ПСЖ моли феновете да не обиждат Неймар

В Париж работят за подобряване на репутацията на звездата
2 сеп 2019 10:58, Веселин Коларов
6
ПСЖ моли феновете да не обиждат Неймар
Снимка: Reuters

Ръководството на ПСЖ започна работа за подобряване на репутацията на Неймар, което означава, че завръщането му в Барселона окончателно пропадна, съобщава Le Parisien.

 
Според източника, представители на парижкия клуб са се срещнали с лидерите от фенските групи на отбора. Те поискали най-скъпият футболист в историята да не бъде обиждан. Един от ултрасите заявил, че неговата фракция ще показва пълна безразличност към бразилската звезда и цялата енергия ще е насочена към подкрепа за ПСЖ. Друг фен подчерта, че Неймар трябва да си върши работата съвестно, забравяйки за скандалните си изявления през лятото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: барселонаПСЖнеймар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
7
 
! Отговори
София 1914 преди 4 години
И Ди Мария е много добър, също така Ерик Максим, който вкара няколко гола в последните няколко мача.А ако отборът вземе и Иван Ракитич, май няма да има нужда от този скандален футболист.
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля ви се, недейте! Човекът има нежна и ранима душа, изтормозихте го. Сънува кошмари през нощта, косата му щръква и оредява, постоянно е в депресия. Проявете разбиране, все пак за нищо не става, и без да го обиждате не му е лесно.
3
1
 
23
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
То с молби не става защо феновете не обиждат Едисон Кавани или Мбапе например .
2
2
 
24
 
! Отговори
baysando преди 4 години
Да не му е човек на мястото. Работи работа където не му харесва, взима 30 милиона евро годишно....сложно положение, как ли ще се оправи се питам.....
1
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пращайте го в ботев Враца. С божинката ще направят запомнящ се тандем.