Наполи удари Ливърпул, Барса и Борусия със скучно 0:0

В ШЛ: Валенсия изненада Челси в Лондон
18 сеп 2019 06:39, Александър Попов
1
Наполи удари Ливърпул, Барса и Борусия със скучно 0:0
Снимка: Reuters

Първите мачове в Шампионската лига донесоха разочарование на английските фенове.

Ливърпул започна със загуба защитата на трофея си. Наполи ги удари с 2:0 в първа среща от група "Е", а попаденията в мача забиха Мертенс в 81-ата минута след много спорна дузпа и Йоренте (90).

Както е известно, двата отбора бяха в една група на турнира и през миналия сезон, когато неаполитанците отново стигнаха до победата на "Сан Паоло".

Тогава обаче Ливърпул успя да излезе от групата за сметка на Наполи и в края на сезона триумфира с купата на Шампионската лига.

Челси пък загуби с 0:1 от Валенсия в Лондон, а за капак Рос Баркли пропусна и дузпа за "сините".

Борусия Дортмунд и Барселона не оправдаха очакванията за голово шоу, след като завършиха 0:0 на стадион "Сигнал Идуна Парк" в мач от 1-ия кръг на група F на Шампионска лига.

В големия грешник за рурците се превърна Марко Ройс, който в началото на второто полувреме изпусна дузпа, отсъдена за нарушение на Нелсон Семедо срещу Джейдън Санчо. Освен това германската звезда пропиля и още няколко добри положения за гол, а Юлиан Брандт нацели гредата.

Каталунците не създадоха много опасности пред противниковата врата, въпреки че Лео Меси се завърна след контузия. Така двата отбора поделиха точките. В следващия кръг на 2 октомври Дортмунд гостува на Славия в Прага, докато Барса приема Интер на "Камп Ноу".

Всичко за мачовете в Шампионската лига четете в Gol.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната скука в ШЛ .Арсен Венгер беше сравнил футбола днес с потъващ Титаник !