за следващата фаза с общ резултат 2:1.

С основна вина за елиминирането на "червените" е главният съдия от Франция Амари Делерю. В 21-ата минута той не даде чиста дузпа за българите, а при последвалата контра Иван Турицов спъна откъсващия се сам срещу Витаутас Черниаускас – Владлен Юрченко, и получи директен червен картон.

С човек по-малко на терена "армейците" създадоха по-чистите голови положения, но много силен мач изигра вратарят на украинците Микита Шевченко, който спаси всичко възможно.

Зоря стигна до успеха в самия край, когато ЦСКА хвърли всичко в атака. Точен беше Назарий Русин, който след това получи второ официално предупреждение за сваляне на тениската и беше изгонен.

Така ЦСКА за втора поредна година отпада от тази фаза на турнира след спорни съдийски решения. В плейофите пък Зоря най-вероятно ще срещне Еспаньол.

Четете подробности за мача в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
7
 
21
 
! Отговори
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ! преди 4 години
България е поставена в унизително положение от този, който я управлява еднолично вече 10 години.Никой не уважава слабите. Никой не уважава бедните. Никой не уважава слугите.Слугинската външна политика на Бойко Борисов доведе до там, че нито в политиката, нито в спорта някой ни брои за живи.Искате доказателства ?В политиката - завода на Фолксваген, който ще бъде построен в Турция, а в спорта бруталното ощетяване на ЦСКА срещу украинския Зоря.Нито Турция, нито Украйна са в ЕС !
33
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другата седмица и Лудогорец ще ревнат от съдията !Смешници .Това не е нито оная България нито това са ЦСКА.Отварям навън и се свири ориенталско на центъра .Айде стига с тоя ЦСКА.
32
5
 
11
 
! Отговори
Къде си бе Бобка? преди 4 години
Българските отбори са брутално ощетявани, но какво да се очаква като президента на БФС на официални събития ходи пиян. Просто сме за смях на Европа!
31
9
 
9
 
! Отговори
До ГЕРБ са гадове преди 4 години
Ти имаш някакъв психически проблем. Вярно има ***, които пишат глупости. Бойко бил виновен, че мелеза е паднал. По - тъпо нещо не бях чувал хахахаха. Явно всичко що е червено не е в час и тва е. Отивай на Бузлуджа да береш чай откачалка такава...
30
2
 
8
 
! Отговори
БПФ преди 4 години
До Анонимен 30И аз това казвам. люпко петрович е апотеозът на антифутбола. Няма как да вкарат гол навън само с ЕДИН играч, който бележи. И най-тъпите съперници ще се сетят да го пазят с двама защитници персонално... защото соу сам се пази !!! Въпреки това Евандров винаги може да се измъкне за миг и да вкара... ама няма как да вкара от пейката !!!
29
4
 
6
 
! Отговори
БПФ преди 4 години
Сигурен съм поне на 50%, че ако талантливото младо момче Митков беше титуляр, щеше да вкара гол !!! А изваждането на Евандров беше такова безумие, че пет минути мигах срещу телевизора като ударен и не можех да повярвам, че това се случва. Явно и Евандров не можеше да повярва. Не само соу, но и петрович не е ясно за кой отбор играеше от скамейката.
28
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Време беше да отпадне .В три поредни мача навън без отбелязан гол ???Закъде са тръгнали с този анти футбол !Абсолютно закономерно напуснаха турнира.
27
4
 
10
 
! Отговори
Умерен цесекар преди 4 години
Отдавна вече футбола не се решава на терена ..... Каква е тая лига дето и децата виждат как се свирят мачовете и колко е нечестно егати...
26
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
гoвeда, виждате ли как се играе с човек по-малко 70 мин? Вратаря им ги спаси, както и съдията. Иначе много гopдо представяне от ЦСКА.
25
6
 
8
 
! Отговори
БПФ преди 4 години
Мръсното садийство обаче нека не ни затваря очите за безобразията, които продължава да върши српският измeкяр. Капитанът и лидер на Европа Бодуров, заедно с единствения друг национал - Давидов - все още са извън групата. Продължава да бъде несменяем абсолютно безполезният соу - дето до края не го разбрах за кой отбор играе. За капак на всичко бяха сменени единственият голмайстор (нищо, че играем задължително за гол) и най-добрият на терена - Малинов. Српското *** с деменция - незабавно вън !!!!
24
3
 
9
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 4 години
И да цвили и да не цвили Плевнята за франсетата, фактите са си факти- франчулята ни мразят, а ние е редно да им отвръщаме със същото!
23
12
 
7
 
! Отговори
до ГЕРБ са гадове преди 4 години
Значи Ловеч е най-успешния бля бля бля. Интересно, не знаех.
22
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Звезда, Партизан, Динамо Загреб, Риека, Олимпиакос и Стяуа мачкат. Нашите всичките отпаднаха. Какъв е извода? Че в БГ освен че няма държава, няма и фyтбол. Айде лека.
21
6
 
9
 
! Отговори
БПФ преди 4 години
Гаврят се с нас, защото позволяваме. Ако бях на мястото на Гришата, поне един мръсен садия след 2-3 месеца щяха да го намерят с натрошени колене - така, че да остане пълен инвалид до края на живота си. Дано поне хохрите са платили щедро на плешивата к.рва със свирката. Очевидно е, че срещу нас се свири тенденциозно - втора година вече !!!
20
9
 
14
 
! Отговори
ГЕРБ са гадове преди 4 години
Въпреки че ни ощетиха и в двата мача, както се получи и срещу Копенхаген миналата година аз съм горд, че съм фен на най успешния Български отбор в Европа за всички времена. ЦСКА доказа че е Евробоец. Бойко поне малко да беше направил за този измъчена територия, и още по малко да беше отстоявал някаква позиция защитаваща нашите национални интереси поне във футбола щяха да имат някакво уважение. Всички ни подминават, няма сфера от живота в която не сме ощетявани заради теб безроднико. ЦСКА ЗАВИНАГ
19
9
 
9
 
! Отговори
ФАКТ преди 4 години
Единственият отбор от България (не казвам български !) срещу който не се свири е този на Лудогорец.Апропо това ТНС какво е ? На мен ми прилича повече на име на нова дизайнерска дрога, отколкото на име на футболен отбор ....Киро плаща и на УЕФА ?Защо не !Няма как да се обясни иначе, че вече в три мача Лудогорец играе със световно неизвестни дърводелски отбори ...И в следващия кръг ги чака Марибор ... :) Пак слабаци !Те Лудогорец с такива противници може и до финал да стигнат тази година.
18
6
 
15
 
! Отговори
Лудогорец преди 4 години
Жалко за ЦСКА. Щеше да е хубаво повече отбори да играят в Лига Европа :(
17
12
 
8
 
! Отговори
Зимбру Мура преди 4 години
Обратно към Ловеч, хибридчета.
16
4
 
2
 
! Отговори
Yudeo= fahist преди 4 години
CSKA ZAGUBI POREDNIYA SI :UREDEN MACH:!! ..FUTBOLA E HAZART...I POSLE SPORT!...MILIONI SE ZALAGAT SRESHTU CSKA...V STRANI KATO TAYLAND...MAKAU...TRINIDAD
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак не познахте бе, журналчета! С 1:0 загуби. Не се научихте как да изписвате резултатите във футбола!