Саутгейт за расисткия скандал: Разбирам България напълно

И аз щях да реагирам така, заяви селекционерът на Англия
11 окт 2019 13:50, Веселин Коларов
22
Саутгейт за расисткия скандал: Разбирам България напълно
Снимка: Reuters

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт коментира разразилия се расистки скандал преди евроквалификацията с България.

Още по темата
Част от футболистите на "Трите лъва" заявиха, че е възможно отборът да напусне стадион "Васил Левски", ако някой от съотборниците им е дискриминиран. Повод за изказванията станаха няколко подобни скандала с тяхно участие, включително и при визитата ни на "Уембли", загубена с 0:4.

 
Президентът на БФС Борислав Михайлов не остана безучастен и изпрати официално писмо до УЕФА, в което порица изказванията на англичаните.
 
"Мога напълно да разбера начина, по който се чувства президентът на БФС. Ние съвсем искрено отговорихме на зададените към нас въпроси. Това бе представено в България по определен начин, който може да изглежда провокативен, или, че ние сме тези, които поставят темата на масата", отсече Сайтгейт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
няма да изчезнем преди 4 години
До 179Не се притеснявай!
19
0
 
2
 
! Отговори
до 15 преди 4 години
До Анонимен Трите лъва са символ на Английската футболна асоциация от 1863 г., а настоящият герб на България е от 1997 г. Официалното знаме на България е без герб! Емблемата на българския национален отбор по футбол е променяна многократно и то така, че лъвът не вигаги е бил включван в нея. Водещият символ в актуалната емблема на БФС не е лъв, а топката Адидас Телстар. От 1863 г. до сега Трите лъва са неизменен символ на Англия!
18
3
 
0
 
! Отговори
БатБулгар преди 4 години
Колко трябва да си ***, за да се обиждаш от непознати??? Мен само близките могат да ме обидят, защото ме познават. Ако се обждаш на непознати, значи си все още дете в мозъка >< Недорасляк. Явно англичаните са нация от недорасляци.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега трябва да ги подкрепят с викове "мола в Манчестър". Или "Кафяв Брекзит". Така е най-толерантно. Една от най-майймунските държави. От алчност и двуличие всичко ще се срива.
16
5
 
9
 
! Отговори
179 преди 4 години
Много ми е кеф ,че Англичаните леко по леко стават мулати и *** и скоро света ще се отърве от този гаден народ по естествен път. На острова ще останат само мешани тояги със големи претенции ама без пукнат лев. Ние Българите поне ще изчезнеме бели и свободни хаха
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За какво става въпрос след като ние сме Трите лъва и ги имаме изобразени в герба на националното знаме/флаг/ в които присъстват,а на тяхното знаме/флаг/ се не виждат,че от къде на къде ще се обявяват за Трите лъва на евроквалификации като ги нямат в герба към националното им знаме прикачени,че това не е клубно първенство от някаква си лига,че да се представят като такива.
14
1
 
1
 
! Отговори
www преди 4 години
Първите звезвички са за думата с която обикновено наричаме чернокожите а вторите звездички са "б*лгар, б*улгар"
13
2
 
7
 
! Отговори
www преди 4 години
Когато някой човек се обижда от дадени неща, въпрос на елементарно уважение и възпитание е да не го обиждаш, макар и според теб да не правиш нещо нередно. Аз не влагам нищо обидно в думата "***" но никога няма да я употребя, когато зная, че човекът срещу мен я према за обида. Просто и логично. Но при нас нещата са "***-***"
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега е момента да накажем наглата перука за срама който ни носи и да развалим на синчето му възможността да се селфи с англичаните! Всеки с по един банан в джоба и да мята по стърлинг, така бобито ше трябва да плаща яко глоби и ще го забъркаме в международен скандал. Нищо лично джъст бизнес :)
11
0
 
3
 
! Отговори
дон кихот преди 4 години
До АнонименНе им се присъжда служебна победа а служебна загуба
10
0
 
5
 
! Отговори
www преди 4 години
До АнонименАко никой не ги обижда, защото са чернокожи, няма да напускат!!!Между другото, чернокожите най-вероятно ще ни скрият топката. Не вярвам да ни вкарат много голове но без да се напъват ще ни отупат.
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е много интересен правен казус. Предсавете си ситуация. 70та мин, резултата е неблагоприятен за отбора с преобладаващи тъмнокожи. Те спират да играят и напускат, защото дочули че са обиждани от трибуните. Присъжда им се служебна победа, отбора домакин е наказан. По тази логика утре всеки отбор с тъмнокожи в състава си може да напусне терена и да спечели служебно. Както и да го погледна е пълна глупост. Истината е че Англичаните са жалки. Жалко, че косоварите сами се биха
8
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отговорът на Б.Михайлов : " Ние не сме расисти ! Нямаме проблем с *** ! "
7
0
 
5
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Целата тая гюрултия е за да секнат Чехия ! Ние сме им никои ....
6
4
 
19
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 4 години
Е как да им викаме ? Снежинки,ванилия,сладоледчета ? Да са си стояли в Африка ,бе !!!
5
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комплексираните Ганчовци освен да обиждате за друго не стават.
4
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ооох...*** тръгнал да дава оценки на една империя.Ама..то, верно цял свят ни приема за такива, каквито и сме си.
3
3
 
19
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Държавата с най *** дрогирани и пияни ултраси се оплаква.Цирк някакъв
2
1
 
24
 
! Отговори
така като гледам преди 4 години
нагличаните сами си измислят скандали
1
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държавата им е прогресирала, чрез крадене от колониите и сега и те са открили колониалния социализъм. Само на ирланските картофи, та дори и ферментирали и дестилирани, трудно ще сте оцелели.От този первезно-двуличен модел страда целия свят.